Breaking

Ανοιχτή επιστολή προς την Α.Θ.Π. Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντινουπόλεως Νέας Ρώμης και Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΟΗΕ, εδώ και μια 10ετια, καλεί τα κράτη μέλη του να σεβαστούν την ιδιωτικότητα και το δικαίωμα στην ψηφιακή τεχνολογία χωρίς παρεμβάσεις και παρακολουθήσεις

Αποκάλυψη ΣΟΚ: Πόρισμα κόλαφος του ΟΗΕ καταγγέλει και αποκαλύπτει ποιοι και με ποιες μεθόδους μας παρακολουθούν

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Για 3η συνεχόμενη ημέρα η συκοφαντικη δυσφήμηση και διαστροφή της αλήθειας

Η αποκατάσταση της αλήθειας ως προς το χθεσινό (16.11.2021) εις βάρος μου δημοσίευμα του Μιχαήλ Ιγνατίου

Τα κρίσημα ερωτήματα που τίθενται από την επιστολή του Αμερικανού ΥπΕξ κ. Antony Blinken -της 12ης Οκτωβρίου '21- προς την Ελλάδα

CIA : ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ!

CIA : ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ! { NTOKOYMENTO }

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ (2) Επιστολή (καταγγελία) προς τον Έλληνα Υπ. Εθνικής Άμυνας (Ευάγγελο Μεϊμαράκη)

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ (2) Διαβάστε την μυνητήρια αναφορά προς τον Άρειο Πάγο για την Κυπριακή Τραγωδία

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ : Ελληνική Δημοκρατία γιατί αρνείται πεισματικά την παραπομπή των υπευθύνων της Εθνικής Τραγωδίας

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ (2) : Επιστολή προς τον Έλληνα Υπ. Δικαιοσύνης (2008)

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ (2) Επιστολή καταγγελία προς τον Έλληνα Υπ. Δικαιοσύνης Σωτήριο Χατζηγάκη (2008)

Έρχεται μεγάλη πείνα (!) πρωτοφανής στην ανθρώπινη ιστορία

Η δική μας μεγάλη Πατρίδα Κύριε Ερντογάν! {Open letter to Turkish President Recep Tayip Erdogan}

Αυτά που ζούμε(...) και αυτά που έρχονται... το 2021

Quō vādis AMERICA? Τι φέρνει η3η Νοεμβρίου 2020 για τις ΗΠΑ

Που πορεύονται οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής;

Η 24ης Ιουλίου ημέρα εθνικού πένθους και Ορθόδοξης περισυλλογής. Ημέρα Εθνικής Ενότητας και Ομοψυχίας.

Αν ήταν σήμερα Αρχιεπίσκοπος ο Χριστόδουλος θα σείοταν όχι μόνον η πλατεία συντάγματος αλλά ολόκληρη η Ευρώπη! Στο άκουσμα και μόνον της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε Τζαμί!

...επειδή πλέον η είδηση βρίσκεται πίσω από την "είδηση"

Αντεγκλήσεις, λογομαχίες, προστριβές και πολλά άλλα στην ΕΥΠ

(ΑΛΛΕΣ) ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ / ΔΙΑΦΘΟΡΑ / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ / ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (ΕΥΠ-ΚΥΠ) / ΟΜΑΔΕΣ / ΠΡΟΣΩΠΑ / ΣΤΟΙΧΕΙΑ / 26 Οκτωβρίου 2014
 Συγκρουσιασκό και βαρύ το κλίμα στην υπηρεσία

Επιβεβαιώνονται πλήρως οι τελευταίες αποκαλύψεις του GreekAmericanNewsAgency

Αποτέλεσμα εικόνας για ευπΟι σύνεδροι απέκλεισαν τον Θ.Σ. από την προεδρία του συνεδρίου, δείχνοντας έτσι την αγανάκτησή τους για τα πεπραγμένα της θητείας του

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη και Τετάρτη το διήμερο εκλογικό και απολογιστικό Συνέδριο της ΕΥΠ, το οποίο, δυστυχώς, υπήρξε επεισοδιακό εξαιτίας του απερχόμενου προέδρου της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στη συγκεκριμένη Υπηρεσία, του γνωστού Θ.Σ. Από το Συνέδριο προέκυψε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, μετά τις εκλογές της 26ης Σεπτεμβρίου. Τα νέα μέλη του Δ.Σ. πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία και στο εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ.

Την επεισοδιακή εξέλιξη του Συνεδρίου προκάλεσε ο αποχωρών πρόεδρος, καθώς είχε την ευθύνη της οργάνωσή του αλλά, κατά τη γνωστή τακτική του έστειλε επιλεκτικές προσκλήσεις συμμετοχής, με αποκορύφωμα την πρόσκληση στους δικούς του διευθυντές Α.Λ. και Μ.Α. αποκλείοντας μάλιστα τους μη αρεστούς σε αυτόν.
Κατά την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου οι σύνεδροι οι οποίοι είχαν πληροφορηθεί τον επιλεκτικό τρόπο διοργάνωσης της εκδήλωσης από τον ηττηθέντα στις εκλογές πρώην πρόεδρο, απεφάσισαν να τηρήσουν απολύτως νόμιμες διαδικασίες, βάσει του Κανονισμού της Υπηρεσίας και απέκλεισαν τον Θ.Σ. από την προεδρία του συνεδρίου.

Με βάση δε τον ίδιο Κανονισμό, του αφαίρεσαν και τη δυνατότητα να μιλήσει, δείχνοντας έτσι την αγανάκτησή τους για τα πεπραγμένα της θητείας του και, κυρίως, για την αντισυναδελφική συμπεριφορά που επί μία τριετία επιδείκνυε.

Ο νόμιμος αυτός αποκλεισμός έκανε τον Θ.Σ. να αποχωρήσει παίρνοντας μαζί του και την ομάδα που τον υποστήριξε, προφανώς λησμονώντας τις αυθαιρεσίες στις οποίες επιδιδόταν την εποχή της παντοδυναμίας του.
Με αποκορύφωμα την μετατροπή του κτιρίου της Κατεχάκη σε… δικαστική αίθουσα με συνεχείς Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις σε βάρος υπαλλήλων της Υπηρεσίας τους οποίους δεν θεωρούσε δικούς του.

Στο Συνέδριο είχαν προσκληθεί και απηύθυναν χαιρετισμό οι βουλευτές της ΝΔ Τάνια Ιακωβίδου και Η. Βλαχογιάννης, του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Τσουκαλάς και Α. Μαυρόπουλος, του ΠΑΣΟΚ Κ. Τριανταφύλλου και Γ. Παπακωνσταντής, του ΚΚΕ Χ. Κατσώτης και της ΔΗΜΑΡ Β. Μαστρογιάννης.

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η ομιλία του Διοικητή της ΕΥΠ κ. Θ Δραβίλλα, ο οποίος ορμώμενος από ένα πανό στα πίσω έδρανα που έγραφε «Για τους ανθρώπους και την πατρίδα», μίλησε για το ανθρώπινο δυναμικό της Υπηρεσίας, την ανάγκη για ουσιαστική δουλειά και συνεργασία μεταξύ των εργαζομένων, τους εξωτερικούς και εσωτερικούς κινδύνους που καλείται σήμερα να αντιμετωπίσει η ευαίσθητη αυτή Υπηρεσία και για το δύσκολο έργο της Διοίκησης να ικανοποιεί τα δίκαια αιτήματα των υπαλλήλων χωρίς αδικίες και μεροληπτική μεταχείριση.

Το νέο Δ.Σ. καλείται τώρα να εργαστεί για την αναβάθμιση της Υπηρεσίας και την αποκατάσταση των αδικιών που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.

Πηγή Εφημερίδα “Κυριακάτικη Kontranews”

*Αναδημοσιεύτηκε στο Greek American News Agency στις 26.10.2014Previous Post

Πώς συνδέονται ο Αρχ. Ιερώνυμος, ο Αρχ. Χριστόδουλος ο Σωτ. Τζούμας, ο Δημ. Κοντομηνάς, ο Σωκράτης Γκιόλιας και ο Κώστας Βαξεβάνης;

Next Post

Ο λάθος άνθρωπος, τη λάθος στιγμή, σε λάθος θέση: Κ. Μπίκας

0 Comment


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


More Story

Πώς συνδέονται ο Αρχ. Ιερώνυμος, ο Αρχ. Χριστόδουλος ο Σωτ. Τζούμας, ο Δημ. Κοντομηνάς, ο Σωκράτης Γκιόλιας και ο Κώστας Βαξεβάνης;

Με αφορμή τον (πρόωρο θάνατο)...

26 October 2014
Γραφτείτε στο Newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Ενημερωθείτε στο email σας για όλες τις νέες μας αναρτήσεις

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία