Breaking

Ανοιχτή επιστολή προς την Α.Θ.Π. Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντινουπόλεως Νέας Ρώμης και Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΟΗΕ, εδώ και μια 10ετια, καλεί τα κράτη μέλη του να σεβαστούν την ιδιωτικότητα και το δικαίωμα στην ψηφιακή τεχνολογία χωρίς παρεμβάσεις και παρακολουθήσεις

Αποκάλυψη ΣΟΚ: Πόρισμα κόλαφος του ΟΗΕ καταγγέλει και αποκαλύπτει ποιοι και με ποιες μεθόδους μας παρακολουθούν

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Για 3η συνεχόμενη ημέρα η συκοφαντικη δυσφήμηση και διαστροφή της αλήθειας

Η αποκατάσταση της αλήθειας ως προς το χθεσινό (16.11.2021) εις βάρος μου δημοσίευμα του Μιχαήλ Ιγνατίου

Τα κρίσημα ερωτήματα που τίθενται από την επιστολή του Αμερικανού ΥπΕξ κ. Antony Blinken -της 12ης Οκτωβρίου '21- προς την Ελλάδα

CIA : ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ!

CIA : ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ! { NTOKOYMENTO }

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ (2) Επιστολή (καταγγελία) προς τον Έλληνα Υπ. Εθνικής Άμυνας (Ευάγγελο Μεϊμαράκη)

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ (2) Διαβάστε την μυνητήρια αναφορά προς τον Άρειο Πάγο για την Κυπριακή Τραγωδία

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ : Ελληνική Δημοκρατία γιατί αρνείται πεισματικά την παραπομπή των υπευθύνων της Εθνικής Τραγωδίας

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ (2) : Επιστολή προς τον Έλληνα Υπ. Δικαιοσύνης (2008)

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ (2) Επιστολή καταγγελία προς τον Έλληνα Υπ. Δικαιοσύνης Σωτήριο Χατζηγάκη (2008)

Έρχεται μεγάλη πείνα (!) πρωτοφανής στην ανθρώπινη ιστορία

Η δική μας μεγάλη Πατρίδα Κύριε Ερντογάν! {Open letter to Turkish President Recep Tayip Erdogan}

Αυτά που ζούμε(...) και αυτά που έρχονται... το 2021

Quō vādis AMERICA? Τι φέρνει η3η Νοεμβρίου 2020 για τις ΗΠΑ

Που πορεύονται οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής;

Η 24ης Ιουλίου ημέρα εθνικού πένθους και Ορθόδοξης περισυλλογής. Ημέρα Εθνικής Ενότητας και Ομοψυχίας.

Αν ήταν σήμερα Αρχιεπίσκοπος ο Χριστόδουλος θα σείοταν όχι μόνον η πλατεία συντάγματος αλλά ολόκληρη η Ευρώπη! Στο άκουσμα και μόνον της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε Τζαμί!

...επειδή πλέον η είδηση βρίσκεται πίσω από την "είδηση"

Προς τους αναγνώστες της σελίδας

EDITORIAL / Slider / 19 Φεβρουαρίου 2019

 

Αξιότιμες Κυρίες, Αξιότιμοι Κύριοι,

Καλοί μου  Φίλοι Αναγνώστες

Φεβρουάριος 2019

Πρωτίστως επιτρέψτε μου για ακόμα μια φορά να σας απευθύνω θερμότατες ευχαριστίες για την συνέπεια και συνέχεια  σας να μου κάνετε την Τιμή να ανανεώσετε την εγγραφή σας, προκειμένου να λαμβάνετε ενημέρωση για τα άρθρα, τις αναλύσεις και τα ρεπορτάζ του γράφοντος.

Να ευχηθώ καλή και δημιουργική χρονία! Υγεία για όλους μας, καθώς αποτελεί το πολυτιμότερο και Θείο Δώρο του Θεού! Όλα τα άλλα έπονται…

Ειδικότερα θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόθερμα όλους εκείνους, που επί σειρά ετών, που εξακολουθούν να με διαβάζουν με συνέπεια,  όπου και  αν αρθρογραφώ, σε περιοδικά, εφημερίδες, άλλες σελίδες κτλ.  

 

Θα διευκρινήσω, για ακόμα μια φορά, ότι σε αυτή την σελίδα αναρτώνται αποκλειστικά και μόνον-εώς σήμερα  Φεβ.2019- δημοσιοποιημένα άρθρα, έρευνες, μελέτες, αναλύσεις και ρεπορτάζ του υπογράφοντος ή και μη δημοσιοποιημένα εως σήμερα.  

Σταδιακά  θα ανέβουν επίσης και παλαιότερα κείμενα (άρθρα, έρευνες, ρεπορτάζ κτλ)  από το 1985 εώς το 2012 τα οποία αυτή την περίοδο χαρακτηρίζονται, κατηγοριοποιούνται και διαχωρίζονται κατά θεματικές ενότητες.

Ειδική καταγηγορία θα αποτελούν επίσης τα άρθρα, οι έρευνες και τα ρεπορτάζ  στα περιοδικά :

ΕΠΙΚΑΙΡΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΘΕΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ (GOD RELIGION), STATUS, FLASH, CRASH, κτλ

Το ίδιο ισχύει και για τις εφημερίδες με τις οποίες συνεργάστηκα από το 1985 εως το 2012 όταν και διέκοψα την συνεργασία μου με κάθε εφημερίδα στην Ελλάδα με τελευταία συνεργασία την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Οφείλουμε επίσης να ενημερώσουμε ότι γίνεται προσπάθεια να βρεθούν ( και σκαναριστούν) όλα  τα αρχεία σε official word text κείμενα, πέραν των αρχείων (σε μορφή pdf), των προηγούμενων 10ετιών, ή δυνατόν από τα πρώτα βήματα στην δημοσιογραφία, το 1985  ίσως και νωρίτερα, κατά την πρώιμη μαθητική και φοιτητική  περίοδο όταν το 1979 εξέδοθη η πρώτη ανεξάρτητη μαθητική εφημερίδα  «Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» το 1979, όντας ακόμα μαθητής, έκδοση που έγινε   στα πιεστήρια της Απογευματινής, με εντολή του  αείμνηστου εκδότη Νικόλαο Μομφεράτο.     

Εν ευθέτω χρόνω θα αναρτηθούν και κατά το δυνατόν όσο γίνεται περισσότερα , αυτή την περίοδο έχουν υποβληθεί τα σχετικά αιτήματα στους αντίστοιχους τηλεοπτικούς σταθμούς { TELE CITY, ΣΚΑΙ, STAR κτλ) για την αντίστοιχη διαδρομή στην τηλεόραση(1989- 2000) και εν συνχεία η μετατροπή τους σε νεότερα τεχνολογική μορφή (από VHC σε   Digital ) και εν συνεχεία η ανάρτηση τους.  Ετργασία μακρά και επίπονη εκ μέρους της ομάδος μας,  των φίλων και των στενών επί χρόνια συνεργατών.     

Θα ήθελα να τονίσω, καθώς το παρών ενχείρημα δεν αποτελεί αμειγώς, με την στενή έννοια,  σελίδα άμεσης επικαιρότητας, αλλά σελίδα, ειδικής και εξιδεικευνένης ενημέρωσης και πληροφόρησης,  που περισσότερο προσιδιάζει,  σε ένα  σύγχρονο ηλεκτρονικό ανοικτό (δημόσιο) αρχείο, παρά στις γνωστής μορφής σελίδες, ενημέρωσης  που βλέπουμε γεμίζει τον παγκόσμιο ιστόχωρο.   

Οφείλω να διευκρινήσω, καθώς η ανάγκη αυτή προέκυψε από την πράξη, ότι σε σπάνιες και εξαιρετικές περιπτώσεις μόνον αναρτώνται, κείμενα (σε οποιαδήποτε μορφή και αν έχουν, δηλ ρεπορτάζ, άρθρα, αναλύσεις, έρευνες  κτλ), στα οποία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο υπάρχει έμμεση ή άμεση εμπλοκή του συγγραφέα- δημοσιογράφου, επίσης αναρτώνται σε πολύ ειδικές περιπτώσεις,    αυτούσια κείμενα με ιστορικό  χαρακτήρα και  ντοκουμέντου.   

Το διάστημα αυτό που δεν λαμαβάνατε ενημέρωση, οφείλεται στο γεγονός ότι έπρεπε να εποπτευθεί μεγάλο μέρος όλου αυτού του αρχείου και να δοθεί για την κατάλληλη τεχνική και ηλεκτρονική επεξεργασία ώστε να μπορεί να δοθεί προς χρήση σε αυτή την σελίδα.

Αυτή την περίοδο, σταδιακά θα αναρτηθούν – δημοσιοποιηθούν και α) όλα τα αυτούσια  πλήρη κείμενα στο περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ  β) άρθρα και συνεργασίες  στον (μη ελλληνόφωνο) ξένο Τύπο γ) τα ειδικά -όχι όλα- news letter που ελάμβανε ξεχωριστή ομάδα φίλων, συνεργατών, ιδρυμάτων, πανεπιστημίων, συλλογικών φορέων κτλ,  ανά τον κόσμο, καθώς πολλές πολλές από τις τρέχουσες πολιτικές ή άλλες εξελίξεις στην Ελλάδα, ειδικά στο γεωπολιτικό χώρο των Βαλκανίων και της Ευρώπης καθώς  και στον χώρο της Παγκόσμιας Ορθδοξίας, έρχονται και επιβεβαιώνουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, όλες αυτές τις ειδικές  και σε ορισμένες των περιπτώσεων, εμπιστευτικού χαρακτήρα, αναλύσεις μας. 

Η σελίδα εφεξής θα αναρτά- ανεβάζει και αυτούσια έγγραφα (document) που έχουν περιέλθει νόμιμα στην κατοχή μας και αποτελούν μέρος των ερευνών, ρεπορτάζ και αναλύσεων μας.   

Για τον σημαντικότατο αυτό λόγο  θα παρακαλούσαμε, όσοι και εφόσον το επιθυμείτε, να επαναβεβαιώσετε την εγγραφή σας ώστε να γίνει η κατάλληλη αναδιάταξη στις κατηγορίες των θεματικών news letter που εφεξής θα λαμβάνετε.

Η σελίδα, www.alexstefanopoulos.gr (σε όλες τις καταλήξεις που έχει δεσμευθεί το εν λόγω domain)    μέχρι και το τέλος του 2019 θα είναι εντελώς δωρέαν και προνομοιακά,  θα παραμείνει δωρεάν, δια βίου σε κάθε έναν αποκλειστικό συνδρομητή και μόνον για ίδια χρήση-εκτύπωση,  χωρίς δικαίωμα αναπαραγωγής- ανάρτησης  σε άλλο δημόσιο ιστότοπο, και αυτό αποτελεί και νομική δέσμευση-  για όσους μέχρι την δεδομένη ημερομηνία( 31 Δεκεμβρίου 2019) θα έχουν κάνει εγγραφή  ή έχουν ανανεώσει – επαναβεβαιώσει  την συνδρομή τους.

Από 1ης 1ου 2020 η σελίδα θα κλείσει για το ευρύ κοινό και θα γίνει συνδρομητική με θεματικές ενότητες, και αντίστοιχα συνδρμομητικά πακέτα,  κατά το πρότυπο των σελίδων  www.greekamericannewsagency.com  & https://godandreligions.gr    του διαδικτυακού ομίλου μας, καθώς τα πνευματικά δικαιώματα όλων των κειμένων του υπογράφοντος περνούν πλέον στην κατοχή εταιρίας, με έδρα την Νέα Υόρκη η οποία με την σειρά της θα αναλάβει την ευθύνη, ποια εξ αυτών θα δοθούν προς χρήση σε ευρευνητικά και πανεπιστημιακά ιδρύματα, ποια θα συνεχίσουν να έχουν δημόσιο χαρακτήρα, και ποια θα παραμείνουν στην αποκλειστική ιδιοκτησία-νομή και κυριότητα, μόνον της εν λόγω εταιρίας.

Τέλος, θα ήθελα και για τυπικούς αλλά και ουσιαστικούς λόγους πως όλα τα προσωπικά δεδομένα σας (όνομα και     email ) εξακολουθούν να έχουν εμπιστευτικό χαρακτήρα,  δεν δίδονται και δεν παραχωρούνται σε κανέναν απολύτως, ούτε και επεξεργάζονται, παραμένουν μόνο αποθηκευμένα στο server και μόνον για την αποστολή των ενημερωτικών news letter και για καμία άλλη χρήση!

Με κάθε εκτίμηση, προσωπικά σε Μία προς Μια και  Έναν προς Έναν,   απευθύνω θερμότατους χαιρετισμούς με βαθιά εκτίμηση(!) Σας ευχαριστώ για ακόμα μια φορά για την εμπιστοσύνη σας.  

Στην διάθεση σας.        

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Μ. ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣPrevious Post

Σεραφείμ, Μητρ. Κυθήρων προς Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο: Σε καλώ σε Μετάνοια! Διαιρείς και Σχίζεις την Ορθόδοξη Εκκλησία!

Next Post

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΠΙΚΑΙΡΑ για την τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχ. Αμερικής Ελπιδοφόρου

0 Comment


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


More Story

Σεραφείμ, Μητρ. Κυθήρων προς Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο: Σε καλώ σε Μετάνοια! Διαιρείς και Σχίζεις την Ορθόδοξη Εκκλησία!

ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ (σκληρή) -ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ-  ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΥΘΗΡΩΝ...

16 September 2018
Γραφτείτε στο Newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Ενημερωθείτε στο email σας για όλες τις νέες μας αναρτήσεις

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία