Breaking

Η αποκατάσταση της αλήθειας ως προς το χθεσινό (16.11.2021) εις βάρος μου δημοσίευμα του Μιχαήλ Ιγνατίου

450 επίσημες (officialy) σελίδες αποκαλύπτουν τα σχέδια της Τουρκίας και του Ρεντζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Σε βαρύ κλίμα η 44η Κληρικολαϊκή συνέλευση Ελληνορθόδοξης Κοινότητας στις ΗΠΑ

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ.Τ. Ερντογάν, ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα και η εύλογη ανησυχία της Ουάσιγκτον...

Μνημειώδες συλλαλητήριο για τη Μακεδονία!

Αυτή είναι η (μοναδική) αλήθεια για τον Εθνικό Κήρυκα κ. Διαματάρη και το πρόσφατο ιστορικό παρελθόν του!

Ο π. Αλέξανδρος Καρλούτσος ( Father Alex Karloutsos) με εντολή του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου υπογράφει υπέρ του Ιμάμη Fethulah Gulen για να παραμένει στην Αμερική!

ΦΕΝΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ (FETHULAH GULEN): Η ζωή του, η πολυσχιδής δράση του το έργο και όσα δεν γνωρίζουμε ...

Η τελευταία, μοιραία, ανάρτηση του Σωκράτη Γκιόλια , (στο τρωκτικό)

Εις το όνομα του Αλλάχ και του Προφήτη του Μωάμεθ...

Το Συνοδικό Πολίτευμα και ο Χρυσός Κανών της Εκκλησίας είναι η μια και μόνη απάντηση στα περί Σύγκλησης της Πανορθόδοξης...

Κρίσιμες ώρες (αγωνίας) και προσευχής εν όψει της Μεγάλης Πανορθόδοξης Συνόδου

Στην τελική ευθεία για την Μεγάλη Πανορθόδοξο Σύνοδο ή για το μεγάλο σχίσμα;

9 Μαϊου 2010. Μια ημέρα πριν η Ελλάδα διαβεί την είσοδο στο βαθύ σκοτεινό τούνελ των μνημονίων...

Ενότητα και χέρι φιλίας από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο προς τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Δεν είναι λαϊκισμός, είναι η αποτύπωση της κοινωνικής πραγματικότητας

Δεκάδες εικόνες, δεν αρκούν οι λέξεις...

...επειδή πλέον η είδηση βρίσκεται πίσω από την "είδηση"

Τίτλοι τέλους στα σενάρια και στο σήριαλ περί «Αμερικανικής Πρωτοβουλίας»!

Breaking news / FAKE NEWS / Slider / ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ / ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΘΕΜΑ Ι / ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ / ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ / ΠΡΟΣΩΠΑ / 14 Ιανουαρίου 2020

Από τον Αμερικανό Πρέσβη στην Αθήνα Geoffrey R. Pyatt και την Ελληνική Κυβέρνηση

Τέλος στην παράνοια και τη  φρενήτιδα που εσκεμμένα  τεχνηέντως- και τρόπο καταφανή δόλιο εις βάρος της πορείας των εθνικών  ζητημάτων με επίκεντρο την ΕλληνοΤουρκική διένεξη έναντι των παράλογων και παράνομων απαιτήσεων της γείτονος  – δημιουργήθηκε τα τελευταία 24ωρα, άμα τη επιτροφή του Έλληνα ΠΘ Κυριάκου Μητσοτάκη από τις ΗΠΑ,   βάζει επισήμως και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο  και ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα κ. Τζέφρι Ρος Πάιατ μετά την χθεσινή -Δευτέρα 13 Ιαν. Στις 15:00 –  on the record ενημέρωση που έκαμε στους διπλωματικούς συντάκτες στην πρεσβευτική κατοικία.Αλλά και η Ελληνική κυβέρνηση με δήλωση του  κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα στην επίσημη  ενημέρωση που έκανε σήμερα 14 Ιαν.2020

Εμείς προς επίρρωση των όσων έχουμε αποκαλύψει  με εκτενές άρθρο και ανάλυση μας  απλώς θα παραπέμψουμε στο σημερινό (14 ιαν. 20 ) πολύ εύγλωτο,  και αρκούντος κατατοπιστικό ρεπορτάζ του συναδέφλου μας στο Βήμα κ.  Άγγελου Αθανασόπουλου.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε  ο Αμερικανός Πρέσβης το ίδιο βράδυ -της 13 Ιαν. 20- στην κρατική ΕΡΤ και σε συνέντευξη στον συνάδελφο Δημήτρη Απόκη αναφερόμενος στην ευθεία και ξεκάθαρη ερώτηση του συναδέλφου περί ειδικής ξεχωριστής Αμερικανικής πρωτοβουλίας και ο αμερικανός διπλωμάτης, στα αναφερόμενα σχετικά σενάρια  κάνει λόγο για «εικασίες».

Το ζήτημα προσπάθησε να κλείσει ακροβατώντας σε περίεργες  και άκρως επικίνδυνες ισορροπίες και ο  Έλληνας Υπ. Εξ. Νίκος Δένδιας μιλώντας  στην εκπομπή «ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ» του συναδέλφου Δημήτρη Καμπουράκη στις 12 Ιαν 20 δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι «…επίσημη πρωτοβουλία από την Αμερικανική πλευρά δεν έχει εκδηλωθεί». Ενώ νωρίτερα είχε προηγθεί δήλωση του από το Κάϊρο όπου όχι μόνο κρατούσε αποστάσεις αλλά δήλωνε πλήρη άγνοια.

Στο αυτό κλίμα  δηλώσεις και άλλων κυβερνητικών στελεχών  σε άλλα ΜΜΕ (ράδιο και τηλεόραση αλλά και διαδίκτυο) από την στιγμή που εκδηλώθηκε όλη αυτή η επικίνδυνη σεναριολογία με συγκεκριμένο  κέντρο εκπόρευσης πλέον που δεν χρειάζεται για άλλη μια φορά να κατανομαστεί (λέγε με Μιχάλη Ιγνατίου)..

Τώρα από εκεί και πέρα  σήμερα το ζήτημα έκλεισε οριστικώς και από τον κυβερνητικό εκπρόσωππο Στέλιο Πέτσα σε ανάλογη αντίστοιχη ερώτηση που του ετέθη.

ΑΛΕΞ. ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, ήθελα να μας πείτε  εάν έχετε κάτι πιο συγκεκριμένο για το ενδεχόμενο ανάληψης αμερικανικής πρωτοβουλίας, πέρα από τις γνωστές παραινέσεις, που απευθύνει χρόνια τώρα το Στέητ Ντιπάρτμεντ και στις δύο πλευρές, στο πλαίσιο της Συμμαχίας. Κάτι συγκεκριμένο μέσω της επίσημης διπλωματικής οδού, πέρα από αυτά που έχουμε ακούσει, αλλά να είναι συγκεκριμένο, γιατί υπάρχει μια σύγχυση. 

ΣΤ. ΠΕΤΣΑΣ: Δεν θα συμφωνήσω ότι υπάρχει σύγχυση. Υπάρχει μια πολύ ξεκάθαρη τοποθέτηση της ελληνικής αντιπροσωπείας, κατά την παραμονή της στις Η.Π.Α., όπου θέσαμε όλα τα εθνικά μας ζητήματα σε αυτές τις συζητήσεις. Και φαντάζομαι ότι θα συμφωνήσουμε όλοι πως η διπλωματική οδός -φυσικά είναι ο Υπουργός Εξωτερικών των Η.Π.Α., κ. Πομπέο και ο Αμερικανός Πρέσβης, κ. Πάιατ που, όπως και χθες έκανε- επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των Η.Π.Α. και τις πρωτοβουλίες, τις οποίες αναλαμβάνει, προκειμένου να μην υπάρχει κλιμάκωση οποιασδήποτε έντασης στην περιοχή μας. Εμείς αυτό που μπορούμε να πούμε από τη δική μας πλευρά, είναι ότι υπήρχε μια προγραμματισμένη επίσκεψη του κ. Πάλμερ στην Ελλάδα για τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα της αμερικανικής διπλωματίας αν θα επιλέξει ο κ. Πάλμερ να έρθει νωρίτερα ή αν θα συνδυάσει αυτή την επίσκεψη στην Αθήνα με επίσκεψη και στην Άγκυρα. Αλλά -και, όπως φαντάζομαι, σίγουρα ξέρετε- στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής και της διπλωματίας υπάρχουν πολλά επίπεδα συζητήσεων. Και συνήθως τα αποτελέσματα αυτών των συζητήσεων, τα μαθαίνουμε αρκετά αργότερα από την ώρα που εκδηλώνονται οι πρωτοβουλίες. Θα ήθελα να μείνω σε αυτό.

ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ

Επί της ουσίας αυτό που συντηρεί την σεναριολογία περί επικείμενης εξιδεικευμένης -και μάλιστα άμεσα εκδηλωθείσας και σε επίπεδο υπουργών {Μ.Πομπέο / Ν. Δένδια} «Αμερικανικής Πρωτοβουλίας» αν και επισήμως μέχχρι σήμερα 14 Ιαν 2020  τέτοια προσπάθεια δεν έχει εκδηλωθεί,  τουλάχιστον ακόμα, είναι η ερμηνευτική προσέγγιση και η διαφορετική -κατά το δοκούν και τα συμφέροντα που υπηρετεί ο καθείς – ανάγνωση. Πως  δηλ “διαβάζει” τις ανακοινώσεις της Αμερικανικής Διπλωματίας  οι οποίες παράλληλα είναι και πολύ ξεκάθαρες. πάγιες και στεραιότυπες, σχεδόν “κλισαρισμένες” εδώ και 30(ίσως και περισσότερο από τα χρόνια ανάλυψης της διακυβέρνησης της χώρας από τον Κων. Καραμανλή το 1974 και εντεύθευν) δηλ αν ανατρέξει κάποιος στην βιβλιογραφία στην βιβλιοθήκη της Γερουσίας, στα δημόσια αρχεία του State Department  θα βρει άφθονο υλικό.   Eίναι η ίδια τακτική των ίσων αποστάσεων καθώς Ελλάδα και Τουρκία είναι μέλη του ΝΑΤΟ. Βεβαίως και σε κρίσημες στιγμές έντασης οι ΗΠΑ διαδραμάτισαν μείζον ρόλο αλλά μέχρις ενός ορισμένου σημείου χωρίς να εκφεύγουν του ρόλου τους.  Για αυτό και το State Department πάντα-ειδικά στις τελευταίες του ανακονώσεις μετά τις συνεχείς και συστηματικές  διαστρεβλώσεις Μιχάλη Ιγνατίου (εξ ου και απομονωθείς από το S.D.) πάντα οι Αμερικανοί  αναφέρονται στο πλαίσιο της συμμαχίας του ΝΑΤΟ. Διαβάστε προσεχτικά πάλι την σχετική τελευταία ανακοίνωση περί της οποίας ξέσπασε ο σάλλος και ο ως μη όφειλε θόρυβος καθώς είναι πολύ σαφής και διπλωματικά  “ξεκάθαρη”   η δήλωση :

“We are aware of these reports. The United States continually engages with the governments of Greece and Turkey to encourage de-escalation through diplomatic channels.

We continue to urge our NATO Allies, Greece and Turkey to work together to maintain peace and security in the region. We encourage states to resolve their disputes peacefully in accordance with international law and call on all parties to refrain from all actions that risk heightening tensions in the Eastern Mediterranean.

As the Secretary has said: “Our diplomats are out every day trying to create conditions where countries can talk and engage in dialogue and resolve their disputes in a peaceful way…A successful Turkey, a growing, prosperous, economically thriving Turkey is important for not only Greece but for all of us and we work diligently to try and deliver that set of outcomes.” [Interview with Skai TV October 7, 2019] 
«Γνωρίζουμε αυτά τα δημοσιεύματα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεσμεύονται συνεχώς, με τις κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Τουρκίας, να ενθαρρύνουν την αποκλιμάκωση μέσω διπλωματικών οδών. 
Συνεχίζουμε να παροτρύνουμε τους συμμάχους μας στο ΝΑΤΟ, την Ελλάδα και την Τουρκία να συνεργαστούν για να διατηρήσουν την ειρήνη και την ασφάλεια στην περιοχή. Ενθαρρύνουμε τα κράτη να επιλύσουν τις διαφωνίες τους ειρηνικά, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και καλούν όλα τα μέρη να απέχουν από όλες τις ενέργειες που ενέχουν τον κίνδυνο αύξησης των εντάσεων στην Ανατολική Μεσόγειο».
όπως είχε πει ο Υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ -7 οκτωβρίου 2019:
«Οι διπλωμάτες μας είναι εκεί έξω καθημερινά προσπαθώντας να δημιουργήσουν τις συνθήκες υπό τις οποίες οι χώρες μπορούν να συνομιλούν, να συμμετέχουν σε διάλογο, και να λύνουν τις διαφορές τους με ειρηνικό τρόπο. Μία επιτυχημένη Τουρκία, αναπτυσσόμενη, ευημερούσα, οικονομικά υγιής είναι σημαντική όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για όλους εμάς, και εργαζόμαστε για να προσπαθήσουμε να φέρουμε αυτά τα αποτελέσματα»

Και κάτι ακόμα για να πέφτουν όντως τίτλοι τέλους στο σήριαλ περί «Αμερικανικής Πρωτοβουλίας» δείτε αυτό :

Ουσιαστική αλλά βασική λεπτομέρεια: προσέξετε στο τέλος (στο υστερόγραφο) προς ποιους απευθύνει το State Department την προσεχτική διάψευση περί Αμερικανικής Πρωτοβουλίας προσέξτε τους αποδέκτες που εστάλει η απάντηση…

Νομίζω αυτή και μόνον η λεπτομέρεια λέει πάρα  πολλά δηλ προς ποιους αποκλειστικά απευθύνεται το State Department στο ερώτημα που του ετέθη… Εννοείται ότι νωρίτερα είχε προηγηθεί η αποκάλυψη στον ΑΝΤ1 του Θανάση Τσίτσα…

Όλα τα άλλα που γράφονται με ένα κέντρο και μια πηγή αναφοράς, δηλ τον κ. Ιγνατίου που εύλογα αισθανόμενος εδώ και καιρό απομονωμένος μετά του συν ακολούθου (Απόστολου Ζουπανιώτη) -una fatsa una ratsa- που λένε  και οι φίλοι Ιταλοί, είναι ζήτημα ερμηνευτικής προσέγγισης της τελευταίας ανακοίνωσης του State Department  , θα μπορούσα να παρθέω 10αδες τέτοιες παρόμοιες  δηλώσεις όπως αυτή εδώ της 26ης Νοεμβρίου 2019 που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019.

Δυστυχώς σε αυτό τον κατήφορο προσπαθεί να συμπαρασύρει και άλλους, πράγματι έγκριτους και διακεκριμένους  συναδέλφους,  ώστε αφενός  με πρόσκαιρες συμμαχίες και μάλιστα με ισχυρά ΜΜΕ (όπως ο ΣΚΑΙ) να φανεί ότι διαδραματίζει ρόλο και αφετέρου να εμφανίζεται ως τιμητής των δημοσιογράφων και ανταποκριτών στις ΗΠΑ. ΦΕΥ!  Μόνο που στην επαγγελματική έγκυρη και προ πάντων με ηθος κανόνες και  δεοντολογία, έγκυρη   δημοσιογραφία υπάρχει και αυτό που λέγεται ΗΘΟΣ. Συνέπεια. Συνέχεια.

Στην  παρούσα φάση ο στόχος ήταν τριπλός :

Η συνάδελφος Δέσποινα Συριοπούλου. Ο Θανάσης Τσίτσας και ο υπογράφων. Και φυσικά όλοι οι καλοί συνάδελφοι που κάμουν απλώς την δουλειά τους με εντιμότητα. Ήθος. Επαγγελματική συνέπεια. Χωρίς παραγοντισμούς. Και άλλα τερτύπια.  Νομίζω ότι αυτή η φρενητίδα πρέπει να κλείσει εδώ  και να τερματιστεί η σύγρουση της λογικής με την  παράνοια.

Συνεχίζεται…

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ :  Περί Μιχάλη Ιγνατίου.  Για όσους τον γνωρίζουμε αρκετά χρόνια -προσωπικά περισσότερο από δυο 10ετιες – ο κ. Ιγνατίου  δεν μπορεί να διαδραματίσει κανέναν απολύτως ρόλο… Ακόμα και αν ήθελε,  αφενός με τις προσωπικές παθογένειες που έχει επιδείξει χρόνια τωρα (γνωρίζουν αρκετά καλά πολλά και διακεκριμένα στελέχη των κυβερνήσεων, Κώστα Καραμανλή,  Γιώργου Παπανδρέου,   Σαμαρά – Βενιζέλου, Λουκά Παπαδήμου, και Αλέξη Τσίπρα (αν και με το εν λόγω πολιτικό σχήμα έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα εν τούτοις επιδεικνύει περίσσιο θράσσος – ο Μιχάλης Ιγνατίου  με τον παραγοντισμό που τον διακρίνει υποσκελίζοντας θεσμούς, Πρέσβεις  και πρόσωπα πάνω στην αλαφιασμένη προσπάθεια του να πουλήσει εκδούλευση στην  εκάστοτε -και εν προκειμένω στην – κυβέρνηση  του Κυριάκου  Μητσοτάκη ότι ήταν αυτός που προετοιμάσε και  έστρωσε το χαλί για την όποια επικείμενη «αμερικανική πρωτοβουλία» στην δε  αντιπολίτευση και προσωπικά με τον Νίκο Παππά, τον Νίκο Κοντζιά  και άλλα στελέχη του ΣΙΡΙΖΑ -να είστε βέβαιοι αυτό κάνει (!) να πουλήσει εκδούλευση … «για το φιάσκο Μητσοτάκη στις ΗΠΑ»…   αρκεί να δείτε όλα τα αριστερά blog & site’s με αρκετά εκ των οποίων συνομιλεί απευθείας  και θα καταλάβετε. Με όλους συνομιλεί. Και σε όλους πουλάει το ίδιο παραμύθι…
Το τονίζω, δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω 0 Μιχάλη$ Ιγνατίου   εργάζεται  αποκλειστικά και μόνον  προς ίδιο,  ενιότε και – ή και έμμεσο- οικονομικό  όφελος!
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: έρχεται μεγάλη δημοσιογραφικη έρευνα για το ποιόν και το ήθος του κ. Μ. Ιγνατίου.
Υστερόγραφο 3 : Για όσους ρωτάτε  δεν πρόκειται για προσωπική αντιπαράθεση με τον κ. Ιγνατίου και στην συνέχεια της έρευνας θα δείτε…προσωπικά  πόσο του εχω σταθεί και πόσο τον έχω στηρίξει. Αλλά ως εδω! Τέρμα!  Θα διαβάσετε πολλά έχει καμωμένα  και θα εκπλαγείτε…Εναντίον συναδέλφων του. Χρόνια τώρα.   Απλώς αυτό που κρίνεται επί της ουσίας  -και επιμένω  με σθένος – δεν είναι μόνον η επαγγελατική μας αξιοπιστία, ( σε αυτόν τον τομέα  καθημερινά  δίνουμ εεξετάσεις και κρίνεται ο καθείς μας  ανάλογα με τα έργα τις έρευνες, την δουλειά και κυρίως από τα κείμενα  και την δημοσιογραφική του επαγγελματική επάρκεια και αξιοπιστία) αλλά αυτό που πρέπει να γίνει σαφές με αυτή την έρευνα -όχι κόντρα – είναι ότι  πρέπει να μπει ένα φρενο σε ιδιοτέλειες και προσωπικά συμφέροντα η  Ελλάδα βρίσκεται προ σοβαρότατων εξελίξεων την διετία 2020 – 2022 καθώς θα αλλάξουν πολλά στην περιοχή μας και κινδυνεύουμε με μια νέα  μεγάλη ίσως και την  μεγαλύτερη εθνική καταστροφή! Θα ξανά τονίσω:  Δεν παίζουν με τα εθνικά ζητήματα προς ίδιον όφελος με παραγοντισμούς και διαγκωνισμούς. Η υπεύθυνη εξωτερική πολιτική της χώρας -στις σοβαρές χώρες και τα υπεύθυνα κράτη – ασκείται υπεύθυνα από τις εκλεγμένες κυβερνήσεις και όχι εξωθεσμικά ή από περίεργους και θολούς παράγοντες, παράκεντρα εξουσίας και εν πάσει περιπτώσει  όπως αυτούς όλους τους τρόπους στους οποιους καταφεύγει ο εν λόγω δημοσιογράφος  και  που δείχνει να υπηρετεί, κρυφές σκοπιμότητες  και μάλιστα εμφαντικά και με θράσσος και  σθένος  ο κ. Ιγνατίου… Του δίνουν βήμα όμως στο σταθμό που εργάζεται παρά τον σάλλο και την επικινδυνότητα. Ας το δει αυτό πλέον αυτός που αποφασίζει για την ενημερωτική γραμμή του OPEN TV…  Άλλο η γόνιμη και επικοδομητική  κριτική (που πρέπει να ασκείται) στην εκάστοτε κυβέρνηση, ακόμα και οι παραινέσεις όπου και όπτε επιβάλλεται   και άλλο οι εξωθεσμικές  παρ ενέργειες  όπως σε αυτές που επιδίδεται ο κ. Μ. Ιγνατίου υποσκελίζοντας πρόσωπα και  θεσμούς.  Είτε όπως έπραξε  με την  μαϊμού δήλωση της 20ης Αυγούστου, και χάλασε τον κόσμο  είτε με άλλα fake news που συστηματικά  κατασκευάζει αποζητωντας την “αποθέωση” του από Κύπρο και Ελλάδα -δείτε μόνο τον βερμπαλισμό και την ανόητη περιαυτολογία στην οποία καταφεύγει και αισθητά   τον διακρίνει οπως  και τα ψέματα  που επιστρατεύει και στα οποία καταφεύγει,  είτε για τις κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας, είτε για το πρόγραμμα f35 της Τουρκίας  και φυσικά αυτή  αντί απαντήσεων στην κριτική που του ασκείται απαντά μόνον με ύβρεις. Ψεύδη και συκοφαντίες. Εμείς τον σπουδάζουμε τον κ. Ιγνατίου. Διατριβή γράφεται για το Πρόσωπο Του. Ας βάλει ένα τέλος σε αυτό το ατέρμων αδιέξοδο και όλα θα πάρουν τον φυσικό τους δρόμο. Εκείνος όμως έχει επιλέξει τον ολισθηρό δρόμο με δόλια και ύπουλα χτυπήματα εναντίον συναδέλφων. Ε σε αυτό τον κατήφορο δεν θα τον παρακολουθήσουμε. Το όπλο ενός Δημοσιογράφου είναι η πένα και η έρευνα του. Ας απαντήσει με επιχειρήματα. ή ας βγάλει τον σκασμό!  enough!

Alexandros Stafanopoulos
Previous Post

Νέα διάψευση από το State Department στον Μιχάλη Ιγνατίου περί "Αμερικάνικης πρωτοβουλίας"

Next Post

{ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ} Οι θέσεις του State Department για την Τουρκία και τις προτεινόμενες κυρώσεις

0 Comment


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


More Story

Νέα διάψευση από το State Department στον Μιχάλη Ιγνατίου περί "Αμερικάνικης πρωτοβουλίας"

UPD {13 01 2020}  State Department : Δεν έχει αναληφθεί καμία πρωτοβουλία {σ.σ. Αμερικανική}...

12 January 2020
Γραφτείτε στο Newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Ενημερωθείτε στο email σας για όλες τις νέες μας αναρτήσεις

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία