Breaking

Η αποκατάσταση της αλήθειας ως προς το χθεσινό (16.11.2021) εις βάρος μου δημοσίευμα του Μιχαήλ Ιγνατίου

450 επίσημες (officialy) σελίδες αποκαλύπτουν τα σχέδια της Τουρκίας και του Ρεντζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Σε βαρύ κλίμα η 44η Κληρικολαϊκή συνέλευση Ελληνορθόδοξης Κοινότητας στις ΗΠΑ

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ.Τ. Ερντογάν, ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα και η εύλογη ανησυχία της Ουάσιγκτον...

Μνημειώδες συλλαλητήριο για τη Μακεδονία!

Αυτή είναι η (μοναδική) αλήθεια για τον Εθνικό Κήρυκα κ. Διαματάρη και το πρόσφατο ιστορικό παρελθόν του!

Ο π. Αλέξανδρος Καρλούτσος ( Father Alex Karloutsos) με εντολή του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου υπογράφει υπέρ του Ιμάμη Fethulah Gulen για να παραμένει στην Αμερική!

ΦΕΝΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ (FETHULAH GULEN): Η ζωή του, η πολυσχιδής δράση του το έργο και όσα δεν γνωρίζουμε ...

Η τελευταία, μοιραία, ανάρτηση του Σωκράτη Γκιόλια , (στο τρωκτικό)

Εις το όνομα του Αλλάχ και του Προφήτη του Μωάμεθ...

Το Συνοδικό Πολίτευμα και ο Χρυσός Κανών της Εκκλησίας είναι η μια και μόνη απάντηση στα περί Σύγκλησης της Πανορθόδοξης...

Κρίσιμες ώρες (αγωνίας) και προσευχής εν όψει της Μεγάλης Πανορθόδοξης Συνόδου

Στην τελική ευθεία για την Μεγάλη Πανορθόδοξο Σύνοδο ή για το μεγάλο σχίσμα;

9 Μαϊου 2010. Μια ημέρα πριν η Ελλάδα διαβεί την είσοδο στο βαθύ σκοτεινό τούνελ των μνημονίων...

Ενότητα και χέρι φιλίας από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο προς τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Δεν είναι λαϊκισμός, είναι η αποτύπωση της κοινωνικής πραγματικότητας

Δεκάδες εικόνες, δεν αρκούν οι λέξεις...

...επειδή πλέον η είδηση βρίσκεται πίσω από την "είδηση"

Επίκεινται σεισμικές ανατάραξεις στην ΕΥΠ

(ΠΑΡΑ)ΠΟΛΙΤΙΚΗ / EDITORIAL / ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ / ΔΙΑΦΘΟΡΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ / ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (ΕΥΠ-ΚΥΠ) / ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ / ΣΚΑΝΔΑΛΑ / ΣΤΟΙΧΕΙΑ / 25 Σεπτεμβρίου 2014

Η κοινή λογική νίπτει τας χείρας της, ας αναλάβουν την απόφαση οι εισαγγελείς!

Όταν ξεκινούσε η έρευνα για την δυστυχώς τραγική –μερικές φορές  έως και κωμικοτραγική και τραγελαφική κατάσταση στις ελληνικές «μυστικές» υπηρεσίες της χώρας, που ενώ θα έπρεπε να αποτελούν το ατσάλινο και αόρατο δίχτυ  εθνικής ασφαλείας για την χώρα , εν τούτοις χρόνια τώρα με όχημα τον επαγγελματικό συνδικαλισμό, και ειδικά από την επάρατη περίοδο Κ.ΜΠΙΚΑ –Φ. ΠΑΠΑΓΕΡΩΓΙΟΥ της γνωστής ομάδος η οποία διέλυσε κυριολεκτικά σχεδόν ολόκληρο τον επιχειρησιακό μηχανισμό της υπηρεσίας , είχαμε υπόψη μας –και είχαμε προαναγγείλει – τι θα επακολουθούσε.  Από τα τέλη του 2013 μέχρι σήμερα –Σεπτέμβριος 14- όπως ορθώς είχαμε προβλέψει αλλά και προαναγγείλει τα ρεπορτάζ για την ΕΥΠ θα πύκνωναν. Το ίδιο και οι εξελίξεις τόσο εντός του εσωτερικού, όσο και εκτός θα ήταν ραγδαίες. Έτσι και έγινε.

Στην μεν Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ο θεός να την κάνει) είχαμε μετά από τις συνεχείς βροχιδών αποκαλύψεις μας περισσότερες των τριών περιπτώσεων που ξεκίνησε ΕΔΕ –αλήθεια τι γίνεται κύριε Δραβίλα με την περίπτωση του Ανδρέα Λ;- με αποκορύφωμα την πρόσφατη αποκάλυψη για την «συνεργασία» με την γερμανική ομοσπονδιακή BNDτου υπαλλήλου του ανώτερου υπαλλήλου  Αυξέντιου Τυ. και τις ………….. περιπτώσεις όπου ήδη διερευνώνται.

Στα δε ελληνικά ΜΜΕ τα οποία μέχρι πρότινος ασχολούνταν σποραδικά και περιστασιακά, όταν και όποτε ή κατ αποκοπή αποκλειστικά και μόνον  συγκεκριμένοι «ελεγχόμενοι» δημοσιογράφοι  από επίσης  πολύ συγκεκριμένη ομάδα συνδικαλιστών της ΕΥΠ-  των Θεόδωρου Σπ. / Κων. Ντ-,  όπως ο Κώστας Βαξεβάνης(HOTDOC) και Βασίλης  Λαμπρόπουλος(BHMA), οι οποίοι τροφοδοτούσαν τα ελληνικά ΜΜΕ με πληροφορίες και ρεπορτάζ που βασίζονταν ως αποκλειστική «πηγή» στην συγκεκριμένη ομάδα συνδικαλιστών.

Η γνωστή ομάδα συνδικαλιστών προσκείμενη στον π. Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Καρχιμάκη, επίσης ερευνώμενο από τις ελληνικές δικαστικές αρχές  για κατασκοπία υπέρ τρίτης χώρας στον οποίο έχουν ήδη υποβληθεί  περιοριστικοί όροι και χρηματική εγγύηση.

Αυτό  βέβαια που δεν είναι γνωστό και αποκαλύπτεται σήμερα για πρώτη φορά, ακριβώς γιατί αυτό  που ακολουθεί είναι βόμβα στα  θεμέλια της ΕΥΠ και οφείλει να παρέμβει ο εισαγγελέας είναι ότι ανάλογοι περιοριστικοί όροι έχουν επιβληθεί και στον νυν πρόεδρο της ΟΜΕ ΕΥΠ για την ίδια υπόθεση Θεόδωρο Σπ. Όπως και σε άλλα στελέχη της ΕΥΠ. Η αποκάλυψη όμως που ακολουθεί αν ο εισαγγελέας και ο ανακριτής κ. Δημήτρης Φούκας που ερευνά την πολύκροτη υπόθεση του Σχεδίου ΠΥΘΙΑ 1 και ΠΥΘΙΑ 2 -που όχι τυχαία ο Κ. Βαξεβάνης προσπάθησε στο περιοδικό HOTDOC  να «αποδυναμώσει» και ούτε λίγο, ούτε πολύ να ισχυριστεί πως πρόκειται για «στημένη υπόθεση», λέω αν συσχετίσει όλα τα δεδομένα του πάζλ που συντίθεται, προσθέτοντας και την σημερινή μας αποκάλυψη πραγματική βόμβα(!), ε τότε  αυτοί  οι κύριοι –δυστυχώς με συναυτουργία και συγκεκριμένων δημοσιογράφων- θα έπρεπε αυτεπαγγέλτως να παραπεμφθούν επί εσχάτη προδοσία και κατασκοπία εναντίον της χώρας!

Πιο συγκεκριμένα.  Στις 13 Ιουνίου 2014 εν μέσω επιβεβλημένων αλλαγών στο εσωτερικό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών διακινήθηκε απερίσκεπτα και εντελώς ανεύθυνα – πώς αλλιώς την έχουμε εμείς στην διάθεση μας – ανακοίνωση η οποία με αφορμή εσωτερικές  μετακινήσεις ή ανάγκες σε προσωπικό της υπηρεσίας, και μάλιστα σε εθνικά ευαίσθητα μονάδες υψηλού κινδύνου,  δίδονται{{και εν προκειμένω στο εν δυνάμει πάσης φύσεως  εχθρό της χώρας}}  «στεγνά» πληροφορίες για υψηλής εθνικής σημασίας ευαίσθητα εθνικά δεδομένα! Και μάλιστα επιχειρησιακά δεδομένα η διάδοση των οποίων με οιοδήποτε τρόπο σε ξένες υπηρεσίες και δη εχθρικές είναι δυνατόν, σε καιρό έντασης ή πολύ περισσότερο σε καιρό πολέμου, να επιφέρει καίριο αν όχι αποφασιστικό πλήγμα καθώς αυτές οι πληροφορίες που αναγράφονται –και στο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΒΗΣΜΕΝΕΣ- αν μάλιστα  συνδυαστούν και με άλλα παρόμοιας φύσεως τεχνικά δεδομένα, τότε δίνουν στο οιωνεί εχθρό της Ελλάδος πλεονεκτήματα πολύ σοβαρά έναντι της Ελλάδος! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ και θα καταλάβετε…

Και σα να μην έφτανε αυτή η γκάφα  τρεις ημέρες μετά στις 16 Ιουνίου 2014 οι φωστήρες συνδικαλιστές φανατισμένοι και εμποτισμένοι καθώς είναι, προβαίνουν και σε δεύτερο ατόπημα με ανάλογη αντίστοιχης σημασίας ανακοίνωση, η οποία αυτή την φορά δίνει «χαρτί και καλαμάρι» όλο το πλαίσιο της ειδικής υπηρεσίας-συνακροάσεων ο μεγάλος υπέρ κοριός δηλαδή-, χάρη στην οποία έχουν υπάρξει και 10αδες επιτυχιών των ελληνικών διωκτικών αρχών κατά του οργανωμένου εγκλήματος ή πολύ περισσότερο υπέρ της εθνικής ασφαλείας –συνακροάσεις – λες και στέλνουν μήνυμα (μέσω της ανακοίνωσης ) σε κάποιους.

Δεν χρειάζεται να βάλουμε καν τα ερωτηματικά που προκύπτουν από αυτές τις ενέργειες. Το μόνο που οφείλει και πρέπει να πράξει η Ελληνική δικαιοσύνη είναι, όχι μόνον προληπτικά αλλά και δυνητικά, είναι ΑΜΕΣΑ να ασκήσει διώξεις για μια σειρά αδικήματα που προκύπτουν και μόνον για το γεγονός ότι έστω και σε περιορισμένης διακίνησης ανακοινώσεις εμπεριέχονται τόσο σοβαρές ευαίσθητα εθνικά πληροφορίες. Πληροφορίες και δεδομένα που παραδίδουν την χώρα βορά στους όποιους οιωνεί και εν δυνάμει εχθρούς της. Τέτοιες γκάφες μόνο ως ανεύθυνες πράξεις δεν μπορούν να λογιστούν… Αν δε, συνδυαστούν με προηγούμενες συντονισμένες ενέργειες με την σύμπραξη και δημοσιογράφων όπου αποκάλυψαν ολόκληρα επιχειρησιακά δίκτυα της Ελλάδος εντός και εκτός συνόρων, καθώς η κατευθύνσεις και οι πηγές προς τους συγκεκριμένους δημοσιοράφους – Βαξεβάνη- Λαμπρόπουλο- δίδονταν από την ίδια ομάδα συνδικαλιστών {Θ. Σ και Κ. Ν} τότε μόνο ένας ανόητος θα μπορούσε να αφήσει στην τύχη του αυτή την τόσο σοβαρή και επικίνδυνη εναντίον της Ελλάδος συντονισμένη κοινή δράση. Η συνέχεια θα δείξει αν υπάρχει κράτος. Αν υπάρχει δικαιοσύνη. Αν λειτουργούν οι θεσμοί ή απλώς έχουν παραμείνει εσμοί…

 

Πηγή

*Δημοσιεύτηκε στο Greek American News Agency στις 25.09.2014

 


Alexstefanopoulos ΣΠ
Previous Post

Εθνικά υπερήφανοι που αποκαλύπτουμε ολόκληρο το πόρισμα για τον Φάκελο της Κύπρου.

Next Post

Εκλογές ΕΥΠ:To παλιό νίκησε ξανά και εκθέτει το καινούριο

0 Comment


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


More Story

Εθνικά υπερήφανοι που αποκαλύπτουμε ολόκληρο το πόρισμα για τον Φάκελο της Κύπρου.

Μια φωτεινή και λαμπρή στιγμή...

2 September 2014
Γραφτείτε στο Newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Ενημερωθείτε στο email σας για όλες τις νέες μας αναρτήσεις

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία