Breaking

Η αποκατάσταση της αλήθειας ως προς το χθεσινό (16.11.2021) εις βάρος μου δημοσίευμα του Μιχαήλ Ιγνατίου

450 επίσημες (officialy) σελίδες αποκαλύπτουν τα σχέδια της Τουρκίας και του Ρεντζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Σε βαρύ κλίμα η 44η Κληρικολαϊκή συνέλευση Ελληνορθόδοξης Κοινότητας στις ΗΠΑ

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ.Τ. Ερντογάν, ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα και η εύλογη ανησυχία της Ουάσιγκτον...

Μνημειώδες συλλαλητήριο για τη Μακεδονία!

Αυτή είναι η (μοναδική) αλήθεια για τον Εθνικό Κήρυκα κ. Διαματάρη και το πρόσφατο ιστορικό παρελθόν του!

Ο π. Αλέξανδρος Καρλούτσος ( Father Alex Karloutsos) με εντολή του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου υπογράφει υπέρ του Ιμάμη Fethulah Gulen για να παραμένει στην Αμερική!

ΦΕΝΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ (FETHULAH GULEN): Η ζωή του, η πολυσχιδής δράση του το έργο και όσα δεν γνωρίζουμε ...

Η τελευταία, μοιραία, ανάρτηση του Σωκράτη Γκιόλια , (στο τρωκτικό)

Εις το όνομα του Αλλάχ και του Προφήτη του Μωάμεθ...

Το Συνοδικό Πολίτευμα και ο Χρυσός Κανών της Εκκλησίας είναι η μια και μόνη απάντηση στα περί Σύγκλησης της Πανορθόδοξης...

Κρίσιμες ώρες (αγωνίας) και προσευχής εν όψει της Μεγάλης Πανορθόδοξης Συνόδου

Στην τελική ευθεία για την Μεγάλη Πανορθόδοξο Σύνοδο ή για το μεγάλο σχίσμα;

9 Μαϊου 2010. Μια ημέρα πριν η Ελλάδα διαβεί την είσοδο στο βαθύ σκοτεινό τούνελ των μνημονίων...

Ενότητα και χέρι φιλίας από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο προς τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Δεν είναι λαϊκισμός, είναι η αποτύπωση της κοινωνικής πραγματικότητας

Δεκάδες εικόνες, δεν αρκούν οι λέξεις...

...επειδή πλέον η είδηση βρίσκεται πίσω από την "είδηση"

“ΠΡΟΣΟΧΗ” Νέα κατασκευασμένη “είδηση” από τον Μιχάλη Ιγνατίου περί ανύπαρκτων δηλώσεων του Αμερικανού διπλωμάτη Matthew Palmer στην Αθήνα!

EXTREAM / FAKE NEWS / ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ / ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ / ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ / ΔΙΑΦΘΟΡΑ / ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ / ΘΕΜΑ Ι / ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ / ΛΑΜΟΓΙΑ / ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ / ΣΚΑΝΔΑΛΑ / 8 Νοεμβρίου 2019

{NEW} Fake News  Hellas Journal by Mike Ignatiou

Στις 7 Νοεμβρίου 2019, στο πλαίσιο περιοδείας του στα Βαλκάνια ο αναπληρωτής ειδικός γραμματέας για ζητήματα ευρωπαϊκών και ευρασιατικών υποθέσεων {DEPUTY ASSISTANT SECRETARY

BUREAU OF EUROPEAN AND EURASIAN AFFAIRS} κ. Matthew Palmer επισκέφτηκε και  την Ελλάδα στο πλαίσιο περιοδείας που έχει αναλάβει με αφορμή τις εξελίξεις στα Βαλκάνια Σκόπια,(πολιτική αστάθεια) Μοντενέγρο(κρίση με την τοπική και σερβική Εκκλησία) Κόσσοβο( νέες περίεργες κινήσεις της Αλβανικής πλειοψηφείας). Μεταξύ των άλλων στην Αθήνα είχε επίσημες συναντήσεις, β πολιτικού επιπέδου με κεντρικό ζήτημα  την σταθερότητα στα Βαλκάνια, και με τον αρμόδιο  Υφ. Εξ. Κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Η συνάντηση έγινε  την Πέμπτη το πρωί στο Ελληνικό Υπεξ. παρουσία  αμφότερων υπηρεσιακών παραγόντων και του Αμερικανού Πρέσβη Geofrrey Pyatt.

Κεντρικό ζήτημα των συνομιλιών των δυο πλευρών η πολιτική  σταθερότητα στα Βαλκάνια και την ευρύτερη μείζονα ευαίσθητη περιοχή των Βαλκανίων.

Η επίσημη ανακοίνωση του Ελληνικού Υπεξ ΕΔΩ  Το State Department δεν έκανε καμία  ΑΠΟΛΥΤΩΣ επίσημη ανακοίνωση  για τις συναντήσεις του κ. Palmer  ανακοίνωση  ούτε εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου.

Δεν έγιναν δηλώσεις από καμία πλευρά. Δεν υπήρχαν δημοσιογράφοι κατά την διάρκεια της συνάντησης ούτε και δηλώσεις off ther record  του κ. Plamer.  Ο Αμερικανός Πρέσβης G. Pyatt  τον συνέτησε σε ελάχιστους συναδέλφους δημοσιογράφους  αλλά δηλώσεις δεν έκαμε ούτε ο ένας (M. Plamer) ούτε ο άλλος (G. Pyatt).

Αυτές είναι οι αναρτήσεις στο twitter που ανέβασε το Ελληνικό Υπεξ και ο Μ. Βαρβιτσιώτης

 

 

Και αυτές είναι οι αναρτήσεις του Αμερικανού Πρέσβη Geoffrey Pyatt

 

 

Το ελληνικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΠΕ μετέδωσε την είδηση ως εξής :

ΑΠΕ-ΜΠΕ «Oι εξελίξεις στα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή βρέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση του βοηθού υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάθιου Πάλμερ με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του αναπληρωτή υπουργού, στο θέμα της Διεύρυνσης της ΕΕ στην περιοχή των Δυτικών Βαλκανίων, μετά τη μη λήψη απόφασης στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων Αλβανίας και Βόρειας Μακεδονίας.

Όπως γίνεται γνωστό, ο Αμερικανός βοηθός υφυπουργός Εξωτερικών και ειδικός απεσταλμένος της αμερικανικής κυβέρνησης για τα Δυτικά Βαλκάνια αναγνώρισε τη συμβολή της Ελλάδας ως σταθεροποιητικού παράγοντα και του πρωταγωνιστικού ρόλου που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή. Συζητήθηκαν, μάλιστα, οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να ενισχυθεί ο ηγετικός της ρόλος στα Βαλκάνια, με πιο ισχυρή παρουσία σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο. 

Στο πλαίσιο αυτό, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών επισήμανε τον κομβικό ρόλο που μπορεί να παίξει η Θεσσαλονίκη ως πόλη-ορόσημο στην ευρύτερη περιοχή και την ανάδειξή της ως μεγάλο λιμάνι, ιστορικό κέντρο και «πρωτεύουσα» των Βαλκανίων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών παρουσία του Αμερικανού πρέσβη Τζέφρι Πάιατ, όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, ο κ. Βαρβιτσιώτης έθεσε το θέμα της παραβατικής συμπεριφοράς της Τουρκίας στο Αιγαίο και την Αν. Μεσόγειο. Τέλος, αφού χαρακτήρισε ως θετική εξέλιξη τη μη επιβολή δασμών από την αμερικανική πλευρά στο ελαιόλαδο και τις ελιές, ζήτησε να μην ισχύσουν οι δασμοί και σε άλλα ελληνικά προϊόντα, όπως στις κομπόστες ροδακίνων που εξάγονται στις ΗΠΑ»

Δ.Μαν. 

 

Σημειωτέον ότι την ίδια ημέρα ξεκίνησε και η ενημέρωση των διπλωματικών συντακτών που επί ΣΥΡΙΖΑ είχε διακοπεί. Την ενημέρωση έκαμε ο ανώτατος Διπλωμάτης κ. Γεννηματάς   ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΕΔΩ

Στην ενημέρωση ετέθη ερώτηση για το θέμα των παραβιάσεων στην Κυπριακή ΑΟΖ ιδού το σχετικό απόσπασμα :

 

 

Δεν έγινε λοιπόν καμία αναφορά ούτε προέβει κάποια από τις δυο πλευρές (Ελληνική ή Αμερικανική) σε ειδικές δηλώσεις στήριξης της Κύπρου για το ζήτημα των παραβιάσεων στην θαλάσσια Κυπριακή Κυριαρχία και την Κυπριακή ΑΟΖ.  Παρ ότι το ζήτημα των γενικών παραβιάσεων της Τουρκίας  έθεσε ο κ. Βαρβιτσιώτης στον κ. Palmer.

Ωστόσο και οι δυο πλευρές ήταν υπερ του δέοντος προσεχτικές και δεν έκαμαν καμία απολύτως αναφορά ειδικώς στις παραβιάσεις της Κυπριακής ΑΟΖ. Ουτε οι ΗΠΑ ούτε η Ελλάδα η οποία όντως και καταδικάζει αλλά πάντα  θέτει το θέμα  των παραβιάσεων επικεντρωμένα στα ελληνικά πεπραγμένα και ελληνικά εθνικά συμφέροντα (fair Athens , αιγαίο, μετανάστες,) και γενικώς και αορίστως περί άλλων τινών παραβιάσεων…

 

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΛΟΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΚΑΙ

ΤΟ HELLAS ZOURNAL BY MIKE IGNATIOY

Λίγες ώρες αργότερα, ήδη 8  Νοεμβρίου (2019) το Hellas Journal By Mike Ignatiou μεταδίδει την «είδηση» αλλοιωμένη και παντελώς διαστρεβλωμένη!

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

 

 

Ο τίλος αναφέρει: «Παράνομες οι τουρκικές γεωτρήσεις στην ΑΟΖ της Κύπρου ανακοίνωσαν οι Ηνωμένες Πολιτείες» (σ.σ. sic…)

Στην εισαγωγή, για το ίδιο θέμα το οποίο είδαμε από  όλες τις επίσημες (official πηγές) αναφέρονται λοιπόν τα εξής εκπληκτικά:

«Οι γεωτρήσεις εντός της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης είναι προκλητικές, καταστρέφουν την εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο πλευρών και υπονομεύουν τις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού προβλήματος. Τα παραπάνω ξεκαθάρισε ο βοηθός Υφυπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Μάθιου Πάλμερ κατά τη διάρκεια των επαφών του στην Αθήνα. Η θέση του κ. Πάλμερ, είναι η ίδια με αυτή του εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που δόθηκε στις 20 Αυγούστου στην ιστοσελίδα μας και στο Κυπριακό Πρακτορείο (ΚΥΠΕ). Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο κ. Πάλμερ σημείωσε ότι οι ΗΠΑ έχουν καταστήσει ξεκάθαρες τις ανησυχίες τους σχετικά με τις γεωτρητικές επιχειρήσεις της Τουρκίας στα ανοικτά της Κύπρου. «Αυτό περιλαμβάνει γεωτρήσεις σε περιοχές που η Κύπρος θεωρεί ότι αποτελούν μέρος της ΑΟΖ της και ειδικότερα γεωτρήσεις εντός των 12 ναυτικών μιλίων από την ακτή της Αμμοχώστου που οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν περιγράψει, ανοιχτά, ως παράνομες, ως συνέπεια των προβλέψεων του Δικαίου της Θάλασσας και του εθιμικού Διεθνούς Δικαίου που αντανακλάται στη Σύμβαση του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» τόνισε ο κ. Πάλμερ»

Πηγή: Παράνομες οι τουρκικές γεωτρήσεις στην ΑΟΖ της Κύπρου ανακοίνωσαν οι Ηνωμένες Πολιτείες https://hellasjournal.com/2019/11/paranomes-oi-toyrkikes-geotriseis-stin-aoz-tis-kyproy-anakoinosan-oi-inomenes-politeies/

 

 

Μιλώντας τώρα, προκειμένου να γίνει η σχετική διασταύρωση και το ρεπορτάζ,  με συναδέλφους, μας τονίστηκε ότι ο αμερικανός διπλωμάτης «ήταν πάρα  πολύ προσεχτικός, κυριολεκτικά «σφήγκα» απέφυγε τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ -αλλά έχει δώσει συνεντεύξεις που θα παίξουν σε κυριακάτικα φύλλα-  και φυσικά  δεν έκαμε καμία απολύτως αναφορά σε Κυπριακή ΑΟΖ»!

Το ίδιο μας επεσήμαναν  και πηγές από το Ελληνικό Υπεξ.  και  έγινε απολύτως  σαφές και ξεκάθαρο ότι ούτε ο Αμερικανός Matthew Palmer καθηγητής και νυν διπλωμάτης ΔΕΝ έκανε καμία ειδική αναφορά σε παραβιάσεις της Κυπριακής ΑΟΖ  για τους γνωστούς λόγους που επαρκώς έχουν αναλυθεί ΕΔΩ.

Ακριβώς επειδή οι Αμερικανοί χαρακτηρίζονται για την υπεύθυνοτητα και την σοβαρότητα τους και ούτε μοιράζουν δίκην φείγ βολάν δηλώσεις στελέχων τους που αντίκειται στην γενικότερη εφαρμοσμένη πολιτική τους στα εξωτερικά ζητήματα και εν γένει την γενικότερη πολιτική τους.

Δηλαδή, όπως μας έλεγε παλαιός και έμπειρος αμερικανός συνταξιούχος ελληνικής καταγωγής διπλωμάτης « η Αμερικανική εξωτερική πολιτική δεν χαρακτηρίζεται από διακυμάνσεις. Είναι στέρεη και οριζόντια».

Κοινώς, από την λιτή και λακωνική αυτή δήλωση  δεν λέει άλλα επισήμως ο εκάστοτε αρμόδιος Αμερικανός Υπουργός ΕΞΩΤΕΡΙΚΏΝ, άλλα λέγονται στην επίσημη ενημέρωση που γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα στο state department και άλλα λένε(…) Ή ΔΗΛΩΝΟΥΝ υπό την ιδιότητα της ανωνυμίας ή παραπομπή και απόδοση σε διπλωματικές πηγές κύκλους κτλ  οι αξιωμάτουχοι τους στο state department. 

Ούτε και φυσικά μοιράζουν δεξιά και αριστερά ως διαφημιστικά «φειγ βολάν» δηλώσεις ή non paper! «Πολύ περσσότερο δεν ευσταθούν όσα αποδίδονται σε «πηγές» «αξιωματούχους» διπλωμάτες κτλ φαινόμενο που κυριαρχεί την τελευταία 20ετια κατά κόρρον… στην Ουάσιγκτον  -όπως επιβεβαιώνει παλαιό στέλεχος της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα το οποίο έχει συνταξιοδοτηθεί και μας τονίζει ότι-  οφείλει η Αμερικανική Πρεσβεία να προλαμβάνει τέτοια φαινόμενα διότι μακροπρόθεσμα την εκθέτουν»      

Τα συμπεράσματα δικά σας…  

 

Σε επόμενο ΑΝΑΛΥΣΗ -ΡΕΠΟΡΤΑΖ : γιατί συνεχίζει ο κ. Μιχάλης Ιγνατίου τον ολισθηρό δρόμο βιομηχανικής  παραγωγής fake news (με ότι συνεπάγεται αυτό επί ζημία του Έθνους (Ελλάδος και Κύπρου)…

 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : επί τη ονομαστική σας εορτή κ. Μιχαήλ Ιγνατίου συνεορτάζοντας και τιμώντας τα  των Αγίων Πανμέγιστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαρβιήλ  προσωπικώς και αδελφικώς  Κατασπαζόμενοι  Υμάς και ἀλλήλους περιπτυξώμεθα ευχόμεθα :

ΥΓΕΙΑ. ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΗ. ΗΡΕΜΙΑ. ΓΑΛΗΝΗ. ΨΥΧΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ. ΓΕΡΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ. ΠΑΝΤΑ.

ΑΞΙΟΣ(!) ΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΠ ΑΓΑΘΩ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!

Αλλά λέγε που και που καμία αλήθεια! Καλό κάμει. Δεν βλάπτει… η Αλήθεια σώζει Υμάς και Ημάς… Μιχαήλ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2 : μη χαλάσουμε και την παράδοση με τα υστεόγραφα. Σταμάτα το λοιπόν  να λες ψέματα περί μυνήσεων ούτε έστειλες τίποτα ! ούτε θα στείλεις προφανώς διότι  συν τοις άλλοις είσαι τσιγκούνης… α ναι ξέχασαμε ναι δεν έχεις λεφτά… εξ ου και η κλάψα… αχ πτωχέ… αδελφέ…μου. ε! να σε δανείσουμε να πληρώσεις το παράβολο 240 ευρώ και τα μεγαρόσημα άλλο 16 ευρώ. Πάντως όσων ούπω εσύ θα παραλάβεις τις μυνήσεις, -δεν χρειάζονται εξώδικα- απευθείας μυνήσεις και αγωγές. Ανέμενε. Κατέβαλαμε κάθε προσπάθεια να μη κυλίσεις εις τον βούρκο του ψεύδους των συκοφαντιών της λάσπης ωσαν κιλιόμενο γουρούνι  εις λάσπες και βρομιές και ακαθαρσίες… ΤΙΠΟΤΑ! ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ  τον ολισθηρό δρόμο και την  λανθάσουνα αμαρτωλή οδόν που έλαβες… κρίμα… Κρίμα. Δυστυχώς Απώλεσες και το τελευταίο ίχνος αξιοπιστίας που ίσως και να διέθετες… κάποτε εις την νιόρη σου… κρίμα. Αλλά, σοβαρά τώρα, προσφέρεις όχι απλώς κάκιστη “υπηρεσία” με τον δήθεν κίτρινο και κάθε απόχρωσεως  “πατριωτισμό” σου αλλά μάλλον ύποπτη και θολή υπηρεσία προσφέρεις  σε άλλα σκοτεινά κέντρα… τούτα τα ψεύδη που παράγεις και αναπαράγεις. ΚΡΙΜΑ!…! ΚΡΙΜΑ!

Καημένε Μιχάηλ ΙΓΑΝΤΙΟΥ. ΕΤΗ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ! ΗΡΕΜΑ ΕΤΗ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΨΕΥΔΗ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙ ΜΙΧΑΗΛ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΔΩ


Alexandros Stafanopoulos
Previous Post

Σε λίγα 24ωρα απελευθερώνουμε - δημοσιοποιούμε 10αδες έγγραφα για τα σχέδια της Τουρκίας

Next Post

Με σεβασμό στην δημοσιογραφική Δεοντολογία, στις Αρχές και το Ήθος, με Ευθύνη παραπέμπουμε στις Πηγές!

0 Comment


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


More Story

Σε λίγα 24ωρα απελευθερώνουμε - δημοσιοποιούμε 10αδες έγγραφα για τα σχέδια της Τουρκίας

450+ αρχεία >>>>> έγγραφα, εκθέσεις, αναλύσεις, κυβερνητικά έγγραφα...

8 November 2019
Γραφτείτε στο Newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Ενημερωθείτε στο email σας για όλες τις νέες μας αναρτήσεις

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία