Breaking

Η αποκατάσταση της αλήθειας ως προς το χθεσινό (16.11.2021) εις βάρος μου δημοσίευμα του Μιχαήλ Ιγνατίου

450 επίσημες (officialy) σελίδες αποκαλύπτουν τα σχέδια της Τουρκίας και του Ρεντζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Σε βαρύ κλίμα η 44η Κληρικολαϊκή συνέλευση Ελληνορθόδοξης Κοινότητας στις ΗΠΑ

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ.Τ. Ερντογάν, ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα και η εύλογη ανησυχία της Ουάσιγκτον...

Μνημειώδες συλλαλητήριο για τη Μακεδονία!

Αυτή είναι η (μοναδική) αλήθεια για τον Εθνικό Κήρυκα κ. Διαματάρη και το πρόσφατο ιστορικό παρελθόν του!

Ο π. Αλέξανδρος Καρλούτσος ( Father Alex Karloutsos) με εντολή του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου υπογράφει υπέρ του Ιμάμη Fethulah Gulen για να παραμένει στην Αμερική!

ΦΕΝΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ (FETHULAH GULEN): Η ζωή του, η πολυσχιδής δράση του το έργο και όσα δεν γνωρίζουμε ...

Η τελευταία, μοιραία, ανάρτηση του Σωκράτη Γκιόλια , (στο τρωκτικό)

Εις το όνομα του Αλλάχ και του Προφήτη του Μωάμεθ...

Το Συνοδικό Πολίτευμα και ο Χρυσός Κανών της Εκκλησίας είναι η μια και μόνη απάντηση στα περί Σύγκλησης της Πανορθόδοξης...

Κρίσιμες ώρες (αγωνίας) και προσευχής εν όψει της Μεγάλης Πανορθόδοξης Συνόδου

Στην τελική ευθεία για την Μεγάλη Πανορθόδοξο Σύνοδο ή για το μεγάλο σχίσμα;

9 Μαϊου 2010. Μια ημέρα πριν η Ελλάδα διαβεί την είσοδο στο βαθύ σκοτεινό τούνελ των μνημονίων...

Ενότητα και χέρι φιλίας από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο προς τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Δεν είναι λαϊκισμός, είναι η αποτύπωση της κοινωνικής πραγματικότητας

Δεκάδες εικόνες, δεν αρκούν οι λέξεις...

...επειδή πλέον η είδηση βρίσκεται πίσω από την "είδηση"

Μιχάλης Ιγνατίου για perouka gate : «Eγκέφαλος ήταν ο Θανάσης Τσίτσας! Αυτός τα οργάνωσε όλα! Δικό του σχέδιο εκτελούσαν ο Σουλτογιάννης και ο Δημάδης!»

Slider / ΘΕΜΑ Ι / 19 Αυγούστου 2020

Σφίγγει ο κλοιός για τον Μιχάλη Ιγνατίου….

Η δικαίωση του συναδέλφου δημοσιογράφου Θάνου Δημάδη φαίνεται πως μάλλον κατά το ρεπορτάζ και τις πληροφορίες μας ανοίγει τον ασκό του Αιόλου!  Και όχι μόνον διότι και στο υπό έκδοση βιβλίο του αναφέρεται σε γεγονότα και καταστάσεις που βίωσε -κυρίως  στις ΗΠΑ – αλλά διότι φαίνεται πως το βιβλίο του όντως ικανότατου και πράγματι αληθινού μαχητή  και θαρραλέου  συναδέλφου περιέχει και μια σειρά αποκαλύψεων.  Η αλήθεια είναι ότι όταν ήλθε στην ΝΥ ο Θάνος Δημάδης άπειρος ων   στην συνεχή -μερικές φορές ίσως και με λανθάνων τρόπους νέος ων σχεδόν έφηβος – έκανε και λάθη.  Προσπάθεια του κατ αρχήν να επιβιώσει η αλήθεια είναι  σε ένα  λυσσώδες και αδηφάγο εχθρικό αντισυναδελφικό  περιβάλλον που επικρατεί με τον έως προσφάτως παντοδύναμο  Μιχάλη Ιγνατίου (και τον κολλητό του Αποστόλη Ζουπανιώτη).   

Δεν θα κάνω επίσης καμία αναφορά στα όσα αποκάλυψα στον Θάνο Δημάδη εκείνο το μεσημέρι στον πύργο του Trump στα καφέ starbucks, τον περασμένο Οκτώβριο θα το κάνει μόνος του. Έχει και την άδεια,  την εξουσιοδότηση και την  παρότρυνση να το κάνει και την ενθάρυνηση εκ μέρους μου.  Εκείνο το απόγευμα είπαμε πολλά. Εκείνος θα επιλέξει τι θα αποκαλύψει και τι όχι. Εδώ θα είμαστε πρώτα ο θεός. Υγεία να υπάρχει. Για όλους μας. Εννοείται και για τον Μιχάλη Ιγνατίου.

Δεν ξέρω τι θα αναφέρει στο βιβλίο του Θάνος Δημάδης  για το πολιτικό κατεστημένο και πως θα συνδέσει ανθρώπους, συμφέροντα, καταστάσεις  και γεγονότα αλλά σίγουρα αν κρίνω από όσα  προσωπικά του αποκάλυψα, όταν τον Οκτώβριο του 2019 -με την διαμεσολάβηση φίλου και συναδέλφου και δεν εννοώ τον Θανάση Τσίτσα δεν έχω ανταλλάξει ούτε κουβέντα μαζί του μετά τις μεταξύ μας δίκες,   άλλον εννοώ (…) – τον συνάντησα και του μίλησα, του απάντησα σε ό,τι ήθελε, τότε στα αλήθεια θα φέρει θύελλα και ταραχή στον δημοσιογραφικό κόσμο!  και για να το κάνω πιο σαφές.

Του αποκάλυψα ότι αφορά την δική μου προσωπική εμπλοκή σε μια σειρά δημοσιεύματα που τον αφορούσαν,  και «ιθύνων νους»  και αποκλειστική “πηγή” μου ήταν ο Μιχάλης Ιγνατίου.  Και για να μην παρεξηγηθώ. Εξηγούμαι: Επειδή η πηγή για τον -κάθε- δημοσιογράφο είναι κάτι σαν ιερό άβατο ουδείς το παραβιάζει. Στην περίπτωση του Μιχάλη Ιγνατίου όχι μόνον δεν πρόκειται για πραγματική έστω με συναδελφικούς όρους  πηγή -άλλωστε οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ της  μεγάλης δημοσιογραφικής οικογένειας  πλέον το γνωρίζουν πολύ καλά, άριστα, θα προσέθετα- αλλά ο Μιχάλης Ιγνατίου, μάλλον αποτελεί πηγή ανωμαλίας!  Κάθε άλλο παρά δημοσιογραφική και μάλιστα έγκυρη πηγή.  Μάλλον το αντίθετο.  Πρόκειται για πηγή παραπληροφόρησης. Πηγή και αιτία εντάσεων. Καυγάδων. Πηγή κατασκευής ίντριγκας και ραδιουργίας. Και για να μην μακρηγορώ και κουράζω. Θέλετε άλλωστε να πηγαίνω αμέσως στο «ψητό». Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα. Και δημοσίως παραχωρώ την άδεια μου στον συνάδελφο Θάνο Δημάδη να κάνει χρήση και για το υπό έκδοση βιβλίο του αλλά και για όπου αλλού κατά την κρίση και την βούληση του επιθυμεί.

Ακόμα και για δικαστική χρήση.  Δεν θα κάνω καμία απολύτως αναφορά στα δημοσίευμα μου τότε με τα περιστατικά στην Ουάσιγκτον επ αφορμής της επισκέψεως της τότε Υπ. Άννα Διαμαντοπούλου καθώς στην προσπάθεια μου να διασταυρώσω όσα πάση θυσία ήθελε να δημοσιεύω ο Μιχάλης Ιγνατίου εναντίον του Θάνου Δημάδη, έχω την πλήρη εικόνα των γεγονότων. Θα έλεγα δε από όσα μου ανέφερε η πρ. Υπουργός πάντα με την διακριτική ευγένεια που την διέκρινε χωρίς να θίξει πρόσωπα οικογένειες ή άλλες καταστάσεις μου περιέγραψε πλήρως τα γεγονότα τότε με την επίσκεψη της στην Ουάσιγκτον και την Silicon Valley, τις συναντήσεις με τους δημοσιογράφους αλλά και τους  άλλους παράγοντες ως μέλος τότε της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου.  Και επαναλαμβάνω καμία απολύτως σχέση με αυτά που τότε  λυσαλέα παρουσιάστηκαν εναντίον της τότε Υπ. Άννας Διαμαντοπούλου, (sic) τότε όλοι του συναφιού μας -επειδή βόλευε αντιπολιτευτικά  υιοθετούσαν ακρίτως όσα εγράφησαν και διοχετεύονταν περί σπατάλων και άλλα φαιδρά…που τότε γράφτηκαν εναντίον της πρ. Υπουργού..

Μιλώ ακριβώς επειδή έχω πλήρη εικόνα με όσα μου παρουσίασε η όντως ευγενική υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου σταματώ εδώ. Και ήταν εκείνη, η Κυρία Άννα Διαμαντοπούλου που με παρακάλεσε μετά την συνάντηση μας το καλοκαίρι του 2009 στην Αθήνα στο γραφείο της, στις στήλες του Ολυμπίου Διός,  να μη κάνω καμία χρήση όσων στοιχείων μου παρουσίασε.

Ειδικά όσων μου ανέφερε για τον Θάνο Δημάδη για τον οποίο οφείλω να πω πως μίλησε με αντικειμενική παρρησία όπως και για την μητέρα  του.   Ήταν απολύτως ειλικρινής. Ευγενής. Αξιοπρεπής. Μου ανέφερε τα πάντα. Ή σχεδόν τα πάντα.  Με στοιχεία.  Η αλήθεια είναι μου αποκάλυψε πολλά! Πάρα πολλά… Τόσα  που όμως στο σημείο που ενδιέφερε τον Μιχάλη Ιγνάτιου προκειμένου να λιώσει, για να αφανίσει κυριολεκτικώς  αυτό τον «επικίνδυνο Θάνο Δημάδη» μάλλον δεν ήταν έτσι όπως τα περιέγραφε ο ίδιος ο Μιχάλης Ιγνατίου στις ατέλειωτες συνομιλίες μας εκείνη την περίοδο… τηλεφωνούσε προκειμένου να πετύχει τον στόχο και τον σκοπό του, δηλαδή την διαβολή του Θάνου Δημάδη και πέντε φορές την ημέρα!  Το ίδιο Έπραττε για όλους! Και για τον Δημήτρη Απόκη τότε που μαζί με τον Θεόδωρο Καρυώτη έδιναν υποτίθεται πληροφορίες για τον φιλοΑμερικάνο μέχρι αηδίας Δημήτρη Απόκη.

Ειδικά όταν καθυστερούσα να ανεβάσω τα καθ υπαγόρευση κείμενα και «πληροφορίες»  που μου μετέφερε – μπορούσε να πάρει και παραπάνω από πέντε φορές την ημέρα. Καλύτερα να μην προκληθώ διότι έχω να προσκομίσω τους τηλεφωνικούς λογαριασμούς όλων των κλήσεων του από το 1995 ίσαμε την τελευταία του κλήση τον Ιανουάριο του 2017 όταν περιχαρής μου ανακοίνωνε την νέα συνεργασία του με το Πρώτο Θέμα και σχεδόν ζητούσε να διασφαλίσει την “συναίνεση” μου καθώς με την εφημερίδα ΠΘ συνεργαζόμουν από την πρώτη ημέρα που άνοιξε το 2006.. Ζητώντας σε ένα από τα τελευταία τηλεφωνήματα μας τον Ιανουάριο του 2017 παράλληλα και συγνώμη για όσα εμμέσως είχε παραδεχθεί και  για όσα είχαν προηγηθεί… (και μεταξύ μας) Κάποια στιγμή θα αποκαλύψω τι εννοώ…

Και αν δεν προλάβω έχω φροντίσει…Πάντα με αυτόν το φόβο έμαθα να ζω…

Και για να το κλείνω και αυτό ο κεφάλαιο προσωπικά αναζήτησα τον Δημήτρη Απόκη το 2018 και μπροστά σε κοινό μας φίλο συνάδελφο του ζήτησα συγνώμη για όλη εκείνη την καταδίωξη που υπέστη  τουλάχιστον από την δική μου γραφίδα. Πάντα με την ευθεία καθοδήγηση και σκληρή παρότρυνση του Μιχάλη Ιγνατίου και στην περίπτωση ειδικά του Δημήτρη Απόκη με πληροφορίες και από τον καθ.  Θεόδωρο Καρυώτη.

Πρέπει δε να πω ομολογουμένως ότι  χάρηκα όλως ιδιαιτέρως που αυτά τα δυο παλικάρια Ιγνατίου και Δημήτρης Απόκης,  μάλλον τα ξανά βρήκαν και έκαναν  προ ημερών  και κοινή εκπομπή, την οποία  ο καλός  συνάδελφος Δημήτρης Απόκης στην σελίδα στο Face Book προλόγισε ως “μεγάλη συνάντηση” (…) με οικοδεσπότη την καλή συνάδελφο Σάντι Λαδικού στο τοπικό ραδιόφωνο της περιοχής των ιονίων νήσων. Πράγματι μεγάλη συνάντηση…

Για να επιστρέψω στον Θάνο Δημάδη,  κοινό στοιχείο σε όσα (μου) έλεγε  ο Μιχάλης Ιγνατίου και για τον Δημήτρη Απόκη (2005 , 2006 ) αλλά  και για τον Θάνο Δημάδη (2009, έως 2017 που διέκοψα κάθε επικοινωνία μαζί του με δική μου προσωπική  επιλογή την οποία εξηγώ και αναλύω επαρκώς  στο υπό έκδοση βιβλίο μου με «τα παραλειπόμενα μιας  ζωής» στην επαγγελματική δημοσιογραφία, ήταν μια φράση. «Είναι επικίνδυνος» έλεγε και για τον Θάνο Δημάδη και για τον Δημήτρη Απόκη. Και για μια σειρά άλλων συναδέλφων που είχε στοχοποιήσει και εκείνη την περίοδο χρησιμοποιούσε είτε εμένα… είτε άλλους διόδους.. Θα αναφερθώ αν και εφόσον προκληθώ νομίμως εντός δικαστικής αιθούσης.

Ξέρω πως  η ίδια  ερώτηση που μου έκαναν και ο Δημήτρης Απόκης,  με τον οποίο συναντήθηκα το 2018 και προσπάθησα να κλείσω αυτή την «εκκρεμότητα» μου μαζί του σε ότι με αφορά τουλάχιστον,  αλλά και ο Θάνος Δημάδης όπως και με   τον Θ. Δ.  προσπάθησα να κλείσω το ζήτημα που, ως μη όφειλε άνοιξε και με την δική μου “εμπλοκή”,  για τον Θάνο Δημάδη τότε με το ζήτημα της Άννα Διαματοπούλου,  ήταν μια: Γιατί Εσύ ;  Επαναλαμβάνω τα εξηγώ όλα στο ανωτέρω βιβλίο μου με τον γεμάτο νόημα ευκρινή τίτλο “παραλειπόμενα μιας ζωής” γεμάτη επαγγελματικές εμπειρίες…   Ας μείνει και κάτι για αργότερα. Όλα έχουν την απάντηση τους.  Τουλάχιστον για τους ερευνητές τους μέλλοντος μας και τους ιστορικούς όταν θα αναζητούν πηγές για την εποχή μας . Θα βρουν απαντήσεις. Για πολλά τρέχοντα της εποχής μας θέματα…

Αυτό όμως που δεν αποκάλυψα στον Θάνο Δημάδη όταν βρεθήκαμε τον Οκτώβριο του 2019 είναι ένα πολύ  λεπτό σημείο (…)  που ναι μεν  αφορά  στην πρόσφατη δικαίωση του,  και την δυστυχώς για εκείνους καταδίκη έμπειρων και ικανών συναδέλφων μας, αλλά περιπλέκει  την περαιτέρω εμπλοκή και υπόγεια και σκοτεινή  διαπλοκή -εμπλοκή  του Μιχάλη Ιγνατίου όχι μόνον  εναντίον του Θάνου Δημάδη αλλά και του Θανάση Τσίτσα! Εξηγούμαι:

Όταν ξέσπασε η υπόθεση με το περιστατικό που στο διαδίκτυο το βρίσκεις ως περούκα gate με τον Μιχάλη Ιγνατίου μιλούσαμε κανονικότατα! Ώρες ατελείωτες.  Εκείνο το βράδυ όπως πήρε και ενημέρωσε ως “αδιάσειστη πηγή” όλους τους συναδέλφους που καταδικάστηκαν και κατ ουσίαν συντόνιζε την όλη επιχείρηση λάσπης κατά του Θάνου Δημάδη, με την τότε κυβερνητική συνδρομή, τα είχε καλά μαζί τους και  έκανε και εκδουλεύσεις για την κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα -στην ώρα τους θα ειπωθούν και τούτα-σε πολλά  άλλα επίπεδα όπως και με τον Πάνο Καμμένο, εκείνο το βράδυ είχαμε τηλεφωνηθεί και μαζί. Πολλές φορές το ίδιο βράδυ.  Υποτίθεται για ανταλλαγή πληροφοριών. Μάλιστα το πρώτο τηλεφώνημα το έκανα προσωπικά με πρωτοβουλία να μάθω τι συνέβη όταν λίγο νωρίτερα με τηλεφώνησε συνάδελφος από το ΑΠΕ για να μάθει τι γνώριζα. Του απάντησα κλείσε να πάρω τον Μιχάλη Ιγνατίου απάντηση του συναδέλφου “μα αυτός πήρε τον Ψύλλο και το έδωσε το θέμα και μάλιστα έχουμε και εσωτερικό θέμα…” είπε ο καλός συνάδελφος. Και πράγματι κλείνοντας το τηλέφωνο με τον συνάδελφο από το ΑΠΕ όντως πήρα τον Μιχάλη Ιγνατίου. Ο οποίος εξ αρχής προσπαθούσε και ενώ ακόμα δεν είχε αποσαφηνιστεί αν υπήρχε σύλληψη ή όχι των δυο παιδιών, ο Μιχάλης Ιγνατίου προσπαθούσε να στρέψει και αλλού την προσοχή όλων μας…

Το νέο στοιχείο είναι όμως άλλο. Δεν είναι αυτό. Άλλωστε όλη  η πιάτσα γνώριζε ότι ήμασταν φίλοι ή για τους πιο σκληρούς και αδυσώπητους καθόλου τιμητικό για το πρόσωπο μου «..ο άνθρωπος του Μιχάλη Ιγνατίου..» για  όλες τις «σκαρτο-δουλείες» θα προσέθετα  κάνοντας ίσως την πιο σκληρή αυτοκριτική!

Θα μετέφερα αυτούσια όλη την συνομιλία μας,  εκείνο το βράδυ όταν ξέσπασε το περιστατικό με τους Σουλτογιάννη – Δημάδη – Νίκο Παππά,  και δεν ξέρω αν υπάρχει κιόλας, και το σημειώνω αυτό,   επειδή υπάρχει σε εκκρεμότητα μια μήνυση του Μιχάλη Ιγνατίου εις βάρος μου για παράνομη καταγραφή συνομιλιών μας,  μόνο που στις ΗΠΑ μόνον παράνομη δεν είναι η καταγραφή αυτή ειδικά όταν γίνεται για λόγους αυτοπροστασίας αλλά αυτό θα το κρίνει η εισαγγελέας που εξετάζει την καταγγελία Μιχάλη Ιγνατίου εις βάρος μου.   Μου έλεγε τότε λοιπόν ο Μιχάλης Ιγνατίου και επέμενε επιτακτικά  να το γράψω και να το «αποκαλύψω»  χαρακτηριστικά έλεγε μάλιστα για να χαϊδεύει αυτιά «…μαλάκα όλοι σε διαβάζουν τι λες  τώρα, έχω συνεννοηθεί μόλις το ανεβάσεις θα το πάρουν όλοι…»  Τι ήθελε λοιπόν τότε να γράψω και να περιπλέξει ακόμα πιο πολύ η κατάσταση. Ήθελε πάση θυσία να μπλέξει τον Θανάση Τσίτσα. Εκμεταλλευόμενος παλαιότερη  δικαστική αντιδικία μας και φυσικά να τον διαβάλλει για άλλη μια φορά και τον Θανάση Τσίτσα. Άλλωστε και για τον δικό μας προηγούμενο καυγά και μεταξύ μας αντιδικία με τον Θανάση Τσίτσα πάλι το δίδυμο  Μ. Ιγνατίου – Α. Ζουπανιώτη κρυβόταν πίσω. Πάει όμως μακριά η βαλίτσα και πολύ πίσω στο παρελθόν για αυτό επανέρχομαι στο περιστατικό με το perouka gate

Μου έλεγε τότε και επέμενε για δυο τρεις ημέρες μέχρι που αντελήφθη ότι δεν πρόκειται να έγραφα κάτι εναντίον του Θανάση Τσίτσα! «Στο λέω πίσω από το φιάσκο με τις περούκες  εγκέφαλος είναι ο Τσίτσας! Αυτός τους έβαλε! Αυτός τα συντόνισε όλα! Δικό του σχέδιο ήταν όλο αυτό το φιάσκο. Μαλάκα καταλαβαίνεις τι έκανε ο άνθρωπος; Έβαλε τις δυο (…)_. να του κάνουν στην βρόμικη δουλειά..ο άνθρωπος είναι άρρωστος».

Όσο και αν του αντέτεινα ότι έχει άδικο να προσπαθεί να μπλέξει τον Θανάση Τσίτσα, τόσο επέμενε. Βέβαια χωρίς ισχυρά τεκμήρια. Χωρίς αποδείξεις.     Είχε στήσει ο άνθρωπος σε χρόνο μηδέν ολόκληρη «επιχειρηματολογία» αίολη μεν αλλά το είχε κάνει…  Ήθελε να στοχοποιήσει και τον Θανάση Τσίτσα! Και φυσικά ο Θανάσης Τσίτσας ουδεμία εμπλοκή είχε! 

Εδικά όμως   αν κρίνω από την διάχυση που είχε τότε η υπόθεση με τις περούκες. Ο Μιχάλης Ιγνατίου ήταν η κεντρική πηγή προς όλους τους συναδέλφους και ειδικά τους προαναφερόμενους καταδικασθέντες. Γνωρίζω τι λέω και αν χρειασθεί το καταθέτω. Ενόρκως. Ξέρω φέρνω σε δύσκολη θέση τους συναδέλφους ειδικά τον Μιχάλη Ψύλλο, που τον έφερε και μάρτυρα στην εις βάρος μου αγωγή αλλά επειδή γνωρίζω τον άνδρα Μιχάλη Ιγνατίου τις μεθόδους τις ίντριγκες και τους μηχανισμούς που κάθε φορά στήνει όταν στοχοποιεί κάποιον πόσο μάλλον όταν  γνωρίζω πολύ καλά  το ποιόν και το ήθος του…

Το επαναλαμβάνω. Ο  ιθύνων νους και εγκέφαλος που κατεύθυνε και ανακατεύθυνε και καθοδηγούσε μέσω και του ΑΠΕ για την υπόθεση των «Σουλτογιαννη – Δημάδη  -Νίκου Παππά» ήταν ο Μιχάλης Ιγνατίου.  Και το έκανε αυτό ειδικά μέσω του ΑΠΕ και του κύρους ως κρατικού πρακτορείου, καθώς, στην δημοσιογραφική πιάτσα  εννοείται γιατί ότι γράφει το ΑΠΕ θεωρείται είδηση. Μόνο που τελικά δεν συνέβη έτσι. Και έτσι και ο καλός συνάδελφος Μιχάλης Ψύλλος έμπλεξε στα γρανάζια του Ιγνατίου και να δω πως θα ξεμπλέξει όπως  και ένα σωρό άλλοι συνάδελφοι. Οι οποίοι πως να παραδεχτούν τώρα  ότι έπεσαν στην φάκα και την παγίδα του Μιχάλη Ιγνατίου;  Ξέρω και γνωρίζω  πως ξημεροβραδιάζονταν στα τηλέφωνα, εκείνη το διήμερο  για να γράψουν όλο και περισσότερες σελίδες blog και blogάκια την υπόθεση με τους Σουλτογιάνη – Δημάδη (peruke gate).  Και επειδή έχω το κακό -καλό συνήθειο να κρατώ σημειώσεις και ημερολόγιο για ότι κάνω κάθε ημέρα ειδικά στο επαγγελματικό επίπεδο μεταφέρω αυτολεξεί τι μου έλεγε και τι του ανταπαντούσα

«βρε Μιχάλη έχεις ικανό τον Τσίτσα να στήσει μια τέτοια υπόθεση; Κάνεις λάθος. Αποκλείεται. Ο Τσίτσας δεν μπλέκει μετά την δική μου (σ.σ. δικαστική υπόθεση στην οποία πρωτοδίκως είχε καταδικασθεί) ιστορία δεν ξανά μπλέκει. Πως είσαι τόσο σίγουρος; Αυτοί δεν ξέρω αν κάνουν και παρέα καν»

Απάντηση: «κάνουν. Κανονικά. Αυτός είναι σου λέω. Μην επιμένεις. Έχεις φύγει από την νέα Υόρκη και δεν ξέρεις πολλά. Έχουν αλλάξει πολλά. Συμμαχίες. Ισορροπίες. Αυτός είναι πίσω από αυτούς τους δυο! μην επιμένεις το έχω από σίγουρη πηγή»..

«..Πηγή; τι πηγή; Άσε ρε Ιγνατίου πηγή; Ποια πηγή; Με εμένα μιλάς»

« Αλέξανδρε θα δεις σου λέω σίγουρη πηγή. Βρε μέχρι και δήλωση έχω από το state department. Ξέρω τι σου  λέω αυτός είναι πίσω από την ιστορία αυτή.  Πιο σίγουρη δεν γίνεται. Αυτός είναι πίσω από την υπόθεση αυτή… στου το είπα παπαΑλέξανδρε ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος και κακώς που τότε στο δικαστήριο σας είχα ζητήσει να αποσύρρεις την μήνυση εις βάρος του. Πολύ κακώς. Λίγα σου έκανε; Για βάλτε τα όλα κάτω…ότι έκανε σε εσένα τώρα πάει να κάνει και σε αυτούς του δυο να τους έχει στο  χέρι να τους εκβιάζει… »

«πως μωρέ να τους εκβιάζει; Τι μπούρδες λες τώρα! Ο Θανάσης; Ε δεν είσαι καλά! Αυτός χέζεται πάνω του. Τι λες τώρα; Γράψτε το εσύ! Άκου ο Τσίτσας. Γράψε το εσύ. Βάλε άλλους να το γράψουν.  Αυτός είναι hi society personal image journalist θα καθίσει να κάνει τέτοιες μπαρούφες;  Αυτός το σκυλομετάνιωσε τότε που τον βάλατε να γράψει εις βάρος μου στην Ελευθεροτυπία. Άσε ρε Μιχάλη πήγαινε πές τα αλλού. Αυτά. Όχι σε μένα» και του έκλεισα το τηλέφωνο.  

Έλεγε και άλλα πολλά και  φαιδρά  ο  Μιχάλης Ιγνατίου προκειμένου να περιπλέξει την κατάσταση. Πάρα πολλά. Που δεν είναι της ώρας. Στόχος του ήταν φανερό πως ήταν και ο Θανάσης Τσίτσας. Άλλωστε έχει πολλές φορές προσπαθήσει να διαβάλλει και τον Θανάση Τσίτσα με το γνωστό επιχείρημα… «είναι επικίνδυνος ο Τσίτσας να τον προσέχεις» σου την έχει στημένη μου έλεγε… συχνά πυκνά για να συντηρεί την μεταξύ μας ένταση…  θα αναφέρω  λοιπόν μόνο ένα πρόσφατο περιστατικό (αν και υπάρχουν 10αδες άλλα περιστατικά έντασης μεταξύ Θανάση Τσίτσα και Μιχάλη Ιγνατίου) … Στην περιβόητη   υπόθεση της δήθεν αμερικανικής πρωτοβουλίας, μύθος και κατασκευή πέρα ως πέρα του γνωστού διδύμου- Ιγνατίου Ζουπανιώτη –  επισήμως βγήκε από το κανάλι open και από την σελίδα του και είπε ένα σωρό ανακρίβειες εναντίον του Θανάση Τσίτσα.

Το ερώτημα είναι γιατί είχε στοχοποιήσει τότε τον Θανάση Τσίτσα;  Ως γνωστόν ο Θανάσης Τσίτσας ανήκει στην ΣΥΡΙΖΑ. Είναι από τα στελέχη που έχτισαν το profile του ΣΥΡΙΖΑ στην Νέα Υόρκη. Εργάστηκε  για αυτό πολύ. Είχε σχέσεις επομένως με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Άριστες. Πολύ καλές. Είχε «πηγές από μέσα».   Μιλούσε συχνά με τον Νίκο Παππά. Και με άλλα πολλά στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Όπως φυσικά οφείλει να έχει κάθε δημοσιογράφος. Να έχει πηγές. Προσβάσεις.   Και εδώ σταματώ. Επομένως ο Θανάσης  Τσίτσας ήταν εμπόδιο στα σχέδια του Μιχάλη Ιγνατίου γιατί ότι έλεγε ο Ιγνατίου σε κυβερνητικούς (τότε) το διασταύρωναν με τον Θανάση Τσίτσα. Άρα; Εμπόδιο μεγάλο. Στα σχέδια του Μιχάλη Ιγνατίου… Σχέδια που δεν άργησε πολύ για να ξεδιπλωθούν… εκείνο το διάστημα.  Θυμίζω ήταν τότε που στήνονταν και η συμμαχία Ιβάν Σαββίδη με ΣΥΡΙΖΑ μέσω Πάνου Καμμένου με κεντρικό πρόσωπο τον Μιχάλη Ιγνατίου. Καλώς ή κακώς. Για τους δικούς του λόγους ο Ιγνατίου.  Ήταν επίσης η χρονιά που ο Ιβάν Σαββίδης είχε γίνει και τελετάρχης στην 5η λεωφόρο της Νέας Υόρκης ελέω Μιχάλη Ιγνατίου και Αποστόλη Ζουπανιώτη… Το «τυρί», αλλά και οι παγίδες -που πολύ αργότερα διείδε ίσως όχι ο ίδιος αλλά άλλοι του στενού του περιβάλλοντος  του-   για τον Γεωργιανό επιχειρηματία ήταν όσα του είχε υποσχεθεί ο  Μιχάλης Ιγνατίου… Και εδώ σταματώ.  Υπάρχει πολύ ρεπορτάζ. Πάρα πολύ…  Και αρκετές εμπλοκές και διαπλοκές ισχυρών προσώπων. Άστο καλύτερα.   Δεν χρειάζονται να προστεθούν άλλα… αρκετά έχω να αντιμετωπίσω μη βρεθώ και με κανένα ατύχημα…

Οι έχοντες νουν αντιλαμβάνονται τι λέω επακριβώς.   Επομένως η οποιαδήποτε εμπλοκή του Θανάση Τσίτσα στο σκάνδαλο του περούκα gate ήταν ότι έπρεπε. Με ένα σμπάρο δυο τρυγώνια. Ήθελε ο κυρ Μιχάλης…

Επομένως, για να γυρίζω στο επίμαχο θέμα με την επιχειρούμενη εμπλοκή του Θανάση Τσίτσα που πάση θυσία ήθελε και επιδίωκε ο Μιχάλης Ιγνατίου, καθώς   αυτομάτως γινόταν σύγκριση με όσα έγραφε ο Μιχάλης  Ιγνατίου. Διασταύρωση.  Άρα επικίνδυνος και ο Θανάσης Τσίτσας. Αυτή ήταν η κοινή λέξη για όλους. «Επικίνδυνος» Τον έβρισκε παντού μπροστά του τον Θανάση Τσίτσα εκείνη την περίοδο. Άρα έπρεπε να τον διαβάλλει. Υπήρχε όμως και ένας ακόμα σοβαρότερος και ισχυρότερος λόγος. Λόγος που συνεχίζει να υφίσταται όσο ο Θανάσης Τσίτσας συνεχίζει να κάνει την δουλειά του. Ανεξάρτητος από αγκυλώσεις.. όσο βγάζει ρεπορτάζ.   Όσο βγάζει συνεντεύξεις.  Ο Τσίτσας έκανε δουλειά του πολύ καλά!  Συχνά έβγαζε αποκλειστικά. Δηλώσεις. Έκανε συνεντεύξεις. Και το ίδιο συνεχίζει.  Ειδικά τώρα εν όψει των σκληρών Αμερικανικών  εκλογών η σύγκριση είναι αυτονόητη. Βέβαια πάντα θα υπάρχει ένα κοινό στοιχείο που θα  μπορούσε να ξανά ενώσει  Θανάση Τσίτσα και  Μιχάλη Ιγνατίου.  Ο Αμερικανός Πρόεδρος Donald Trump και φυσικά το αβυσσαλέο μίσος εναντίον του γράφοντος.

Εύχομαι αυτή την φορά ο Θανάσης Τσίτσας να  μη ξανά πέσει στις παγίδες που κάθε φορά στήνει ο Ιγνατίου με τον συνέταιρο του… Εύχομαι. Να διδάχθηκε. Να έμαθε.   Πάντως αυτό που εμένα μου  μένει  τώρα στην δύση της επαγγελματικής μου πορείας είναι η κοινή λέξη που είχε για όλους μας. Επικίνδυνος. Επικίνδυνος.

Επικίνδυνος ο Δημήτρης Απόκης «..μαλάκα φιλοαμερικάνος μέχρι αηδίας. Σκίζει το διαβατήριο του και λέει θα γίνει Αμερικανός πολίτης… δεν αντέχετε το τύπος… » έλεγε για τον συνάδελφο Δημήτρη Απόκη

Επικίνδυνος ο Θανάσης Τσίτσας για όλους αυτούς τους λόγους που επ ευκαιρία  αποκαλύψαμε… αλλά υπάρχουν και άλλοι πολλοί λόγοι που ο Θανάσης Τσίτσας παραμένει επικίνδυνος και απειλεί την κατακερματισμένη παντοδυναμία του Μιχάλη Ιγνατίου. Και κυρίως ένας βασικός. Κάνει απλά την δουλειά του!

Επικίνδυνος ο Θάνος Δημάδης για τους λόγους που και ο ίδιος θα αποκαλύψει στο  υπό έκδοση βιβλίο του.

Επικίνδυνος αείμνηστος   Λάμπρος Παπαντωνίου  τον οποίο  έδιωξε από τον Ελεύθερο Τύπο και τον Ρ/Σ flash 9.61. και του έκαμε και  πολλά  άλλα που στην ώρα τους θα αποκαλυφθούν… και αυτά. Όσες μηνύσεις και να κάνει…

Επικίνδυνος ο Αλέξανδρος Στεφανόπουλος που ήταν εμπόδιο στο Πρώτο Θέμα. Εμπόδιο στο περιοδικό επίκαιρα… Α μη ξεχάσω μπράβο Μιχάλη Ιγνατίου για την επιστροφή σου στο περιοδικό. Το ενισχύεις με το κύρος σου… Καλά κάνεις. Μόνο που δεν ξέρω τι θα λές τώρα για τον καλό μας κοινό φίλο Ηλία Λιβάνη… Τότε άλλα έλεγες και διέδιδες… Να μη θυμίσω τι έλεγες… Τα ξέρει άλλωστε ο Ηλίας… Καλύτερα να σταματήσω εδώ. Γιατί εμένα προκειμένου να φύγω και σταματήσω να στηρίζω το περιοδικό στον αγώνα επιβίωσης που έκαμε άλλα μας έλεγες και για τον Ηλία και για… Θού Κύριε… Μιχάλη…Μιχάλη. Πάντα ο ίδιος. Αδιόρθωτος.

Επικίνδυνη η Δέσποινα Συριοπούλου την οποία έφαγε από …που να αρχίσω….

Ο κατάλογος ατέλειωτος. Μακριά η λίστα του Μιχάλη Ιγνατίου. Έναν έναν τους έβγαζε από την μέση… Για να μένει μόνος κυρίαρχος στο βασίλειο του…

Συνεχίζεται…

 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : Δύστυχε Μιχάλη Ιγνατίου. Τόσο ψέμα. Τόση λάσπη.  Τόση διαβολή. Για τόσους ανθρώπους.  Μα δεν μπορούσες να φανταστείς ότι κάποτε θα έπεφτες μέσα στους λάκκους  που ετοίμαζες για τόσους ανθρώπους… Θα πω και σε Εσένα  αυτό που λέω σε όλους:

Υπάρχει Θεός που και Βλέπει και ακούει.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: τώρα κάνε άλλη μια μήνυση. Είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να μου κάνεις. Δηλαδή ένα ακόμα δώρο γιατί και την αγωγή που έκαμες αναγκάστηκες να την κάνεις.

και ακόμα δεν είπαμε την τελευταία μας λέξη… Φίλε Μιχάλη…

Ραντεβού στην 1η Οκτωβρίου 2020. Αν και δεν σε κόβω να έρχεσαι…

Πάλι κάτι θα σκαρφιστείς. Νομίζω -και καλά κάμεις – που  τρέμεις , και αποφεύγεις να βρεθείς μαζί μου ενώπιος ενωπίω…

Η αλήθεια είναι το ,μεγαλύτερο όπλο. Αλλά ο δρόμος προς και για την αλήθεια είναι μοναχικός… Δύσβατος. Μονοπάτι…  μικρή και τεθλιμένη οδός.

ΕΔΩ  ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ Εως ΤΩΡΑ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ

Α και κάτι τελευταίο μαθαίνω για κάτι περίεργες επαφές σου με παράγοντες του Υπ. Δικαιοσύνης.. Δεν πιστεύω…Να έχεις κάνεις ένα ακόμα λάθος… στην προσπάθεια σου να ξεμπλέξεις…Το κουβάρι που μόνος σου έμπλεξες… Καλά και κακά ξεμπερδέματα…  Μιχάλη..   Γιατί η ζωή Μιχάλη Ιγνατίου (θα έπρεπε να μας και να σε ) έχει διδάξει πως το ένα λάθος οδηγεί στο επόμενο με μαθηματική ακρίβεια… Και Εσύ Μιχάλη Ιγνατίου σε αυτή  ειδικά την υπόθεση  έχεις κάνεις πάρα  πολλά και σημαντικά  λάθη… Όχι μόνο μαζί μου όπως και με άλλους συναδέλφους που κυνήγησες μανιασμένα… Λάθη πολλά και σημαντικά. Λάθη… Ειδικά με την αλλοιωμένη και παραποιημένη  δήλωση  του State department της 20ης Αυγούστου 2019.


Alexandros Stafanopoulos
Previous Post

Πως συνδέονται η γεω"στρατηγική" των συνεχών -τακτικών- υποχωρήσεων της Ελλάδος

Next Post

Το χαστούκι της ιστορίας για την ασέβειά μας και την ασέλγεια μας σε Ελλάδα, Ορθοδοξία, Ήθος, Ήθη, Έθιμα, (Ιερές) Παραδόσεις, Νάματα και οράματα, που προδώσαμε και θάψαμε για την προσωπική μας καλοπέραση!

0 Comment


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


More Story

Πως συνδέονται η γεω"στρατηγική" των συνεχών -τακτικών- υποχωρήσεων της Ελλάδος

με το υπάρχων κοινωνικό φαίνεσθαι της Ελληνικής Τραγωδίας (μας) ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

19 August 2020
Γραφτείτε στο Newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Ενημερωθείτε στο email σας για όλες τις νέες μας αναρτήσεις

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία