Breaking

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ (2) Επιστολή (καταγγελία) προς τον Έλληνα Υπ. Εθνικής Άμυνας (Ευάγγελο Μεϊμαράκη)

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ (2) Διαβάστε την μυνητήρια αναφορά προς τον Άρειο Πάγο για την Κυπριακή Τραγωδία

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ : Ελληνική Δημοκρατία γιατί αρνείται πεισματικά την παραπομπή των υπευθύνων της Εθνικής Τραγωδίας

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ (2) : Επιστολή προς τον Έλληνα Υπ. Δικαιοσύνης (2008)

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ (2) Επιστολή καταγγελία προς τον Έλληνα Υπ. Δικαιοσύνης Σωτήριο Χατζηγάκη (2008)

Έρχεται μεγάλη πείνα (!) πρωτοφανής στην ανθρώπινη ιστορία

Η δική μας μεγάλη Πατρίδα Κύριε Ερντογάν! {Open letter to Turkish President Recep Tayip Erdogan}

Αυτά που ζούμε(...) και αυτά που έρχονται... το 2021

Quō vādis AMERICA? Τι φέρνει η3η Νοεμβρίου 2020 για τις ΗΠΑ

Που πορεύονται οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής;

Η 24ης Ιουλίου ημέρα εθνικού πένθους και Ορθόδοξης περισυλλογής. Ημέρα Εθνικής Ενότητας και Ομοψυχίας.

Αν ήταν σήμερα Αρχιεπίσκοπος ο Χριστόδουλος θα σείοταν όχι μόνον η πλατεία συντάγματος αλλά ολόκληρη η Ευρώπη! Στο άκουσμα και μόνον της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε Τζαμί!

Μιχάλης Χαλκιάς: Άνθρωπος. Φιλάνθρωπος. Έλληνας. Φιλέλληνας. Ευεργέτης. Ευπατρίδης.

Το δίκτυο Al Jazeera αναίτια και προκλητικά ανοίγει ζήτημα στην Δυτική Θράκη!

Al Jazeera : Δυτική Θράκη, περιοχή υπό αμφισβήτηση!

Covid-19: Η εφιαλτική επόμενη ημέρα... ή ο θαυμαστός νέος κόσμος μας

State Department : Ο Amir Muhammad Sa’id Abdal-Rahman al-Mawla ο σκληρός φονικότερος διάδοχος του Abu Bakr al Baghdadi

Πατριωτισμός. Πατριώτες. Πατριώτης

Αυτό το βίντεο το έχουν δει 36.200 σε όλο τον κόσμο. Δείτε το !

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς τους Λειτουργούς του Τύπου (ΕΣΗΕΑ - ΕΝ. ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ- ΕΝ. ΣΥΝ. ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ)

...επειδή πλέον η είδηση βρίσκεται πίσω από την "είδηση"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της GREEKAMERICANNEWSAGENCY,inc

EDITORIAL / 7 Φεβρουαρίου 2013

{jcomments off}{jcomments on}Ζητούμε για ακόμα μια φορά την καταννόηση σας(ελπίζουμε και ευχόμαστε για τελευταία φορά αν και με το διαδικτυο ποτέ δεν μπορεί να κοιμάσαι "ήσυχος"..) για την προσωρινή "εξαφάνιση" μας από τις οθόνες των υπολογιστών  σας  και το παγκόσμιο διαδίκτυο. Το διάστημα 5 , 6 και 7 Φεβρουαρίου(2013) κρίθηκε σκόπιμο από την ομάδα των τεχνικών μας αλλά και από την εταιρία που μας φιλοξενεί στον server της να γίνει μια ακόμα αναβάθμιση διότι η σελίδα σε ορισμένες περιοχές του πλανήτη  α) είτε δεν εμφανίζοταν καθόλου (και είχαμε 100αδες διαμαρτυρίες) β) είτε κυριολεκτικά σέρνονταν, γ) είτε κατέβαινε πολύ αργά -σε οριμένες περιοχές του παγκόσμιου ιστοκόμβου, λόγω και της ταυτόχρονης μεγάλης επισκεψιμότητας.  Ωστόσο η ομάδα των τεχνικών φίλων και εθελοντών συνεργατών  μας για ακόμα μια φορά  κατέβαλε σοβαρές προσπάθειες και το αποτέλεσμα είναι πλέον φανερά αισθητό και με τεράστια διαφορά. Η σελίδα κατεβαίνει αμέσως και χωρίς καμία καθυστέρηση όπως το προγούμενο διάστημα.

Η αλήθεια είναι ότι μετά από κάθε μεγάλη αποκάλυψη και ειδικά το τεράστιο σκάνδαλο παιδεραστίας και ασέλγειας  που αποκαλύψαμε με συνεχή δημοσίευματα μας και εν τέλει δικαιωθήκαμε με την καθαίρεση του από τον Οκτώβριο του 2010 αλλά και αργότερα με εξίσου θέματα ουσίας και για τα ομογενειακά δρώμενα, ειδικά μετά τις αποκαλύψεις για τον Θάνο Δημάδη που οδήγησαν και στην  απομάκρυνση του από τον ΣΚΑΙ(και ας λέει αυτός τις γνωστές μπαρούφες του ουδείς τον πιστεύει πια άλλωστε…)  όλο και πλήθαιναν οι "τεχνικές δυσκολίες"…

Οι "εισβολείς" και οι προσπάθειας κακόβουλων spam είτε  στο λειτουργικό  σύστημα της σελίδας είτε είχαμε συχνές και ευθείες επιθέσεις και απειλές τις οποίες θέσαμε υπόψιν των αρμόδιων αρχών και στην πολιτεία της ΝΥ αλλά και στην Ελλάδα.

Το πρόβλημα παρέμενε για αρκετό διάστημα παρά τις προσπάθειες μας, εξ ου και οι συχνές ξαφνικές  "εξαφανίσεις" της σελίδας μας  από τον παγκόσμιο ιστό.  

Επιτέλους όμως βρέθηκε μετά από  αρκετούς μήνες μετά την τελευταία εισβολή hacher το περασμένο καλοκαίρι(Αύγουστος 2012 και Νοέμβριος 2012) και η αιτία με συγκεκριμένο "πρόγραμμα" υιό που είχε κρυφτεί σε κώδικες(σκουπίδια) το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερεί την σελίδα αφόρητα ή να μην την εμφανίζει, αναλόγως το γεωγραφικό πλάτος που την καλούσε ο χρήστης- αναγνώστης μας.

Σύμφωνα με τις δοκιμαστικές μετρήσεις που έγιναν το προηγούμενο 24ωρο και πριν (ξανά) δώσουμε πάλι στην δημοσιότητα στις 08 Φεβρουαρίου (2013) την σελίδα  από διάφορα σημεία στον πλανήτη(Ευρώπη = Ελλάδα , Κύπρος, Γαλία, Γερμανία, Βέλγιο, Βρυξέλλες, κτλ Αφρική, Αμερική=Νέα Υόρκη, Σικάγο, Φλόριδα, Καλιφρόρνια, Ουάσιγκτον, Αυστραλία, Ασία, και Κίνα)     από συνεργάτες και φίλους μας η σελίδα εμφανίζεται αμέσως ταυτόχρονα παντού το ίδιο με ελάχιστη διαφορά χρόνου στα κλάσματα δευτερολέπτου.

Θα θέλαμε επίσης  ειλικρινά να ευχαριστήσουμε την ομάδα των τεχνικών και φίλων εθελοντών   που επιτέλους κατάφεραν μετά από μήνες συστηματικής -σχεδόν  επιστημονικής- εργασίας να εντοπίσουν τα ακριβή ηλεκτρονικά ίχνη-παρά τα προγραμμάτα που είχαν εισαχθεί και στόχο είχαν να εξαφανίζουν τα ίχνη και να μπερδεύουν –   σχεδόν όλων των εισβολών που έχουν επιχειρηθεί εναντίον του GreekAmericanNewsAgency.com από τον Μάρτιο του 2009 μέχρι όντως  την τελευταία εισβολή ισλαμοφασιστών τον Αύγουστο και τον Νοέμβριο του 2012 που μας καλούσαν να κατεβάσουμε συγκεκριμένη έρευνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα "ευρήματα" των τεχνικών μετά το σχετικό φιλτράρισμα και "πέρασμα"  από ειδικά προγράμματα όλων των πληροφοριών που άφηναν κάθε φορά οι διάφοροι  "άγνωστοι" και πολύ "γνωστοί" σε εμάς  και με διαφορετικά κίνητρα κάθε φορά  "εισβολείς" -δυστυχώς και έλληνες που σχεδόν γνωρίζουμε τα κίνητρα ανά περίπτωση κάθε φορα αλλά  και τις αιτίες που τους οδήγησαν  να καταφύγουν σε τέτοιες άθλιες  μεθόδους φίμωσης με δήθεν hachin- εκτός από Τούρκους και Αλβανούς ακραίους φανατικούς  ισλαμιστές  που το αντιλαμβανόμαστε λόγω των θέσεων, της θεματολογίας και των ερευνών μας,   δυστυχώς μέσα σε όλο αυτό τον "όγκο πληροφοριών"  βρέθηκαν ηλεκτρονικά  αποτυπώματα και ίχνη από τις αρκετές -γνώριμες σε εμάς  – περιοχές… Ένας ολόκληρος συρφετός από συμφέροντα τα οποία 10αδες φορές έχουμε καταγγείλει και άλλες τόσες έχουμε ονομάσει με ονόματα και στοιχεία. Και η συγκεκριμένη έρευνα συνεχίζεται από εξιδικευμένη εταιρία που έχει αναλάβει να αποκοδικοποιήσει όλα αυτά τα "ευρήματα" από διαφορετικούς κάθε υπολογιστές σε Τουρκία, Αλβανία, Κόσοβο, Ιράν, Σ.Αραβία, Μπαχρέίν, ΗΠΑ( ΝΥ, Φλόριδα, Σικάγο), και φυσικά Ελλάδα(Αθήνα, Βόλο, Κρήτη) σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής σημεία που οδήγησαν ειδικοί διαδικτυακοί χάρτες στο google map.    

Προς το παρόν θα μείνουμε σε αυτή την ανακοίνωση. Χωρίς να δώσουμε στην  δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία για τα ευρήματα των ερευνών.  Ωστόσο στο θέμα θα επανέλθουμε…  

Και πάλι ένα αληθινό ευχαριστώ στην ομάδα των τεχνικών μας.

Συνεχίστε να μας στέλενετε  όχι μόνο θέματα καταγγελίες πληροφορίες κτλ αλλά και τις παρατηρήσεις και τα σχόλια σας για την λειτουργία της σελίδας από όπου και αν μας βλέπετε. Μας βοηθάτε να γίνουμε καλύτεροι και να φτάνουμε σε εσάς ταχύτερα. Σας ευχαριστούμε. 

Τέλος, πάρα πολύ σύντομα θα αρχίσουν να εμφανίζονται δομικές αλλαγές στην ιστοσελίδα η οποία σταδιακά θα αλλάξει και θεματογραφία ύφος και style  (περισσότερα όμως για τις συγκεκριμένες αλλαγές  θα δοθούν με σχετική ανακοίνωση που θα εκδοθεί σχετικά σύντομα με ευχάριστες εκπλήξεις) ενώ σταδιακά και μεθοδικά καθημερινά -αρκεί να ψάξτε τις σελίδες και τις αναρτήσεις μας- προστίθεται προγράμματα και πρωτότυπες  εφαρμογές που θα κάνουν πιο εύκολη και σε ορισμένες περιπτώσεις ευχάριστη αλλά και πολύ χρηστική την μεταξύ μας σχέση με τον αναγνώστη- χρήστη.

Και πάλι θερμές ευχαριστίες προς όλους σας. Φίλους. Αναγνώστες και συνεργάτες μας.  

Για την ομάδα διαχείρισης

Αλέξανδρος Στεφανόπουλος 

Υστερόγραφο:  σε προσεχές κείμενο μου θα πούμε περισσότερα και θα εξηγήσω αυτή την παρατεταμένη  "σιωπή" μου από τον Μάρτιο του 2012 από τότε δηλαδή που σχεδόν σταμάτησα να αναρτώ τακτικά (κάθε Πέμπτη ή Σάββατο και αρκετές φορές με έκτακτες αναρτήσεις) κείμενα γνώμης αλλά και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ. Εξ άλλου τα προσεχή 24ωρα οι αναρτήσεις που θα δοθούν στην δημοσιότητα με τα απαραίτητα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ  ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ θα εξηγήσουν πάρα πολλά… Λίγο υπομονή και οι "εραστές "   της αλήθειας αλλά και (ειλικρινά λυπάμαι που το λέω) και του δημόσιου ξεκατινιάσματτος "δημοσιογράφων" και κυρίως  περιφερόμενων  λαμογιών σε Αθήνα και ΗΠΑ, γνωστών κατάδικων και υπόδικων  απατεώνων,  επαγγελματιών του ψεύδους, της άθλιας συναλλαγής, της   συκοφαντίας, του υπόγειου πολέμου και κυρίως των τόνων  λάσπης που έχουν εκτοξευθεί εις βάρος μου  και συνεχίζουν δυστυχώς παρόλο που έχουν φάει τα μούτρα τους και η μάπα τους "μάτωσε" από τα χαστούκια και τις καρπαζιές  εν τούτοις παραμένουν στον ίδιο ολισθηρό δρόμο… Όσο χτυπάτε και πετάτε λάσπη αυτή η λάσπη γίνεται μπετόν αρμέ και μας θωρακίζει γιατί όπως και άλλοτε έχουμε μια τεράστια διαφορά με πολλούς από εσάς εκεί έξω…. ΛΕΥΚΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ! Αυτό μην το ξεχνάτε. Θα σας το θυμίζω πάντα κάθε φορά που πετάτε λάσπη  με στοιχεία αποδείξεις και ντοκουμέντα. Άλλωστε όπως λέμε και στο μοτο μας "εδώ δεν γράφεται τίποτα τυχαία…"          

Και πάλι ένα θερμότατο ειλικρινές ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τα 100αδες email σας

 Previous Post

Επιστολή καταπέλτης!

Next Post

Μερικές σκέψεις ως κατευόδιο στον φίλο Δημήτρη Δημητρίου για άγνωστες πτυχές ως σήμερα...

0 Comment


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


More Story

Επιστολή καταπέλτης!

Από τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο...

12 January 2013
Γραφτείτε στο Newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Ενημερωθείτε στο email σας για όλες τις νέες μας αναρτήσεις

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία