Breaking

Ανοιχτή επιστολή προς την Α.Θ.Π. Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντινουπόλεως Νέας Ρώμης και Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΟΗΕ, εδώ και μια 10ετια, καλεί τα κράτη μέλη του να σεβαστούν την ιδιωτικότητα και το δικαίωμα στην ψηφιακή τεχνολογία χωρίς παρεμβάσεις και παρακολουθήσεις

Αποκάλυψη ΣΟΚ: Πόρισμα κόλαφος του ΟΗΕ καταγγέλει και αποκαλύπτει ποιοι και με ποιες μεθόδους μας παρακολουθούν

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Για 3η συνεχόμενη ημέρα η συκοφαντικη δυσφήμηση και διαστροφή της αλήθειας

Η αποκατάσταση της αλήθειας ως προς το χθεσινό (16.11.2021) εις βάρος μου δημοσίευμα του Μιχαήλ Ιγνατίου

Τα κρίσημα ερωτήματα που τίθενται από την επιστολή του Αμερικανού ΥπΕξ κ. Antony Blinken -της 12ης Οκτωβρίου '21- προς την Ελλάδα

CIA : ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ!

CIA : ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ! { NTOKOYMENTO }

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ (2) Επιστολή (καταγγελία) προς τον Έλληνα Υπ. Εθνικής Άμυνας (Ευάγγελο Μεϊμαράκη)

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ (2) Διαβάστε την μυνητήρια αναφορά προς τον Άρειο Πάγο για την Κυπριακή Τραγωδία

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ : Ελληνική Δημοκρατία γιατί αρνείται πεισματικά την παραπομπή των υπευθύνων της Εθνικής Τραγωδίας

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ (2) : Επιστολή προς τον Έλληνα Υπ. Δικαιοσύνης (2008)

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ (2) Επιστολή καταγγελία προς τον Έλληνα Υπ. Δικαιοσύνης Σωτήριο Χατζηγάκη (2008)

Έρχεται μεγάλη πείνα (!) πρωτοφανής στην ανθρώπινη ιστορία

Η δική μας μεγάλη Πατρίδα Κύριε Ερντογάν! {Open letter to Turkish President Recep Tayip Erdogan}

Αυτά που ζούμε(...) και αυτά που έρχονται... το 2021

Quō vādis AMERICA? Τι φέρνει η3η Νοεμβρίου 2020 για τις ΗΠΑ

Που πορεύονται οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής;

Η 24ης Ιουλίου ημέρα εθνικού πένθους και Ορθόδοξης περισυλλογής. Ημέρα Εθνικής Ενότητας και Ομοψυχίας.

Αν ήταν σήμερα Αρχιεπίσκοπος ο Χριστόδουλος θα σείοταν όχι μόνον η πλατεία συντάγματος αλλά ολόκληρη η Ευρώπη! Στο άκουσμα και μόνον της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε Τζαμί!

...επειδή πλέον η είδηση βρίσκεται πίσω από την "είδηση"

Απο το 1959 προειδοποιούσαν οι αρμόδιες επιτροπές ατομικής ενέργειας το Κογκρέσο για τον Κίνδυνο της Τουρκίας!

X-FILES / ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ / ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ / ΣΤΟΙΧΕΙΑ / 31 Οκτωβρίου 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ  >>>>    ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ !!!

Washington, D.C., October 30, 2019  Πριν λίγο (τ.ω 16:00) η Βιβλιοθήκη των Εθνικών Αρχείων των ΗΠΑ αποδέσμευσε μια σειρά  εγγράφων ντοκουμέντων που αποδεικνύουν ότι η Τουρκία από το 1959 προετοιμαζόταν με σειρά ενεργειών για χρήση Χημικών και Πυρηνικών! Μάλιστα η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα από το 1960 επεσήμανε τους κινδύνους, σε αλεπάλληλα τηελγραφήματα της προς το State Department για την  ευρύτερη περιοχή στην Μεσόγειο και το Αιγαίο αν η Άγκυρα προχωρούσε τα σχέδια της. Η Βιβλιοθήκη των Εθνικών  Αρχείων των ΗΠΑ δίνει στην δημοσιότητα ακόμα και προσύμφωνο (memorandum) που είχαν συνάψει Τούρκοι αξιωματούχοι για την παραγωγή ακόμα και χημικών όπλων! Μάλιστα οι υπάλληλοι της επιτροπής Ατομικής ενέργειας από το 1960 προειδοποιούσαν για την Τουρκική απειλή! Στο έγγραφο τους με διαβάθμιση ΆΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ προς την αρμόδια επιτροπή του κογκρέσου  σημείωναν  οι υπάλληλοι της επιτροπής ατομικής ενέργειας (JCAE) προς  το Κογκρέσο δήλωσαν στους αξιωματούχους του κρατικού τμήματος ότι είδαν μια «πραγματική απειλή στην Τουρκία» λόγω της πιθανότητας ότι οι ηγέτες ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος ” θα μπορούσαν να πάρουν τον έλεγχο ενός ή περισσοτέρων από τα ανεπαρκώς προστατευμένα όπλα»

Οι υπάλληλοι της JCAE δήλωσαν επίσης ότι είχαν μάθει ότι κατά τη διάρκεια του στρατιωτικού πραξικοπήματος το 1960 η κατάσταση της Τουρκίας ήταν τόσο ασταθής ώστε δύο φορές [ο Ανώτατος Συμμαχικός Διοικητής General Lauris] Norstad διέταξε σχεδόν όλα τα όπλα να εκκενωθούν. “Η Norstad αργότερα αρνήθηκε ότι κάτι τέτοιο είχε συμβεί, αλλά η JCAE εξακολουθούσε να ανησυχεί για τη συνολική σταθερότητα στην Τουρκία.

Οι ανησυχίες για την ασφάλεια των αμερικανικών πυρηνικών όπλων τμήματα των οποίων φυλάσσοταν στην βάση του Ιντσιρλίκ  επανεμφανίστηκαν στα μέσα του 1975 μετά την Κυπριακή Κρίση και την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο το 1974, όταν το Κογκρέσο σταμάτησε στρατιωτική βοήθεια στην Τουρκία επειδή είχε χρησιμοποιήσει οπλικά συστήματα που παρείχαν οι ΗΠΑ για να οργανώσουν την εισβολή στην Κύπρο από τις αμερικανικές  στρατιωτικές βάσεις.

Κατά τη διάρκεια συνάντησης στο Λευκό Οίκο με τον Πρόεδρο Gerald Ford και τον Υπουργό Άμυνας James Schlesinger, ο Πρόεδρος της ατομικής επιτροπής ( JCS), George Brown, παρατήρησε ότι οι Τούρκοι συμπεριφέρθηκαν «υπεύθυνα» και ότι κάποια εξέλιξη (που παραμένει ταξινομημένη) μπορεί να προκάλεσε άγχος. Κατά τη συζήτηση για τον προγραμματισμό έκτακτης ανάγκης, ο Σλέσενγκερ δήλωσε ότι για να αποφύγει ένα «άσχημο περιστατικό», η Ουάσινγκτον θα έλεγε  στην τουρκική κυβέρνηση ότι υπήρξε κάποιο «λάθος» και στη συνέχεια «να  βγάλουν  των εγκαταστάσεων των ΗΠΑ ” καθώς μερικοί Τούρκοι μπήκαν σε αυτές τις ευαίθητες  περιοχές,” που  πιθανώς  λέγεται πως ήταν απλοί  χώροι αποθήκευσης(σ.σ πυρηνικών όπλων).  

Οι πληροφορίες που σήμερα αποδεσμεύουν οι ΗΠΑ, μια ημέρα μετά την αναγνώριση της Αρμενικής Γενοκτονίας δείχνουν ότι η Αμερικανική διοίκηση του Donald Trump σκοπεύει, στοχευμένα, βάση σχεδίου,  να προχωρήσει σε ουσιαστική ρήξη με τον Τούρκο Προέδρο κλιμακώντοντας τις «έμπρακτες κυρώσεις» των ΗΠΑ αρκετά πριν υπάρξει σχετική τροποποίηση στον σχετικό νόμο(CAATSA) περί κυρώσεων σε χώρες που οι ΗΠΑ κρίνουν ότι αντιστρατεύονται τα συμφέροντα τους (όπως η Κίνα η Ρωσία το Πακιστάν κτλ που συμπεριλαμβάνονται στο σχετικό νομοθέτημα περί κυρώσεων). 

Από τα αποδεσμευμένα έγγραφα προκύπτουν πολλά συμπεράσματα για το χρονικό  βάθος των σχεδίων που σήμερα η Τουρκία του Ρ.Τ. Ερντογάν φαίνεται απλώς να υλοποιεί, αποδεικύοντας ότι η Τουρκία κινείται βάση σχεδίου ανεξαρτήτως ποιος βρίσκεται στην διακυβέρνηση της χώρας. Κινείται δηλ με σχέδιο, που κυρίως βασίζεται στο λεγόμενο «εθνικό όρκο» και με στρατηγική που ελίσσεται και μεταβάλλεται ανaλόγως των γεωπολιτικών δεdομένων και διεθνών συγκυριών.

Παρακάτω παραθέτουμε αυτούσια έγγραφα  μερικά από τα πιο σημαντικά αρχεία καθώς η αξιοποίηση και  μελέτη τους κατ ουσίαν τώρα ξεκινά δημιουργώντας νέα πολιτικά δεδομένα για την ευρύτερη και μείζονα περιοχή της Μεσογείου με βασικό δεδομένο ότι τώρα πια η Τουρκία όχι μόνον διαθέτει πυρηνικά όπλα (με την συνδρομή της Ρωσίας) αλλά προετοιμάζει το πιο σύγχρονο πηρυνικό εργοστάσιο στην περιοχή.     ΔΕΙΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ Previous Post

Στρατηγικής σημασίας για τον Donald Trump η εξόντωση του Abu Omar Al – Baghdandi !

Next Post

Ουδέν κρυπτόν, ο ου μη φανερόν γενήσεται... / Τα αφανή τοις φανεροίς τεκμαίρου...

0 Comment


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


More Story

Στρατηγικής σημασίας για τον Donald Trump η εξόντωση του Abu Omar Al – Baghdandi !

Η ΔΙΑΜΟΡΦΟΥΜΕΝΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ(ΕΛΛΑΔΑ) Η αστραπιαία...

28 October 2019
Γραφτείτε στο Newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Ενημερωθείτε στο email σας για όλες τις νέες μας αναρτήσεις

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία