Breaking

Ανοιχτή επιστολή προς την Α.Θ.Π. Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντινουπόλεως Νέας Ρώμης και Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΟΗΕ, εδώ και μια 10ετια, καλεί τα κράτη μέλη του να σεβαστούν την ιδιωτικότητα και το δικαίωμα στην ψηφιακή τεχνολογία χωρίς παρεμβάσεις και παρακολουθήσεις

Αποκάλυψη ΣΟΚ: Πόρισμα κόλαφος του ΟΗΕ καταγγέλει και αποκαλύπτει ποιοι και με ποιες μεθόδους μας παρακολουθούν

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Για 3η συνεχόμενη ημέρα η συκοφαντικη δυσφήμηση και διαστροφή της αλήθειας

Η αποκατάσταση της αλήθειας ως προς το χθεσινό (16.11.2021) εις βάρος μου δημοσίευμα του Μιχαήλ Ιγνατίου

Τα κρίσημα ερωτήματα που τίθενται από την επιστολή του Αμερικανού ΥπΕξ κ. Antony Blinken -της 12ης Οκτωβρίου '21- προς την Ελλάδα

CIA : ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ!

CIA : ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ! { NTOKOYMENTO }

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ (2) Επιστολή (καταγγελία) προς τον Έλληνα Υπ. Εθνικής Άμυνας (Ευάγγελο Μεϊμαράκη)

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ (2) Διαβάστε την μυνητήρια αναφορά προς τον Άρειο Πάγο για την Κυπριακή Τραγωδία

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ : Ελληνική Δημοκρατία γιατί αρνείται πεισματικά την παραπομπή των υπευθύνων της Εθνικής Τραγωδίας

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ (2) : Επιστολή προς τον Έλληνα Υπ. Δικαιοσύνης (2008)

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ (2) Επιστολή καταγγελία προς τον Έλληνα Υπ. Δικαιοσύνης Σωτήριο Χατζηγάκη (2008)

Έρχεται μεγάλη πείνα (!) πρωτοφανής στην ανθρώπινη ιστορία

Η δική μας μεγάλη Πατρίδα Κύριε Ερντογάν! {Open letter to Turkish President Recep Tayip Erdogan}

Αυτά που ζούμε(...) και αυτά που έρχονται... το 2021

Quō vādis AMERICA? Τι φέρνει η3η Νοεμβρίου 2020 για τις ΗΠΑ

Που πορεύονται οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής;

Η 24ης Ιουλίου ημέρα εθνικού πένθους και Ορθόδοξης περισυλλογής. Ημέρα Εθνικής Ενότητας και Ομοψυχίας.

Αν ήταν σήμερα Αρχιεπίσκοπος ο Χριστόδουλος θα σείοταν όχι μόνον η πλατεία συντάγματος αλλά ολόκληρη η Ευρώπη! Στο άκουσμα και μόνον της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε Τζαμί!

...επειδή πλέον η είδηση βρίσκεται πίσω από την "είδηση"

Η δημοκρατία και το βαθύ σκοτάδι (!) της Αριστεράς

EDITORIAL / 4 Ιανουαρίου 2013

 

Στην παρούσα περίοδο, ο υπογράφων το editorial, Αλέξανδρος Στεφανόπουλος βρίσκεται σε άδεια και η στήλη φιλοξενεί επώνυμα άρθρα άποψης

 

 

 
Μόλις ξύσεις λίγο τις στοιβάδες από το κόκκινο, το ροζ ή το μουχλιασμένο πράσινο της πασοκικής συνιστώσας, που μετώκησε σούμπιτη, ή μάλλον κολύμπησε πηδώντας -ως αρουραίος- από τα ρέλια του ναυαγίου των ΓΑΠ-Βενιζέλου προς τη φασιστοειδή απόφυση, που καλείται ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ/«Βίλα Αμαλία», θα βρεις το βαθύ μαύρο του ολοκληρωτισμού και του αληθινού φασισμού.

Πώς αλλιώς μπορείς να αποκαλέσεις μια ηγετική ομάδα που θέλει να επιβάλει τις ιδεοληψίες μιας μειονότητας πάνω στην πλατιά πλειονότητα; Ποιος είναι πιο φασίστας, πιο ολοκληρωτικός, από αυτόν που θέτει τα δικαιώματα των λίγων παρανόμων πάνω από τα δικαιώματα των πολλών και νομίμων;
 
Δεν υπάρχει πιο δικτατορική και αντιδραστική αντίληψη από αυτήν που επαινεί την ανομία και απαιτεί την ανοχή στο έγκλημα, ενώ «καταγγέλλει» την εφαρμογή του Συντάγματος και των νόμων της Ελληνικής Δημοκρατίας. Ναι, είναι «κολοβή», προβληματική και ατελής η Δημοκρατία μας. Ομως έχει νόμους, που τους ψήφισαν οι εκπρόσωποι του λαού σε ελεύθερες εκλογές. Νόμους που τιμωρούν την παράνομη είσοδο στη χώρα, τη διακίνηση λαθρομεταναστών, τη μαστροπεία, το εμπόριο ναρκωτικών, το λαθρεμπόριο, τις κλοπές και τις ληστείες, την κατασκευή και κατοχή εμπρηστικών βομβών.
 
Η κυβέρνηση, μέσα στις ζοφερές συνθήκες της οικονομικής κρίσης, προσπαθεί να λύσει ζητήματα της δημόσιας τάξης που χρόνιζαν. Στην κατάληψη της «βίλας Αμαλία» βρέθηκαν ναρκωτικά, εκατοντάδες άδεια μπουκάλια, αντιασφυξιογόνες μάσκες, ρόπαλα και άλλα καλούδια. Στην ΑΣΟΕΕ, μαζί με όλα τα άλλα που βρέθηκαν, αποδείχθηκε αυτό που ήξερε και η «κουτσή Μαρία», ότι λαθρομετανάστες-λαθρέμποροι χρησιμοποιούν τους πανεπιστημιακούς χώρους για να αποθηκεύουν τα λαθραία που απλώνουν με λινάτσες συχνά και μπροστά στα νόμιμα μαγαζιά Ελλήνων εμπόρων ή νόμιμων μεταναστών! Δεκάδες μπόγοι με το λιανεμπόριο της Καμόρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κατά την έφοδο της Αστυνομίας.
 
Κι όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ/«Βίλα Αμαλία» και η αφασιακή νεολαία του τι κατήγγειλαν; Τους εγκληματίες; Τους βανδάλους; Τους λαθρεμπόρους; Αυτούς που με την παράνομη δράση τους και την αυθαίρετη φυσική παρουσία τους παραβίαζαν και παραβιάζουν και αλλού σωρηδόν την ουσία του πανεπιστημιακού ασύλου και εν γένει τους νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας;Οχι! Κατήγγειλαν την κυβέρνηση και την Αστυνομία για την εφαρμογή του νόμου! Υπερασπίστηκαν την παρανομία και τους εγκληματίες. Μπουρδούκλωσαν στις φαιδρές και κατάπτυστες ανακοινώσεις τους ανύπαρκτα «δικαιώματα» και φυσικά την αγαπημένη τους επωδό, τη… Χρυσή Αυγή.
 
Πραγματικά, πιο φασίστας δεν γίνεται. Δεν υπάρχει πιο φασίστας από αυτόν που απαιτεί ανοχή στην κατάλυση της στοιχειώδους νομιμότητας, υπερασπίζεται τους εγκληματίες και τα δικαιώματα των ασήμαντων παράνομων μειονοτήτων σε βάρος της νομοταγούς πλειονότητας. Δεν υπάρχει πιο φασίστας από αυτόν που συμπεριφέρεται με ρατσισμό απέναντι στους Ελληνες και τους νόμιμους μετανάστες υπερασπιζόμενος αδιακρίτως, μέχρι υστερίας και υπόθαλψης, όσους ήρθαν παράνομα στη χώρα και διαβιούν παρασιτικά.
 
  Η υπονόμευση του εθνικού και κοινωνικού ιστού είναι ψιλά γράμματα για τα ορφανά του Στάλιν, του Τρότσκι και του κάθε θεωρητικού και αυτουργού του «μαυροκόκκινου» ολοκληρωτισμού.
 
 
Στις φυλακές της χώρας μπορούν να κρατηθούν με στοιχειωδώς ανθρώπινες συνθήκες περί τους 8.500 κρατουμένους. Σήμερα στοιβάζονται περί τις 12.500. Από αυτούς το 70% είναι αλλοδαποί και από τους αλλοδαπούς το 90% είναι μουσουλμάνοι. Και φυσικά, η συντριπτική πλειονότητα αυτών των αλλοδαπών δεν κρατείται για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών, ακάλυπτες επιταγές ή…συκοφαντική δυσφήμηση. Κλοπές, ληστείες, φόνοι, όπλα, πρέζα, μαστροπεία κι «άγιος ο Θεός».
 
Οι «προοδευτικοί» φασίστες, λοιπόν, οι ψωραλέοι λύκοι του εθνομηδενισμού που φέρουν τη δορά της βαριάς αριστεροσύνης, κάνουν την πάπια για τα δεδομένα, για την αληθινή κατάσταση της κοινωνίας και υπερασπίζονται με συκοφαντικό μένος τις κακοφορμισμένες πληγές, που συχνά οι ίδιοι προκάλεσαν με την ανελεύθερη και παρακμιακή κυριαρχία τους στα πανεπιστήμια και στον δημόσιο βίο. Εξακολουθούν να υπερασπίζονται την ανομία, το «μπάτε, σκύλοι, αλέστε» και να είναι αυθεντικοί ρατσιστές σε βάρος της πλατιάς πλειονότητας των Ελλήνων και των νομοταγών μεταναστών, προτάσσοντας απίθανα και καταστροφικά ιδεολογήματα. Οπως π.χ. τα «ανοιχτά κέντρα φιλοξενίας μεταναστών», όπου δηλαδή εξόδοις των γονατισμένων Ελλήνων, οι παράνομοι μουσαφιραίοι θα τρώνε, θα πίνουν, θα κοιμούνται και θα μπαινοβγαίνουν όποτε τους καπνίσει. Υπερασπίζονται τους «κοινωνικούς χώρους» και τις «καταλήψεις», όπου αποθηκεύονται μολότοφ, λαθραία, λοστοί, πάει ο μπάφος σύννεφο και ωρύονται για την εφαρμογή των νόμων.
 
Πόση σχέση έχουν αυτά με την αληθινή πρόοδο, την αληθινή Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα;
 
Οποιος το βρει κερδίζει «μαϊμού» τσάντα από μουσαφιραίο αδέρφι μας, λιανοπωλητή της Καμόρα και μια παλιά «Αυγή» για προσάναμμα στο τζάκι…Previous Post

Χριστούγεννα χωρὶς Χριστό, σὲ μία παραμορφωμένη Ἑλλάδα

Next Post

Επιστολή καταπέλτης!

0 Comment


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


More Story

Χριστούγεννα χωρὶς Χριστό, σὲ μία παραμορφωμένη Ἑλλάδα

* Στην παρούσα περίοδο, ο...

24 December 2012
Γραφτείτε στο Newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Ενημερωθείτε στο email σας για όλες τις νέες μας αναρτήσεις

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία