Breaking

450 επίσημες (officialy) σελίδες αποκαλύπτουν τα σχέδια της Τουρκίας και του Ρεντζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Σε βαρύ κλίμα η 44η Κληρικολαϊκή συνέλευση Ελληνορθόδοξης Κοινότητας στις ΗΠΑ

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ.Τ. Ερντογάν, ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα και η εύλογη ανησυχία της Ουάσιγκτον...

Μνημειώδες συλλαλητήριο για τη Μακεδονία!

Αυτή είναι η (μοναδική) αλήθεια για τον Εθνικό Κήρυκα κ. Διαματάρη και το πρόσφατο ιστορικό παρελθόν του!

Ο π. Αλέξανδρος Καρλούτσος ( Father Alex Karloutsos) με εντολή του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου υπογράφει υπέρ του Ιμάμη Fethulah Gulen για να παραμένει στην Αμερική!

ΦΕΝΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ (FETHULAH GULEN): Η ζωή του, η πολυσχιδής δράση του το έργο και όσα δεν γνωρίζουμε ...

Η τελευταία, μοιραία, ανάρτηση του Σωκράτη Γκιόλια , (στο τρωκτικό)

Εις το όνομα του Αλλάχ και του Προφήτη του Μωάμεθ...

Το Συνοδικό Πολίτευμα και ο Χρυσός Κανών της Εκκλησίας είναι η μια και μόνη απάντηση στα περί Σύγκλησης της Πανορθόδοξης...

Κρίσιμες ώρες (αγωνίας) και προσευχής εν όψει της Μεγάλης Πανορθόδοξης Συνόδου

Στην τελική ευθεία για την Μεγάλη Πανορθόδοξο Σύνοδο ή για το μεγάλο σχίσμα;

9 Μαϊου 2010. Μια ημέρα πριν η Ελλάδα διαβεί την είσοδο στο βαθύ σκοτεινό τούνελ των μνημονίων...

Ενότητα και χέρι φιλίας από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο προς τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Δεν είναι λαϊκισμός, είναι η αποτύπωση της κοινωνικής πραγματικότητας

Δεκάδες εικόνες, δεν αρκούν οι λέξεις...

...επειδή πλέον η είδηση βρίσκεται πίσω από την "είδηση"

450 επίσημες (officialy) σελίδες αποκαλύπτουν τα σχέδια της Τουρκίας και του Ρεντζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Breaking news / ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ / ΔΙΕΘΝΗ / ΕΥΡΑΣΙΑ / ΕΥΡΩΠΗ / ΗΠΑ / ΘΕΜΑ Ι / ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ / ΝΕΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ / ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΡΕΠΟΡΤΑΖ / ΣΤΟΙΧΕΙΑ / ΤΟ ΘΕΜΑ / 13 Νοεμβρίου 2019

 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ >>  OFFICIAL DOCUMENTARY<<

Η Τουρκία του Νοεοθωμανού Τούρκου ΠανΙσλαμιστή -Παντουρκιστή  Ρεντζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αποκαλύπτεται ήδη από της 11 Νοεμβρίου 2019 όπως είχαμε προαναγγείλει   μέσα από  450 σελίδες  επίσημα κρατικά έγγραφα και εκθέσεις προς το Αμερικανικό κογκρέσο -και όχι μόνον- που συνέντασαν  ειδικώς προς τούτο  εντεταλμένοι αναλυτές.   Μέσα από τις εκθέσεις  Αμερικανών από το 2016 ( αλλά υπάρχουν και άλλες εκθέσεις παλαιότερων ετών), επί κυβερνήσεων Μπάρακ Ομπάμα και  ειδικότερα επί θητείας Χίλαρυ Κλίντον, που τώρα εξοργίζονται με την πολιτική του νυν Αμερικανού Προέδρου Donald Trump,    φαίνονται ξεκάθαρα ποιοι γώνριζαν τις επεκτατικές διαθέσεις της Τουρκίας και τα ειδκκότερα βαθύτερα επεκτατικά σχέδια του Τούρκου Μονοκράτορα Ρ.Τ Ερντογάν.  Στα επίμαχα κρατικά Αμερικανικά έγγραφα αποκαλύπονται πολλά από τα σχέδια της Τουρκίας και του Ρ. Τ. Ερντογάν ειδικώς για την Συρία, από το 2016 εως και τον Οκτώβριο του 2019(!). Από όσα έγγραφα πλέον έρχονται στην ευρύτερη δημοσότητα μέσα από την έρευνα και το σχετικό ρεπορτάζ μας αναδυκινείεται ο ρόλος και τα σχέδια της Τουρκίας και του βαθέως τουρκικού κτάτους  αλλά και γενικότερα για το ρόλο που φιλοδοξεί να διαδραματίσει και ο ίδιος ο Ρ.Τ. Ερντογάν  την προσεχή 20ετια. Δεν είναι τυχαίο ότι η Τουρκία, όπως αποκαλέπτεται μέσα από ειδική εξόχως αποκαλυτπική έκθεση μέχρι το τέλος του 2020 είναι αποφασιμένη να έχει πλήρη εναργειακή επάρκεια στο 100%. Ενώ εξίσου αποκαλυτπικές είναι και οι σχετικές αναλύσεις των ισχυροτέρων γερμανικών think tank (βλ. σχετική έκθεση η οποία θα δημοσιοποιηθεί σε λίγες ώρες εντός της ημέρας}

Σήμερα Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019, ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ.Τ. Ερντογάν συναντίεται στην Αμερικανική πρωτεύουσα Ουάσιγκντον με τον Αμερικανό Πρόεδρο Donald Trump,  μέσα μια βαριά ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα τεταμένο κλία και κάτω από τις γκρίζες σκιές στις εκατέρωθεν ΤουρκοΑμερινικές σχέσεις με την αμφιβολία και την καχυποψία να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Σε αυτή την έκτακτη συνάντηση, και με μια ιδιαίτερα βεβαρυμένη ατζέντα (s-400, f-35 , ρωσικά οπλικά συστήματα κτλ) . Αντικείμενο της συνάντησης  προκειμένου να εξευρεθεί λύση στο αδιέξοδο που φαίνεται να έχει επέλθει μεταξύ των δυο πλευρών(ΗΠΑ/Τουρκίας). Ο Αμερικανός Πρόεδρος έχει συγκεκριμένο σχέδιο που προτείνει στον Τούρκο ομόλογο του αναφορικά με τα ρωσικά οπλικά συστήματα s-400.

Σύμφωνα με το- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- ρεπορτάζ μας,

αναμένεται οι δυο ηγέτες ΗΠΑ και Τουρκίας να προβούν σε δηλώσεις (εκπλήξη) προς κάθε πλευρά αφού το σχέδιο  – συμφωνία – και ενδεχομένως  και κοινό ανακοινωθέν  που αναμένεται να ανακοινώσουν αρχικώς,   θα ικανοποιεί και τις δυο πλευρές χωρίς  διακριτικά να θίγεται η Ρωσική πλευρά.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Donald Trump φέρεται αποφασισμένος να πάρει κάτι από τον Τούρκο ομόλογο του, και καθώς λέγεται  να έχει εξασφαλίσει την συναίνεση (αλλά ποιος μπορεί να έχει εμπιστοσύνη στον Ρ.Τ. Ερντογάν  και την Τουρκία γενικότερα μιλά η πρόσφατη ιστορία της από τα τέλη του 1897) και συγκατάθεση του  Τούρκου Προέδρου πως το πρόγραμμα της αγοράς των αμερικανικών f-35 θα συνεχισθεί απρόσκοπτα υπό την σαφή προϋπόθεση πως α)  τα ρωσικά οπλικά συστήματα (s-400 , su 35) δεν θα  στραφούν – ως προς το οπτικό βεληνεκές- εναντίον χώρας μέλος του ΝΑΤΟ (βλ Ελλάδα), αφενός.   Ενώ  το δεύτερο επίσης  κρήσιμο ζήτημα αγκάθι  είναι η εγκατάσταση τους. Αν θα γίνει σε έδαφος της Τουρκίας ή σε χώρα επιρροής της (π.χ Αζερμπαϊτζάν).  Ο  Τούρκος Πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν  και σε αυτό το σημείο φέρεται αποφασισμένος να κάνει παζάρι μέχρι τέλους με τον Αμερικναό  ομόλογο του Donald Trump.

Το βέβαιο είναι πως η συνάντηση, αν δεν καταλήξει σε ναυάγιο καθώς ο Τούρκος Πρόεδρος φαίρεται αποφασιμένος  να ζητήσει πολλά  ανταλάγματα για το ζήτημα της αναγνώρισης  από το Κογκρέσο της Αρμενικής Γενοκτονίας, ενώ στο Τορυκικό ανακοινωθέν θα γίνεται λόγος περί ανακλήσεως του(sic)  παράληλα  οι πληροφορίες μας  αναφέρουν πως στην ατζέντα των συνομιλιών ο Ερντογάν θα παρουσιάσει την Ελλάδα ως χώρα ταραχοποιό  που δημιουργεί προβλήματα στο Αιγαίο και ειδικότερα  στο ζήτημα των ροών των εκ Τουρκίας φερομένων ως Προσφύγων. Ωστόσο  και οι ΗΠΑ και σχεδόν όλες  οι χώρες μέλη της Ε.Ε. γνωρίζουν  πως κάθε άλλο παρά περί προσφύγων πρόκειται όλη αυτή η ροή χιλιάδων ανθρώπων  με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που μόνο για πρόφυγες δεν μπορούν να νοηθούν.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ >>{σελ 100} Διαβάστε πως βλέπουν οι Γερμανοί μέσα από επίσημα πανεπιστημιακά κείμενα την

{ ΣΕΛ 16} TURKEY: BACKGROUND AND U.S. RELATIONS IN BRIEF -AUGUST 26, 2016

{ΣΕΛ 18 } TURKEY: BACKGROUND AND U.S. RELATIONS IN BRIEF 2017

{15 ΣΕΛΙΔΕΣ } 2016 TURKEY: BACKGROUND AND U.S. RELATIONS IN BRIEF

{46 ΣΕΛΙΔΕΣ} TURKEY: BACKGROUND AND U.S. RELATIONS (UPDATED AUGUST 31, 2018)

{46 ΣΕΛΙΔΕΣ} ARMED CONFLICT IN SYRIA: OVERVIEW AND U.S. RESPONSE -JANUARY 6, 2017

{ΣΕΛ1} UNHCR :Turkey: Key Facts and Figures June 2019

{39 ΣΕΛΙΔΕΣ} How is 100% Renewable Energy Possible for Turkey by 2020?

{20 ΣΕΛ} OCTOBER 2019 TURKEY Backgraound , U.S. Relations and Sanctions in Brief






Alexandros Stafanopoulos




Previous Post

{ σελ 16} Turkey: Background and U.S. Relations In Brief -August 26, 2016

Next Post

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ >>{σελ 100} Διαβάστε πως βλέπουν οι Γερμανοί μέσα από επίσημα πανεπιστημιακά κείμενα την Τουρκία!





0 Comment


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


More Story

{ σελ 16} Turkey: Background and U.S. Relations In Brief -August 26, 2016

NTOKOYMENTO -  Congressional Research Service  

12 November 2019
Γραφτείτε στο Newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Ενημερωθείτε στο email σας για όλες τις νέες μας αναρτήσεις

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία