Breaking

Η αποκατάσταση της αλήθειας ως προς το χθεσινό (16.11.2021) εις βάρος μου δημοσίευμα του Μιχαήλ Ιγνατίου

450 επίσημες (officialy) σελίδες αποκαλύπτουν τα σχέδια της Τουρκίας και του Ρεντζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Σε βαρύ κλίμα η 44η Κληρικολαϊκή συνέλευση Ελληνορθόδοξης Κοινότητας στις ΗΠΑ

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ.Τ. Ερντογάν, ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα και η εύλογη ανησυχία της Ουάσιγκτον...

Μνημειώδες συλλαλητήριο για τη Μακεδονία!

Αυτή είναι η (μοναδική) αλήθεια για τον Εθνικό Κήρυκα κ. Διαματάρη και το πρόσφατο ιστορικό παρελθόν του!

Ο π. Αλέξανδρος Καρλούτσος ( Father Alex Karloutsos) με εντολή του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου υπογράφει υπέρ του Ιμάμη Fethulah Gulen για να παραμένει στην Αμερική!

ΦΕΝΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ (FETHULAH GULEN): Η ζωή του, η πολυσχιδής δράση του το έργο και όσα δεν γνωρίζουμε ...

Η τελευταία, μοιραία, ανάρτηση του Σωκράτη Γκιόλια , (στο τρωκτικό)

Εις το όνομα του Αλλάχ και του Προφήτη του Μωάμεθ...

Το Συνοδικό Πολίτευμα και ο Χρυσός Κανών της Εκκλησίας είναι η μια και μόνη απάντηση στα περί Σύγκλησης της Πανορθόδοξης...

Κρίσιμες ώρες (αγωνίας) και προσευχής εν όψει της Μεγάλης Πανορθόδοξης Συνόδου

Στην τελική ευθεία για την Μεγάλη Πανορθόδοξο Σύνοδο ή για το μεγάλο σχίσμα;

9 Μαϊου 2010. Μια ημέρα πριν η Ελλάδα διαβεί την είσοδο στο βαθύ σκοτεινό τούνελ των μνημονίων...

Ενότητα και χέρι φιλίας από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο προς τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Δεν είναι λαϊκισμός, είναι η αποτύπωση της κοινωνικής πραγματικότητας

Δεκάδες εικόνες, δεν αρκούν οι λέξεις...

...επειδή πλέον η είδηση βρίσκεται πίσω από την "είδηση"

Ουδέν κρυπτόν, ο ου μη φανερόν γενήσεται… / Τα αφανή τοις φανεροίς τεκμαίρου…

Breaking news / EDITORIAL / ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ / ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ / ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ / ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ / ΛΑΜΟΓΙΑ / ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ / ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ / ΠΡΟΣΩΠΑ / ΣΤΟΙΧΕΙΑ / 1 Νοεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –  ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ περί του Μιχαήλ Ιγνατίου

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ: Συγγραφέας- Ερευνητής

Δυστυχώς είναι πολύ  θλιβερό δημοσιογράφοι, να αλληλομηνύονται μεταξύ τους, και ακόμα θλιβερότερο όταν το φαινόμενο επαλαμβάνεται. Το ζήσαμε την δεκαετία του 1990 μεταξύ, τότε γνωστών και για την εποχή τους κορυφαίων ονομάτων, ορισμένων δε και «πρώτης γραμμής». Το φαινόμενο πύκνωσε την δεκαετία του 2000 και εντεύθεν επανελήφθη αρκετές φορές. Σπάνια το αναγνωστικό κοινό, και της μιας πλευράς και της άλλης, μάθαινε τι απέγινε στο τέλος της διαδρομής όταν η υπόθεση έφτανε στην ακροαματική διαδικασία και πολύ περισσότερο όταν έφτανε να τελεσιδικήσει σε όποια μορφή(Εφετείο ή Άρειο Πάγο ή και Ευρωπαϊκά Δικαστήρια).  Κατανοητό κάποιος να καταφεύγει στην δικαιοσύνη, εν πολλοίς επιβάλλεται κιόλας, όταν κάποιος διαβάλλει την τιμή την υπόληψη και την αξιοπρέπεια σου. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται και για την επαγγελματική σου αξιοπρέπεια όπου εκεί κρίνεται το μέλλον και η επαγγελματική σου συνέχεια. Ακόμα πιο κατανοητό όταν Πολίτες θίγονται από ΜΜΕ και εκπροσώπους τους και αναγκάζονται να καταφύγουν στην Δικαιοσύνη.  Καθώς στις περισσότερες των περιπτώσεων -προσωπικά, ως επαγγελματίας δημοσιογράφος 38 συναπτά έτη,  το έχω ζήσει και βιώσει 10αδες φορές – δεν τους εδίδετο έστω ο λόγος να υπερασπισθούν τον εαυτό τους σε κάθε αιτίαση, πολύ δε περισσότερο όταν εξεβιάζετο η τιμή και η υπόληψη τους με ύβρεις και χαρακτηρισμούς, και μάλιστα από μεγάλα συστημικά ΜΜΕ.

Προσωπικά έχω αναγκασθεί να  καταφύγω στην Ελληνική Δικαιοσύνη, και πάλι δυστυχώς εναντίον συναδέλφων. Στο τέλος βέβαια όταν επήλθε η δικαίωση δεν έφτασα στον τελικό βαθμό. Έμεινα στην πρωτόδικη απόφαση. Μάλιστα στο εφετείο σε κάποια των περιπτώσεων έκαμα πίσω και απέσυρα… Δικαιοσύνη  η οποία όταν παραμένει ανεμπόδιστη και ανεπηρέαστη, έμμεσα ή άμεσα, κάνει ορθώς και αξιοπρεπώς την δουλειά της. Απομένει Δικαιοσύνη. Άλλωστε το τελευταίο καταφύγιο την Δημοκρατίας, λένε, είναι η Δικαιοσύνη. Λένε… Γιατί στις πλείστες των περιπτώσεων, ειδικώς όταν θίγονται μεγάλα -κραυγαλέα συμφέροντα- τότε οι δικαστές πολλές φορές με πικρία(ή όχι) αναγκάζονται ή εξαναγκάζονται, σύρονται  ή και εκβιάζονται σε  αποφάσεις. Δυστυχώς το φαινόμενο το έχουμε δει και έχει πολλές φορές καταγγελθεί από το ίδιο το δικαστικό Σώμα. Προς τιμή αυτών των Δικαστών. Των αδέκαστων Δικαστών. Όσων έχουν ακόμα απομείνει. Καθαροί. Ανεπηρέαστου.

Εδώ και ημέρες όσοι μου κάμετε την τιμή και με παρακολουθείτε στην προσωπική μου σελίδα www.alexstefanopoulos.gr έχετε γίνει μάρτυρες  ενός κύκλου αναγνωσμάτων με κεντρικό Πρόσωπο τον πάλαι ποτέ διαλαμψάτα « καλό φίλο»  και «συνάδελφο» Εντιμότατον κ.  Μιχάλη Ιγνατίου.

Τα τελευταία 24ωρα από 30ης Οκτωβρίου 2019 μέσω της σελίδας του Hellas Journal.com κάνει λόγω για δικαστήρια και μηνύσεις { εναντίον του γράφοντος } και δεν βρίσκει την διεύθυνση του παραλήπτη. Δηλ εμού του ιδίου… Προφανώς “αιτία” τα όσα έχουν προηγηθεί από τα προηγούμενα δημοσιεύματα μου, από της 26ης Αυγούστου(2019) και εντεύθεν.

Άλλωστε εξ αρχής,  αλλά και το από τον Μάρτιο του  2017, είχα διακριτικά  «προκαλέσει» τον φίλτατο κ.Μιχάλη Ιγνατίου να καταφύγει στην Δικαιοσύνη ώστε εκεί να λυθούν   όλες -οι όποιες  αν υπάρχουν – μεταξύ μας διαφορές -… δεν το έκαμε…

Επίσης είναι γεγονός ότι με ηλεκτρονική μου επιστολή από το 2013 είχε ενημερωθεί ότι ελέγχεται και διασταυρώνεται κάθε τι που λέει, μεταδίδει  και γράφει. Είχε  απαντήσει «Ουδέν πρόβλημα!» και άλλα, δια ζώσης σε αλλεπάλληλες  τετ α τετ συναντήσεις μας  που δεν είναι τοις παρούσης.

Και έρχομαι στον Αύγουστο του 2019. Λίγο ως πολύ -όσοι με παρακολουθείτε και μου κάμετε τούτη την τιμή – τα γεγονότα τα γνωρίζετε.  Έγραψα αρκετά και με επιχειρήματα διαλύθηκε κάθε άχλη από τα fake news που βιομηχανικά παράγει ο κ.  Μιχάλης Ιγνατίου…  Μάλιστα, όσοι είχατε υπομονή διαβάσατε, απνευστί που λένε, ολόκληρα «σεντόνια» που γράφτηκαν επιχειρηματολογώντας στα γραφόμενα του κ. Μιχάλη Ιγνατίου πότε για την ψευδό δήλωση της 20ης Αυγούστου. Πότε για τις διαστρεβλώσεις για τα F 35 και τις κυρώσεις που έρχονται και όλο στο δρόμο είναι εδώ και ένα χρόνο τώρα.  Και μια σειρά άλλα fake news που έχει στήσει προς ίδιον όφελος.

Ο κ. Μιχάλης Ιγνατίου συστηματικά επέλεξε την οδό της εύκολης διαφυγής με ύβρεις , συκοφαντίες , λάσπες και άλλα τινά, μάλιστα χωρίς να κατονομάζει τον «αίτιο» δηλ εκείνον που έβριζε και εκείνον για τον οποίο ελεεινολογεί. Λες και έτσι θα ξέφευγε…

Αντιθέτως από την πλευρά μου με παρρησία εξ αρχής ονομαστικά και τον Μάρτιο του 2017 και από τον Αύγουστο του 2019 αναφέρομαι ονομαστικά στον Μιχάλη Ιγνατίου! Και για ένα επί πλέον αυτονόητο λόγο. Να τον εξαναγκάσω να αμυνθεί και να καταφύγει στην δικαιοσύνη. Ώστε εκεί σε ένα νόμιμο κατ εξοχήν κοινώς  αποδεκτό, χώρο, να παρουσιασθούν όλες οι αιτιάσεις της κάθε πλευράς.  Δεν είναι λίγο να σε κατηγορούν και να σε καταγγέλουν ως αναξιόπιστο! Για ένα δημοσιογράφο και μάλιστα επαγγελματία  μεγάλη ύβρεις όταν δεν βρίσκει απήχηση σε γεγονότα και καταστάσεις… Όταν κοινώς δεν μπορεί να τεκμηριωθεί η βαρύτατη κατηγορία που απευθύνεις για ένα συνάδελφο σου και μάλιστα επί 20ετια «φίλο» και συνδαιτυμόνα σου… Τέτοιας μάλιστα προσωπικής σχέσης που πολλές φορές τον είχα δεχθεί και στην προσωπική μου κατοικία στην Ελλάδα. Φυσικά ως επίσημο προσκεκλημένο και ουδέποτε τον άφησα να περιμένει στην σκάλα της πολυκατοικίας… Πάντα μέσα. Στο Σαλόνι στο κέντρο του σπιτιού. Όπου για τα δικά μου ήθη και έθη Οικεία ισούται με Εκκλησία. Ιερό Ναό… Γνωρίζει ο Φίλτατος Μιχάλης Ιγνατίου τι λέγω…

Τι άλλαξε; Πολλά(!) που δεν είναι ούτε της ώρας ούτε  της παρούσης να λεχθούν και να αποκαλυφθούν… Αυτά στην ώρα τους θα λεχθούν και θα αποκαλυφθούν , ακόμα και αν ο Κύριος αιφνιδιαστικά με προσκαλέσει στο Τραπέζι  Της Βασιλείας Του. Ακόμα και τότε υπάρχει πρόνοια και μέριμνα να βγουν όλα στην φόρα! Ηχητικά. Έγγραφα. Ντοκουμέντα και προϊόντα μιας 20ετους δημοσιογραφικής έρευνας!  Δεν λέγω ότι όλα ακόμα και αν φτάσουμε σε μια Δίκη θα βγουν όλα αλλά θα βγει αν μη τι άλλο ένα σοβαρό ποσοστό.

Μα τι λες; Θα πείτε ; ορθώς θα αναρωτηθείτε ή και θα σκανδαλισθείτε αρκετοί από Εσάς. Ναι από κάποιο κομβικό σημείο ήλεγχα και διασταύρωνα το κάθε τι που  (μου) ή (μας) έλεγε ο κ.  Μιχάλης Ιγνατίου διότι νωρίς και εγκαίρως τον είχα πιάσει να ψεύδεται ασυστόλως για τα πιο απλά πράγματα! Το 1996! Δεν έδωσα σημασία.

Αργότερα όμως ένα επίσης κομβικής σημασίας γεγονός, το 1999, ήταν η χαριστική βολή στην αξιοπιστία του φίλου μου Μιχάλη Ιγνατίου

Εκ τότε, κρατούσα αρχεία. Διασταύρωνα τα πάντα. Κρατούσα records για κάθε τι.  Είναι δε, τόσα τα ηχητικά, μιλάμε για περισσότερες από 2.700 ώρες συνομιλιών μαζί του επί παντός επιστητού, και φυσικά κρατούσα πάντα το  master  και αντίγραφα έχω δώσει και αλλού εκεί που πρέπει…

Διότι, ειδικώς σε ορισμένες των περιπτώσεων είχα διαβλέψει που θα έφτανε μια ημέρα των ημερών η θλιβερή κατάσταση με τον κ. Μιχάλη Ιγνατίου.

Γνωρίζω επίσης ότι υπάρχει κόστος για ότι λέγω αλλά θα το φτάσω ως το τέλος! Όσο χρειασθει! Όσες δυνάμεις έχω! Μέχρι τέλος όμως αλλά ο κόσμος σε Ελλάδα και Κύπρο θα μάθει. Πρέπει να μαθευτεί αλήθεια.

Θα πληροφορηθεί ο Πολίτης τι πραγματικά κρύβεται πίσω από τον «Πατριώτη» Μιχάλη Ιγνατίου… Και θα το μάθει υπεύθυνα μέσα από μια ακροαματική διαδικασία και τα πρακτικά της, τα οποία, ανεξαρτήτως  έκβασης της Δίκης, σε όποιο βαθμό, θα (πρέπει και να ) εκδοθούν.

Γιατί ; υπάρχει μένος; Όχι. Υπάρχει οργή; Ναί ! κατηγορηματικά ΝΑΙ! Γιατί έβλαψε πολλούς ανθρώπους. Πάρα πολλούς! Κυριολεκτικώς πάτησε επί πτωμάτων! Όλοι οι συνάδελφοι του για τον Μιχάλη Ιγνατίου ήταν ένα πράγμα. Μια λέξη άκουγα: «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ»! επικίνδυνος για ποιον; Μα για τα συμφέροντα του Μιχάλη Ιγνατίου… επί χρόνια δεν άκουγα τίποτα άλλο για κανένα! Μόνον ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Επικίνδυνος ο Δημήτρης Απόκης.

Επικίνδυνος ο Θάνος Δημάδης.

Επικίνδυνος ο Θανάσης Τσίτσας! …και άλλοι ων ουκ έστι αριθμός…  Στο τέλος  ΟΛΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!

Αυτά όμως στην ώρα τους…  με ονόματα. Στοιχεία. Αποδείξεις και ντοκουμέντα. Και ρεπορτάζ. Πολύ ρεπορτάζ.

Πάμε τώρα στην ουσία του παρόντος Δ.Τ. και της εν λόγω ανακοίνωσης, η οποία ειρήσθω εν παρόδω, πλέον εφεξής, οτιδήποτε αφορά στον Μιχάλη Ιγνατίου,τα πεπραγμένα του… τις ημέρες του… τον Βίο…Την πολιτεία θα δημοσιεύονται στο ειδικό -για αυτό τον λόγο Blog  που από ετών έχει ανοιχθεί την ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ  ΕΦ ΕΞΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΚΑΙ FAKE NEWS ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ

Πάμε τώρα, στα τελευταία τρία προηγούμενα 24ωρα. Αναγράφει διαρκώς και διαδίδει σε κοινούς μας συνομιλητές ότι αναζητά την διεύθυνση μου για να αποστείλει την μηνυτήρια αναφορά του κατ Εμού! Άλλο ένα ψέμα!

Δείτε λοιπόν τι γράφει επί τρεις ημέρες ! και πως ενήργησα αμέσως! Μόλις ενημερώθηκα από κοινό μας συνομιλητή ότι -ψευδώς βεβαίως – ότι αναζητά την διεύθυνση μου έπραξα το αυτονόητο. Του την έστειλα άμεσα! Ιδού το τεκμήριο! Νωρίς  στις 30  Οκτωβρίου (2019)  πριν αναρτήσει το σχετικό κείμενο του.

Δείτε τις ώρες και θα καταλάβετε. Και δεν υπάρχει καμία διαφορά ώρας. Από την ΝΥ του τα έστειλα και λέει ότι δεν γνωρίζει που βρίσκομαι. Μάλιστα επίσης κοινός μας συνομιλητής τον ενημέρωσε και που βρίσκομαι και περί  άλλων τινών…

Παρακολουθείστε λοιπόν τα ντοκουμέντα που ακολουθούν  και βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα…

Για την αξιοπιστία του κ. Μιχάλη Ιγνατίου

αυτά έγραφε στο υστερόγραφο του στις 30 Οκτωβρίου και αρκετά αφ ότου παρέλαβε την προσωπική μου διεύθυνση ώρες νωρίτερα στα προσωπικά του μαιλ όπως φαίνεται παρακάτω

ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΤΗΣ 30ΗΣ ΟΚΤ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΛΗ ΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ενώ γνωρίζει την διεύθυνση που έχει λάβει σε όλα προσωπικά του μαιλ, στο άρθρο του της 31ης Οκτ. εξακολουθεί και υβρίζει! συκοφαντεί! και ψεύδεται ασυστόλως! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ!

Ευελπιστώ ότι μετά και το σημερινό ξε-σκέσπασμα θα φιλοτιμηθεί ο φίλτατος Μιχάλης Ιγνατίου να πληρώσει ένα καλό  δικηγόρο να συντάξει, όντως πράγματι,  μια καλή και εμπεριστατωμένη μήνυση εναντίον μου και να δοθεί ένα μάθημα  κατά πως αξίζει στον «υβριστή» του…

ΒΑΣΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ : επειδή το αφιέρωμα στον Μιχάλη Ιγνατίου θα κρατήσει αρκετά..εκτός αν πάψει να παράγει βιομηχανικά fake news εφεξής όλα τα σχετικά που αφορούν μόνον τον κ. Μιχάλη Ιγνατίου –προσοχή εννοώ τα πολύ προσωπικά ζητήματα που θα ανακύπτουν με όσα μέλλει να αποκαλυφθούν και που δεν έχουν καμία απολύτως σημασία με τα όσα μεταδίδει για εθνικά ζητήματα Κύπρο, ΑΟΖ, Τουρκία, κτλ αυτά κανονικά θα αναλύονται σημείο – σημείο λέξη προς λέξη στην σελίδα μας.

Όλα τα άλλα όμως, που στην  πορεία και εξ ανάγκης θα πρέπει να αποκαλύπτονται θα δημοσιεύονται στην κατάλληλη σελίδα που για αυτό τον σκοπό είχε δημιουργηθεί προς ετών. Στην ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ  ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΩΝ   ΕΔΩ  ΚΑΙ Η ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ   ΚΡΥΒΕΤΑΙ  θα δίδεται… ΕΔΩ

ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Υστερόγραφο: Φίλτατε  Μιχάλη σύνελθε… Διαφήμιση δεν θα εξακολουθήσω να σου κάμω διότι φαίνεται πως βρήκες τρόπο να αυξήσεις την επισκεψιμότητα σου… Τα υπόλοιπα επ’ ακροατηρίω… Σε αναμένω.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2 : φυσικά δεν περιμένω να στείλεις και εσύ την διεύθυνση σου. Δεν φημίζεσαι για την ευθύτητα σου… Αναξιόπιστος γαρ…
Υστερόγραφο 3 : η υπόθεση μας θα τραβήξει χρόνια και θα βγάλει πολλά στην επιφάνεια… πάρα πολλά… Δεν χρειάζεται να κάμω ειδική ανακοίνωση πως ήδη έχω καταφύγει στην Δικαιοσύνη, εδώ και καιρό  για πολύ σοβαρότερα αδικήματα από την εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση
δια του Τύπου… Αυτά είναι τα προφανή… Εκεί είναι  όλο το ζήτημα. Στα βαθύτερα  αίτια που παράγουν θλιβερά 
φαινόμενα σαν τον Μιχάλη Ιγνατίου…

Alexandros Stafanopoulos
Previous Post

Απο το 1959 προειδοποιούσαν οι αρμόδιες επιτροπές ατομικής ενέργειας το Κογκρέσο για τον Κίνδυνο της Τουρκίας!

Next Post

Θάρσει. Λέγων τ’ αληθές ου σφαλεί ποτε {...} Αλλ’ ουδέν έρπει ψεύδος εις γήρας χρόνου**

0 Comment


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


More Story

Απο το 1959 προειδοποιούσαν οι αρμόδιες επιτροπές ατομικής ενέργειας το Κογκρέσο για τον Κίνδυνο της Τουρκίας!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ  >>>>    ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ !!! Washington, D.C., October...

31 October 2019
Γραφτείτε στο Newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Ενημερωθείτε στο email σας για όλες τις νέες μας αναρτήσεις

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία