Breaking

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Για 3η συνεχόμενη ημέρα η συκοφαντικη δυσφήμηση και διαστροφή της αλήθειας

Η αποκατάσταση της αλήθειας ως προς το χθεσινό (16.11.2021) εις βάρος μου δημοσίευμα του Μιχαήλ Ιγνατίου

Τα κρίσημα ερωτήματα που τίθενται από την επιστολή του Αμερικανού ΥπΕξ κ. Antony Blinken -της 12ης Οκτωβρίου '21- προς την Ελλάδα

CIA : ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ!

CIA : ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ! { NTOKOYMENTO }

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ (2) Επιστολή (καταγγελία) προς τον Έλληνα Υπ. Εθνικής Άμυνας (Ευάγγελο Μεϊμαράκη)

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ (2) Διαβάστε την μυνητήρια αναφορά προς τον Άρειο Πάγο για την Κυπριακή Τραγωδία

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ : Ελληνική Δημοκρατία γιατί αρνείται πεισματικά την παραπομπή των υπευθύνων της Εθνικής Τραγωδίας

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ (2) : Επιστολή προς τον Έλληνα Υπ. Δικαιοσύνης (2008)

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ (2) Επιστολή καταγγελία προς τον Έλληνα Υπ. Δικαιοσύνης Σωτήριο Χατζηγάκη (2008)

Έρχεται μεγάλη πείνα (!) πρωτοφανής στην ανθρώπινη ιστορία

Η δική μας μεγάλη Πατρίδα Κύριε Ερντογάν! {Open letter to Turkish President Recep Tayip Erdogan}

Αυτά που ζούμε(...) και αυτά που έρχονται... το 2021

Quō vādis AMERICA? Τι φέρνει η3η Νοεμβρίου 2020 για τις ΗΠΑ

Που πορεύονται οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής;

Η 24ης Ιουλίου ημέρα εθνικού πένθους και Ορθόδοξης περισυλλογής. Ημέρα Εθνικής Ενότητας και Ομοψυχίας.

Αν ήταν σήμερα Αρχιεπίσκοπος ο Χριστόδουλος θα σείοταν όχι μόνον η πλατεία συντάγματος αλλά ολόκληρη η Ευρώπη! Στο άκουσμα και μόνον της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε Τζαμί!

Μιχάλης Χαλκιάς: Άνθρωπος. Φιλάνθρωπος. Έλληνας. Φιλέλληνας. Ευεργέτης. Ευπατρίδης.

Το δίκτυο Al Jazeera αναίτια και προκλητικά ανοίγει ζήτημα στην Δυτική Θράκη!

Al Jazeera : Δυτική Θράκη, περιοχή υπό αμφισβήτηση!

...επειδή πλέον η είδηση βρίσκεται πίσω από την "είδηση"

Η διαδικασία μύησης και εκπαίδευσης στις μυστικές υπηρεσίες

(ΑΛΛΕΣ) ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / EDITORIAL / ΑΛΛΑ / ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ / ΑΠΟΚΡΥΦΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ / ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (ΕΥΠ-ΚΥΠ) / ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ / ΣΤΟΙΧΕΙΑ / 22 Φεβρουαρίου 2014

Διαβάστε πως εκπαιδεύονται οι Έλληνες πράκτορες της ΕΥΠ. Μια έρευνα με τρομερό δημοσιογραφικό ενδιαφέρον

Αποτέλεσμα εικόνας για ευπ

Την περίοδο αυτή, όπως έχουμε αποκαλύψει, στο παλίσιο της μεγάλης δημοσιογραφικής έρευνας για την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών,  διεξάγωνται μια σειρά από δίκες που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και αφορούν υποθέσεις που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σχετίζονται με την ΕΥΠ.  Δίκες που αφορούν συμβάσεις για έργα ύψιστης εθνικής σημασίας όπως εκείνη η δίκη για το λογισμικό του γεωγραφικού συστήματος. Υπάρχουν επίσης στην ελληνική δικαιοσύνη, σε εξέλιξη προανακρίσεις μετά από καταγγελίες όπως αυτές του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη και άλλες υποθέσεις που είναι στο δρόμο προς την ελληνική δικαιοσύνη..

 

Η σημαντικότερη όμως δίκη με πολιτικές αλλά κυρίως  με εθνικές προεκτάσεις, από την έκβαση της οποίας  θα εξαρτηθούν πολλά και για πολλούς(…)  το αποτέλεσμα της αναμαίνεται εν πολλοίς να επηρεάσει και τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας, είναι αυτή του ανώτατου κρατικού υπαλλήλου με διευθυνητική θέση στην ΕΥΠ(διευθυντής κατασκοπίας) Κ. Α.. Ο Κ.Α.  κατηγορήθηκε την περίοδο διοίκησης της ΕΥΠ από τους Κωνσταντίνο Μπίκα και Φώτη Παπαγεωργίου διοικητή και υποδικοικητή αντίστοιχα την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον Γιώργο Παπανδρέου, μεταξύ άλλων, και για παράνομη κατοχή κρατικών εγγράφων(βρέθηκαν στο γραφείο του και κατασχέθηκαν 100αδες έγγραφα που νομίμως με βάση τον 3649/2008 κατείχε στο γραφείο του).

Θα πρέπει να πούμε ότι η υπόθεση αυτή, το κατηγορητήριο της οποίας, έχει αλλάξει αφού σε άλλη παρεμφερή δίκη η οποία εξέταζε εις βάρος του Κ.Α. και την κατηγορία της κατασκοπίας για λογαριασμό άλλης χώρας, κατηγορία που κατέπεσε ως χάρτινος πύργος, έχει πολλές διαστάσεις.

Από την μέχρι τώρα ακροαματική διαδικασία έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο, παράγοντες της δίκης να μην έχουν επαρκή-δυστυχώς ούτε καν στοιχειώδη έστω και εγκυκλοπεδική – ενημέρωση για τον τρόπο που οφείλουν και πρέπει να λειτουργούν όχι μόνον οι εληνικές μυστικές κρατικές υπηρεσίες(ΕΥΠ) αλλά ούτε καν, δεν γνωρίζουν ούτε πως λειτουργούν οι διεθνείς μυστικές υπηρεσίες του κόσμου(CIA, NSA, MOSAD,κτλ) στα πρότυπα των οποίων υποτίθεται ότι οφείλει να λειτουργεί και ελληνική Εθνική Υπηρεσία.

Το GreekAmericanNewsAgency.com πάντα στο πλαίσιο της πολυδιάστατης και πολυεπίπεδης έρευνας μας, που έχει αρχίσει να προαναγγέλεται με συνεχείς έκτακτες και ειδικές θεματικές αναρτήσεις από τον Οκτώβριο του 2013 και γενικό με τίτλο ” Τι συμβαίνει στην ΕΥΠ;  Χώρος υπεράσπισης και προάσπισης  της εθνικής ασφάλειας της Ελλάδος ; Χώρος εκπαίδευσης ατόμων με υψηλό εθνικό φρόνημα ή χώρος επώασης σκανδάλων; Χώρος προαγωγής και υπεράσπισης της πατρίδος ή  φυτώρειο παραγωγής ανθρώπων με μειωμένη εθνική συνείδηση;” φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας, για πρώτη φορά σε παγκόσμια αποκλειστικότητα και πανελλήνια πρώτη δημοσίευση,  ιστορικά ντοκουμέντα.

Ντοκουμέντα  που φυσικά  και δεν αφορούν εθνικά και κρατικά απόρρητα που σχετίζονται με  την ασφάλεια της χώρας, επομένως δεν εκθέτουν την χώρα σε κίνδυνο.

Αντιθέτως τα ντοκουμέντα που φέρνουμε στος φως της δημοσιότητας, για πρώτη φορά, ακριβώς επειδή, γράφονται, αναπαράγονται πολύ περισσότερο, ακούγωνται και διαδίδονται στο περιθώρειο της δίκης -ειδικά του Κ.Α.- αλλά και άλλων   που εξετάζουν και εκδικάζουν υποθέσεις ανώτατων ή ανώτερων κρατικών υπαλήλλων της ΕΥΠ,  αφορούν  τον τρόπο λειτουργίας τους διεθνώς.

Έτσι κατά την διάρκεια της έρευνας μας, αναζητήσαμε μοναδικά, ιστορικής πια σημασίας, ντοκουμέντα  ανατρέχοντας σε ελληνικές αλλά διεθνείς πηγές  που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας των μυστικών υπηρεσιών διεθνώς.

Το απόσπασμα που αποκαλύπτουμε προέρχεται από ειδικό μυστικό ενχειρίδιο εκπαίδευσης στην μυστική δράση πρακτόρων το οποίο είχαν παραδώσει στις ελληνικές αρχές, στο πλαίσιο διακρατικής συνεργασίας, οι αμερικανικές μυστικές κρατικές αρχές(CIA) προκειμένου να εκπαιδευθούν, τότε στην νεοσύστατη κεντρική υπηρεσία πληροφοριών(ΚΥΠ) μετέπειτα και σημερινή ΕΥΠ.   Φυσικά οι τρόποι και οι μέθοδοι εκπαίδευσης των κρατικών υπαλλήλων που εργάζονται σε την ΕΥΠ  έχουν αλλάξει ειδικά ως προς τις σύγχρονες αντιλήψεις αλλά η φιλοσοφία και ο τρόπος λειτουργίας των μυστικών υπηρεσιών παραμένει διεθνώς ο ίδιος και απάραλαχτος αφού οι στόχοι και οι βασικές αρχές λευτουργίας  της κατασκοπίας αλλά και της αντικατασκοπίας παραμένουν οι ίδιοι ακριβώς.

Τα όσα δημοσιοποιούμαι χωρίς ουδεμία παρέμβαση για αυτό και δημοσιεύουμε αυτούσιο ολόκληρο κεφάλαιο από ένα σπανιο ειδικό ΑΠΟΡΡΗΤΟ ενχειρίδιο, το οποίο εξετάζει εναλύει και παρουσιάζει ένα κεφαλαιώδες ουσιώδους σημασίας, για τον τρόπο λειτουργίας μια μυστικής υπηρεσίας ενός πράκτορα ή εργαζόμενου σε κρατική μυστική υπηρεσία, και αυτό αφορά τον τρόπο χειρισμού από τον πράκτορα της “πηγής”.  Όπως θα δείτε μέσα στις οδηγίες προς τους εκπαιδευόμενους πράκτορες οι οποίες ισχύουν διεθνώς, περιγράφονται μέχρι λεπτομέρειας τα πάντα. Από τον τρόπο επιλογής ενός ατόμου ως πράκτορα μέχρι το πως ο πράκτορας πρέπει να εκπαιδευθεί αλλά και πως αργότερα  θα χειρισθεί επιχειρησιακά μια “πηγή” πληροφόρησης αλλά και πως θα πρέπει να  απενεργοποιήσει την “πηγή” ή αν χρειαστεί να την εξουδετερώσει…

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Πηγή

* Δημοσιεύτηκε στο Greek American News Agency στις 22.2.2014Previous Post

O Alex Rondο υπό τον ασφυκτικό κλοιό της ΕΥΠ

Next Post

Ο κομματικός παρεμβατισμός (μία ακόμα φορά) πλήττει τη χώρα

0 Comment


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


More Story

O Alex Rondο υπό τον ασφυκτικό κλοιό της ΕΥΠ

Ο αμφιλεγόμενος ρόλος του συμβούλου του Γ. Παπανδρέου. Τι  έλεγε...

20 February 2014
Γραφτείτε στο Newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Ενημερωθείτε στο email σας για όλες τις νέες μας αναρτήσεις

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία