Breaking

Ανοιχτή επιστολή προς την Α.Θ.Π. Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντινουπόλεως Νέας Ρώμης και Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΟΗΕ, εδώ και μια 10ετια, καλεί τα κράτη μέλη του να σεβαστούν την ιδιωτικότητα και το δικαίωμα στην ψηφιακή τεχνολογία χωρίς παρεμβάσεις και παρακολουθήσεις

Αποκάλυψη ΣΟΚ: Πόρισμα κόλαφος του ΟΗΕ καταγγέλει και αποκαλύπτει ποιοι και με ποιες μεθόδους μας παρακολουθούν

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Για 3η συνεχόμενη ημέρα η συκοφαντικη δυσφήμηση και διαστροφή της αλήθειας

Η αποκατάσταση της αλήθειας ως προς το χθεσινό (16.11.2021) εις βάρος μου δημοσίευμα του Μιχαήλ Ιγνατίου

Τα κρίσημα ερωτήματα που τίθενται από την επιστολή του Αμερικανού ΥπΕξ κ. Antony Blinken -της 12ης Οκτωβρίου '21- προς την Ελλάδα

CIA : ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ!

CIA : ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ! { NTOKOYMENTO }

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ (2) Επιστολή (καταγγελία) προς τον Έλληνα Υπ. Εθνικής Άμυνας (Ευάγγελο Μεϊμαράκη)

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ (2) Διαβάστε την μυνητήρια αναφορά προς τον Άρειο Πάγο για την Κυπριακή Τραγωδία

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ : Ελληνική Δημοκρατία γιατί αρνείται πεισματικά την παραπομπή των υπευθύνων της Εθνικής Τραγωδίας

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ (2) : Επιστολή προς τον Έλληνα Υπ. Δικαιοσύνης (2008)

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ (2) Επιστολή καταγγελία προς τον Έλληνα Υπ. Δικαιοσύνης Σωτήριο Χατζηγάκη (2008)

Έρχεται μεγάλη πείνα (!) πρωτοφανής στην ανθρώπινη ιστορία

Η δική μας μεγάλη Πατρίδα Κύριε Ερντογάν! {Open letter to Turkish President Recep Tayip Erdogan}

Αυτά που ζούμε(...) και αυτά που έρχονται... το 2021

Quō vādis AMERICA? Τι φέρνει η3η Νοεμβρίου 2020 για τις ΗΠΑ

Που πορεύονται οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής;

Η 24ης Ιουλίου ημέρα εθνικού πένθους και Ορθόδοξης περισυλλογής. Ημέρα Εθνικής Ενότητας και Ομοψυχίας.

Αν ήταν σήμερα Αρχιεπίσκοπος ο Χριστόδουλος θα σείοταν όχι μόνον η πλατεία συντάγματος αλλά ολόκληρη η Ευρώπη! Στο άκουσμα και μόνον της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε Τζαμί!

...επειδή πλέον η είδηση βρίσκεται πίσω από την "είδηση"

Ανακοίνωση

EDITORIAL / 8 Αυγούστου 2011

Από την Κυριακή 7 Αυγούστου, λίγο μετά το μεσημέρι, το κεντρικό Portal του Greek American News Agency έγινε για άλλη μια φορά στόχος συντονισμένης επίθεσης από hackers. Τελικά λίγο μετά τις 2 τ.ω. Νέας Υόρκης, κατάφεραν και “έριξαν” για λίγες ώρες το site. Όταν οι τεχνικοί μας το επανέφεραν αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας, είχαν αφαιρεθεί (κλαπεί) όλα τα αρχεία, γι’ αυτό και εμφανιζόταν κενό. Από σήμερα το πρωί τα αρχεία επανήλθαν-αυτή τη στιγμή γίνεται έλεγχος ποια αρχεία λείπουν-, ωστόσο παραμένει “κλειδωμένο” και δεν μπορούν να αναρτηθούν θέματα. Οι τεχνικοί μας και η εταιρία υποστήριξης για τον server καταβάλουν προσπάθειες, ώστε σύντομα το site να τεθεί σε πλήρη λειτουργία. Είναι ενδεχόμενο το site να βρεθεί πάλι εκτός λειτουργίας,  και αυτό γιατί εξακολουθούμε να είμαστε στόχος επίθεσης “αγνώστων”, οι οποίοι έχουν μπλοκάρει βασικές λειτουργίες του site, γι’ αυτό και κατά διαστήματα δεν εμφανίζεται. Οι τεχνικοί μας και φίλοι εθελοντές που μας στηρίζουν έχουν καταφέρει να καταγράψουν τα IP addresses και σε ορισμένες περιπτώσεις και τα Physical addresses, από όπου επιχειρήθηκε και επιχειρείται η φίμωση του πρακτορείου. ‘Οσοι είστε τακτικοί αναγνώστες μας, θα είχατε παρατηρήσει ότι είχαμε προαναγγείλλει μια σειρά από αποκαλύψεις, οι οποίες μεταξύ αυτών αφορούν και κάποια ρεπορτάζ μείζονος εθνικής σημασίας. Μια άλλη έρευνα αφορά στην δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια. Και τέλος κάποια ρεπορτάζ που αφορούν την πραγματικότητα στο εσωτερικό της ελληνικής κοινότητας των ΗΠΑ που έτσι και αλλιώς αποτελεί μόνιμη και κεντρική θεματολογία του πρακτορείου μας.

 

Το Greek American News Agency κατά το παρελθόν από το 2006 μέχρι και σήμερα έχει γίνει πολλές φορές στόχος παρόμοιων επιθέσεων. Έχουν ξανακλαπεί αρχεία, ωστόσο με την δική σας συνεχή υποστήριξη και εμπιστοσύνη, συνεχίζουμε το ίδιο δυναμικά. Αντίστοιχα, στόχος επίθεσης πολλές φορές και σε μόνιμη βάση έχει γίνει το προσωπικό μου e-mail, όπως με έχει ενημερώσει δεκάδες φορές η Yahoo.  

Δηλώνουμε προς κάθε επίδοξο Hacker κατ’ εντολή άλλων ή  ενεργούντα ιδία βουλήσει και για δικά του συμφέροντα ότι όλα τα ρεπορτάζ που έχουν προγραμματιστεί θα αναρτηθούν κανονικά, μόλις το site επανέλθει σε πλήρη λειτουργία, και φυσικά οι έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη με στοιχεία, αποδείξεις και ντοκουμέντα που έχουν περιέλθει στην κατοχή μας θα δημοσιευτούν.

Δηλαδή για όσους γνωρίζετε, αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να αναρτήσουμε θέματα, γιατί το site στην διαχείριση άρθρων είναι κλειδωμένο με κάποιο πρόγραμμα και η συγκεκριμένη ανακοίνωση που διαβάζετε πέρασε επειδή υπάρχει ειδικό πρόγραμμα προστασίας στον editor-in-chief και μόνο απο συγκεκριμένο κομπιούτερ μπορέσαμε να αναρτήσουμε την συγκεκριμένη ανακοίνωση.    

Σας διαβεβαιώνουμε ότι μόλις αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία του site, θα μπορούν πάλι όλοι οι συνεργάτες μας να κάνουν αναρτήσεις με τους δικούς τους κωδικούς.      

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση, την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας. Θα είμαστε το συντομότερο κοντά σας με νέα θέματα, ρεπορτάζ, άρθρα και έγκυρες αναλύσεις, και φυσικά τις αποκαλύψεις για τις οποίες προφανώς επιχείρησαν να μας φιμώσουν!

Για την ομάδα του Greek American News Agency

Αλέξανδρος Στεφανόπουλος

 Previous Post

Άνθρωποι απλοί είναι που κρατούν την Εκκλησία και την καθιστούν Σώμα Χριστού. Άνθρωποι σαν αυτούς...

Next Post

Αφιερωμένο (ως απάντηση) εις τους βλάκες τους απατεώνες και τους ανήθικους...

0 Comment


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


More Story

Άνθρωποι απλοί είναι που κρατούν την Εκκλησία και την καθιστούν Σώμα Χριστού. Άνθρωποι σαν αυτούς...

Από τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο Γεωργία Κουτρουμπά, Άννα Μπίρη, Αθηνά...

1 August 2011
Γραφτείτε στο Newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Ενημερωθείτε στο email σας για όλες τις νέες μας αναρτήσεις

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία