Breaking

450 επίσημες (officialy) σελίδες αποκαλύπτουν τα σχέδια της Τουρκίας και του Ρεντζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Σε βαρύ κλίμα η 44η Κληρικολαϊκή συνέλευση Ελληνορθόδοξης Κοινότητας στις ΗΠΑ

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ.Τ. Ερντογάν, ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα και η εύλογη ανησυχία της Ουάσιγκτον...

Μνημειώδες συλλαλητήριο για τη Μακεδονία!

Αυτή είναι η (μοναδική) αλήθεια για τον Εθνικό Κήρυκα κ. Διαματάρη και το πρόσφατο ιστορικό παρελθόν του!

Ο π. Αλέξανδρος Καρλούτσος ( Father Alex Karloutsos) με εντολή του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου υπογράφει υπέρ του Ιμάμη Fethulah Gulen για να παραμένει στην Αμερική!

ΦΕΝΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ (FETHULAH GULEN): Η ζωή του, η πολυσχιδής δράση του το έργο και όσα δεν γνωρίζουμε ...

Η τελευταία, μοιραία, ανάρτηση του Σωκράτη Γκιόλια , (στο τρωκτικό)

Εις το όνομα του Αλλάχ και του Προφήτη του Μωάμεθ...

Το Συνοδικό Πολίτευμα και ο Χρυσός Κανών της Εκκλησίας είναι η μια και μόνη απάντηση στα περί Σύγκλησης της Πανορθόδοξης...

Κρίσιμες ώρες (αγωνίας) και προσευχής εν όψει της Μεγάλης Πανορθόδοξης Συνόδου

Στην τελική ευθεία για την Μεγάλη Πανορθόδοξο Σύνοδο ή για το μεγάλο σχίσμα;

9 Μαϊου 2010. Μια ημέρα πριν η Ελλάδα διαβεί την είσοδο στο βαθύ σκοτεινό τούνελ των μνημονίων...

Ενότητα και χέρι φιλίας από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο προς τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Δεν είναι λαϊκισμός, είναι η αποτύπωση της κοινωνικής πραγματικότητας

Δεκάδες εικόνες, δεν αρκούν οι λέξεις...

...επειδή πλέον η είδηση βρίσκεται πίσω από την "είδηση"

Αυτά που ζούμε(…) και αυτά που έρχονται… το 2021

Breaking news / EDITORIAL / Slider / ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ / ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ / ΣΤΟΙΧΕΙΑ / 31 Δεκεμβρίου 2020

Αντί ευχών… 

 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020*

Σε μια περίοδο όπου η Ελλάδα και ο πληθυσμός της σε  ολόκληρη την εθνική επικράτεια δοκιμάζεται σκληρά -σκληρότατα – με επώδυνες οδυνηρές θυσίες…

Θυσίες χωρίς ελπίδα…

Θυσίες χωρίς κοινωνικό αντιστάθμισμα…

Θυσίες οδυνηρές και για την υγεία του κάθε Πολίτη,

Υγεία το πολυτιμότερο αγαθό της Φύσης και του Θεού στον Άνθρωπο

με τρομερές  συνέπειες -άμεσες και έμμεσες για την Υγεία μας,  στο εγγύς και  προσεχές μέλον- από την βιομηχανοποίηση / εργαλειοποίηση  της κακό διαχείρισης της ίωσης της SARS- Cov (19) 21

εργαλείο στα χέρια αδίστακτων, ενχώρειων και διεθνών  οικονομικών συμφερόντων. Διεθνών και πολυεθνικών συμφερόντων    που στην κυριολεξία,   είτε η ίωση αυτή στην τελική της κατάληξη (βαριά πνευμονική λοίμωξη) έχει τις διαστάσεις που τις προσδίδουν συγκεκριμένα  οικονομικά  συμφέροντα (φαρμακευτικών και  ασφαλιστικών και άλλων σκοτεινής φύσεως και προελεύσεως)  εταιριών,  ή και ακόμα χειρότερων διστάσεων καταστροφικών συνεπειών για την ανθρώπινη υγεία στο εγγύς μέλλον,    το μέγεθος των οποίων προς το παρών είναι αδύνατον να προσδιορισθεί και να συνυπολογισθεί εφ όσον παγκοσμίων διαστάσεως πολευνθική  « επιχείρηση πανδημία» βρίσκεται στην αρχή της εξέλιξης της…

Είτε όχι,  και απλώς αποτελούν ένα τρομακτικά απίστευτων οικονομικών  διαστάσεων και κοινωνικών προεκτάσεων,   φονικό εργαλείο, μαζικής δολοφονίας,   άμεσης για τους ηλικιωμένους (+65 ετών),  είτε έμμεσης για όσους προς το παρόν απλώς  βιώνουν μόμο τις άμεσες  συνέπειες  από την (κατά) χρήση της μάσκας  δηλ. συνεχείς αδικαιλόγητους  πονοκεφάλους,  ημιαλγίες, κεφαλαλγίες, προσωρινή απώλεια οξυγόνωσης,  βακτηριακές λοιμώξεις, αναπνευστικά προβλήματα πάσης φύσεως, κτλ.  Και το κυριώτερο:  χωρίς να μπορεί ακόμα να προσδιορισθεί το μέγεθος της καταστροφής ζωτικών οργάνων του ανθρώπου από την συνεχή  εισπνοή άνθρακα που εξάγει ο ανθρώπινος οργανισμός κατά την διαδικασία εισπνοής οξυγόνου εκπνοής διοξειδίου του άνθρακα και άλλων βλαβερών ουσιών {βλ.  σχετική διεθνή βιβλιογραφία}   Δηλαδή γίνεται σαφές  ότι πρόκειται ίσως για την μαζικότερη σχεδιασμένη  μακροπρόθεσμης δολοφονίας ανθρώπων! Πολύ απλά και κυνικά : σκάβουν τάφους ανυποψίαστων κατά  τρομοκρατημένων ανθρώπων!

Αυτή την ίδια οδυνηρή περίοδο, που συμβαίνουν αυτά μάρτυρες των οποίων είμαστε όλοι όσοι βιώνουμε αυτή την απάνθρωπη συμπεριφορά των κρατιστών και  συστημικών αρπακτικών και κυρίως των συνένοχων αυτών των συστημικών ΜΜΕ-στην Δύση και ειδικότερα στην Ελλάδα-  , κάθε   μορφής τρωκτικών κρατικών ή διακρατικών  οικονομικών πόρων,

Την ίδια στιγμή, στο σκοτεινό  παρασκήνιο, ιεροκρυφίως και με άδηλη «θολή μυστική διπλωματία»,

Η ελληνική κυβέρνηση, και γενικά το αδίστακτο  κομματικό σύστημα,  εδώ και πολλούς μήνες, από τον Ιούλιο του 2020, προετοιμάζει συστηματικά  για το επόμενο βήμα, μετά τον οικονομικό στραγγαλισμό της χώρας και την δέσμευση των επόμενων γεναιών μέχρι και το 2100, την παράνομη και έκνομη συμφωνία της 18ης Ιουνίου 2018, τώρα προχωρούν   και  στον γεωγραφικό  διαμελισμό της Ελλάδος!

Προετοιμάζουν το έδαφος και την κοινή γνώμη,  για όσα διαδραματίζονται, επαναλαμβάνω, στο άδηλο και σκοτεινό παρασκήνιο, με «μυστική γερμανικής εμπνεύσεως  διπλωματία», για την εκχώρηση και εθνικής κυριαρχίας με τις ελεύθερες θαλάσσιες -εμπορικές- ζώνες!

 

Διπλωματία στοχευμένη   που ελέγχεται πλήρως από τον Γερμανικό παράγοντα.  Διπλωματία που ελέγχεται  και κατευθύνται πλήρως  από το περιβάλλον του πρώην  Πρωθυπουργού Κώστα Σιμήτη με τις ευλογίες φυσικά και τις «πιέσεις» και την παρότρυνση του  Βερολίνου, αλλά και τους βασικούς παίκτες της Ε.Ε

«Παίκτες» που επίσης  ελέχονται ως πιόνια  και οικονομικά εξαρτήματα-  εξαρτώνται δηλ οικονομικά- από την Γερμανία και τα οικονομικά της συμφέροντα,  αυτή η ομάδα που δρα επισήμως στην Ελλάδα και με τον πλέον επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο, κατά μείζονα λόγο  συνίσταται και συγκροτείται από τους :

ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ

 

ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

 

ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

 

ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

 

ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ  (Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ -Α.ΛΟΜΒΕΡΔΟΥ)

 

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΑΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

Επισης και από άλλα «ιδιωτικά κέντρα» που δρούν “ανενόχλητα”  και κινούν τα νήματα στο  φωτεινό και σκοτεινό παρασκήνιο ήδη από το 2009…

Αυτή η ομάδα, και οικονομικών συμφερόντων που  παράλληλα ξεπουλά εθνικό πλούτο!  απεργάζεται συστηματικά και υπό άκρα μυστικότητα  την απομείωση της Ελληνικής  εθνικής κυριαρχιας.

 

Με  εκχώρηση – «παραχώρηση» εθνικών  κυριαρχικών δικαιωμάτων προς την επεκτατική Τουρκία.

 

Με την δημιουργία  «ανεξάρτητων ελεύθερων εμπορικών  θαλάσσιων ζωνών», και όχι μόνον…

 

«Ελεύθερων ζωνών»  για την Τουρκία και τους  διεθνείς  οίκους εκμετάλευσης κοιτασμάτων… αλλά όχι για την Ελλάδα και την Κύπρο.

 

Προχωρούν σε συμφωνία με την Τουρκία, υποχωρώντας στις παράλογες διεκδικήσεις του Κεμαλικού  Τουρκικού κατεστημένου και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν,

 

Προκειμένου,

υπό το επίπλαστο ψευδεπίγραφο  πρόταγμα της «ειρήνης», και της «καλής γειτονίας» -με την Τουρκία έχουμε να κάνουμε και το γνωρίζουν πολύ καλά οι νέοι μπέηδες και ελληνόφωνοι πασσάδες,

να συνεχίσουν να ευημερούν εις βάρος του Ελληνικού Λαού,

να ζουν εκείνοι καλύτερα και ακόμα καλίτερα,

και εμείς οι απλοί Πολίτες να ζούμε χειρότερα και ακόμα χειρότερα!

Οι γνωστές  οικογένειες,  και οι φαμίλιες,  και τα «τζάκια»  που επί  200 χρόνια διαφεντεύουν την Ελλάδα και την ελέγχουν οικονομικά και με όλες τις  εξουσίες που τους έχει «παραχωρήσει» ο Ελληνικός Λαός, είτε μετά από αιματοχυσίες, είτε μετά από εμφύλιες διαμάχες τις οποίες προκαλούσαν πάντα οι ίδιοι γνωστοί κύκλοι και «φιλλεληνικοί οίκοι» ….

είτε «εκουσίως», δια των εκλογών και των νοθείων αυτών,  μετά από συνεχή  συστηματική εξαπάτηση, δια των υποσχέσεων άνευ αντικρίσματος και την ακατάσχετη παραχολογία  κτλ.  Αυτή η κατάσταση από το 1843. Παλιά υπόθεση….

 

είτε ακούσια, δια των γνωστών τρόπων εξαπάτησης και χειραγώγισης  της κοινής γνώμης (δια των αδρά αμοιβομένων συστημικών ΜΜΕ), ειδικά την τελευταία 50ετια και ακόμα πιο στοχευμένα και επιδευμένα την περίοδο 2008-2019.

Όλο αυτό το σύστημα ανθρώπων και κομματικών  και κρατικού  μηχανισμού  δουλεύουν, πρωτίστως για την πάρτξ και την προσωπική τους βόλεψη -μαζί με τους δικούς τους παρατρεχάμενους, τον  άμεσο στενό και ευρύ κοινωνικό περίγυρο τους, τους φίλους τους κολλητούς,  δηλ.   είναι δεν είναι όλοι μαζί 500.000 (+/-) άνθρωποι! Το νούμερο δεν είναι τυχαίο έχει βγει ύστερα από συγκριτική μελέτη και στοχευμένα  μαθηματικά μοντέλα που βασίστηκαν σε στοιχεία που  δημοσιοποιούνται. Είναι ο αριθμός και η δεξαμενή που καθορίζει και ρυθμίζει και το εκάστοτε -από το 1977- εκλογικό αποτέλεσμα.

Όλος αυτός ο μηχανισμός και η γιγάντια μηχανή ανθρώπων, εδώ και 200 χρόνια,   εργάζεται πρώτα προς ίδιον όφελος -στα 500 χρόνια του Οθωμανικού ζυγού λέγονταν μπαξίσι μετά, στα χρόνια της Βαβαυροκρατίας και εντεύθεν  το ονόμασαν και το ονομάζουν  ρουσφέτι κ.ο.κ.- επομένως, όλοι αυτοί γενιές και γενιές τώρα, πασχίσουν πρώτα για τον ευατούλι τους (δια τον διορισμών)  και μετά  για την ενίσχυση του μηχανισμού που τους κρατά στην εξουσία!  Δηλαδή τον μηχανισμό που εν συνεχεία τον ονόμασαν  «κράτος»

Το κράτος το δικό τους!  Που έστησαν  εκείνοι μετά την δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια! Όλοι ετούτοι λοιπόν γενιές τώρα, δουλεύουν, -και μας δουλεύουν-    ερήμην της βούλησης και της θέλσης  της πλειοψηφίας  των Ελλήνων Πολιτών!  Εργάζονται νυχθημερών, με επίσημες βούλες κρατικές,  ως υπουργοί, ως διπλωμάτες ως  γραφειοκράτες(βαθύ κράτος δηλ που είναι πάντα ίδιοι και ίδιοι από πάππου προς πάππου και από πατέρα σε υιό και θυγατέρα)  για την δική τους κοινωνική οικονομική και πολιτική επιβίωση και ως βιτρίνα για τον Λαό και το Πόπολο!

Το ίδιο έργο θα ξανά παιχτεί πάλι το 2021.  Τα σκηνικά ίδια και απαράλαχτα. Επεισόδια στο αιγαίο. Προκλήσεις με φόντο την Μεσόγειο.

Και ω του θαύματος θα προκύψει μεγάλη ιστορική συμφωνία – η συμφωνία του αιώνα για την ειρήνη στην ΝοτιοΑνατολική Μεσόγειο.  (έτσι θα την ονομάσουν).

Στην πραγματικότητα όμως αυτή η συμφωνία, που είναι η αρχή του τέλους (τους) και αφορά μόνο την δική τους προσωπική επιβίωση   και    όχι  την ειρήνη και την ανάπτυξη όπως λένε  και θα πουν,  αλλά θα είναι  για  να κρατήσουν :

– τα κακώς κείμενα  «κεκτημενα της παράνομης εξουσίας τους» και κυρίως  της προσωπικής  καλοπέρασης τους.

-δουλεύουν για να αυξάνουν και να πληθαίνουν τα συρτάρια τους! να μεγαλώνουν τις προσωπικές περιουσίες τους!

-Για να γεμίζουν τους λογαριασμούς τους, (εις βάρος μας)

-Για να περνούν αυτοί καλίτερα και εμείς ακόμα χειρότερα και για να πεινάμε!    Ώστε να μη σηκώσουμε ποτέ κεφάλι! Να μη υψώσουμε φωνή διαμαρτυρίας. Να μη βγούμε στους δρόμους να αντιδράσουμε.

Όλοι αυτοί που περιγράφω (…) δεν χρειάζονται ονόματα τους ξέρετε… τους γνωρίζετε… τους βλέπετε κάθε ημέρα…

 

Εργάζονται, συστηματικά και πυρετωδώς ειδικά  όσο διαχέουν στην σκληρά δοκιμαζόμενη  Ελληνική Κοινωνία,  τον τρόμο και τον φόβο, τον πανικό και την κοινωνική υστερία,  προκειμένου με ύπουλο τρόπο,  να υφαρπάξουν κάθε πιθανότητα επιβίωσης και ανάκαμψης της Ελληνικής Κοινωνίας, φοβούμενοι τις αντιδράσεις στο εθνικό έγκλημα που συστηματικά συντελείται!

 

Έγκλημα εθνικών διαστάεων  και με την υπογραφή τους που  συστηματικά  επιτελείται! Εδώ και έξι δεκαετίες.

 

Συστηματικά. Σχεδιασμένα. Συντεταγμένα. Μέσα από την διαβολή της ιστορίας. Της ιστορικής διαστρέβλωσης. Γεγονότων και καταστάσεων.

 

Στο όνομα μιας επίπλαστης και εικονικής ψευδούς  ειρήνης, στο Αιγαίο και την Μεσόγειο, εκχωρούν και παραχωρούν εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα στην Τουρκία με προφανή στόχο να κρατηθούν στην εξουσία.

 

Με στόχο να πολλαπλασιάζουν τα παρανόμως κεκτημένα -τους- αποκτηθέντα εις βάρος της Κοινωνίας των Ελληνών πολιτών.

Μια κοινωνία που πονάει και πεινάει.

Μια κοινωνία που καθημερινά αυτοκτονεί. Κρύβουν τα στοιχεία. Επιμελώς. Συγκαλύπτουν τα ίχνη του εγκλίματος τους.

 

Όλοι! Και η μια πλευρά εκείνη του αδιόρατου  γερμανοκρατούμενου κέντρου υπό την καθοδήγηση του Κώστα Σημίτη και των στενών συνεργατών του που πλαισώνουν τον Πρωθυπουργεύοντα Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

Και η άλλη,

εκείνη των δυνάμεων που ελέχγονται, εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ –παλαιό και ΝΕΟ- ΠΑΣΟΚ  (ΚΙΝΑΛ ) από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Γιάνη Βαρουφάκη (του George Soros )

 

και το Κουμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος!

 

 

Μόνιμος σταθερός «παρατηρητής» και γνήσιος  θεματοφύλακας του συστήματος το ΚΚΕ. Όταν απειλείται από τον Λαό η Δημοκρατία (τους) προασπίζει με τους γνωστούς δοκιμασμένους τρόπους από το αιματοβαμμένο  ιστορικό παρελθόν   με δοκάρια. Κασμάδες. Ρόπαλα. Ξυλο. Έλεγχο των συνδικαλιστών και εργατικών  σωματείων.

 

Ασφαλιστική δικλείδα  και ισχυροποίηση του κομματικού κράτους και διεφθαρμένου  συστήματος,  το παρακράτος (τους)….

 

Κάποτε (την 10ετια του ’80 και του ’90) ήταν τα παιδιά του «Κώστα Λαλιώτη», τα «εξάρχεια» οι δήθεν αναρχικοί… και οι δήθεν του Νίκου Μιχαλολιάκου και των ομογάλακτων του…

 

Σήμερα, στις απαρχές του 21ου αιώνα,

βρισκόμαστε ήδη στο τέλους του πρώτου τέταρτου (2020)

και εισερχόμαστε στην 3η δεκαετία 2021 -2031.

Δεκαετία καταλυτικών γεγονότων που θα επανακαθορίσουν.

Την Ελλάδα. Τους συμμάχους της. (ΝΑΤΟ. ΗΠΑ. Μ. Βρετανία. Ρωσία)

Την Ευρώπη (και ότι απομένει σε αυτή).

Μια δεκαετία που σηματοδοτεί την πλήρη διάλυση της Ευρώπης όπως την γνωρίζαμε στις απαρχές της.

Την δεκαετία που θα αλλάξει ολιστικά και οριστικά ολόκληρο τον πλανήτη. Η παγκόσμια επιχείρηση με τον κωδική ονομασία «πανδημιία», Ουσιαστικά μας εισάγει βιαίως σε μια νέα πραγματικότητα. Η επανεκίνηση έχει ξεκινήσει. Το Restart (επανεκίνηση) που σχεδιάζονταν step by step από τις αρχές του millennium το 2000 με την ατζέντα του 2030 είναι σε πλήρη εξέλιξη. Η επιχείριση πανδημία δημιουργεί όλες τις αναγκέες προϋποθέσεις για την ανάγκη μιας νέας παγκόσμιας διακυβέρνησης. Το ακούτε ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του 1990. Τώρα γίνεται πραγματικότητα με τον πιο εφιαλτικό τρόπο. Αν ο Σεπτέμβριος του 2001 άλλαξε τον πλανήτη ολόκληρο μετά το «χτύπημα» στο παγκόσμιο κέντρο εμπορίου στην Νέα Υόρκη, η επιχειρίση με την κωδική ονομασία «πανδημία» αλλάζει βίαια την ζωή όλων μας. Αλλάζει και μεταλλάσει την καθημερινότητα μας. Σε κάθε επίπεδο. Το σχέδιο “the great restart” έχει ξεκινήσει. Είναι σε μπλήρη εξέλιξη. Η “μεγάλη επανεκίνηση /\ the great restart” είναι ήδη εδώ! Την ζούμε. Την βιώνουμε. Με τον πιο οδυνηρό τρόπο γιατί αυτό προβλέπει ο σχεδιασμός μέχρι την «μεγάλη απελευθέρωση» μας.

Οδεύουμε σε Ένα νέο ακόμα πιο εφιλατικό κόσμο. Αδίστακτα σκληρό. Ένα κόσμο πλήρους και απόλυτου πλήρους κοινωνικού και οικονομικού ελέγχου. Ένα κόσμο πολύ σκληρό. Αδυσώπητο. Ανελέητο. Ένα κόσμο αδικίας. επικράτησης μόνον των ιδιωτικών προσωπικών συμφερόντων των ντόπιων ολιγαρχικών συμφερόντων. Ένα κόσμο ανισοτήτων. Παρανοϊκών και παράλογων απαιτήσεων. Ένα κόσμο που το αυτονόητο του σήμερα και του χθες είναι το παράλογο του από εδώ και τώρα και του αύριο. Ένα κόσμο ελέγχου ακόμα και των πιο απλών (κάποτε αυτονόητων) καθημερινών συνηθειών μας.

Ελέγχου των πιο όμορφων – και μέχρι προσφάτως κάποτε ανεκτίμητων -στιγμών της ζωής μας. Της βόλτας. Του καφέ με ένα φίλο , μια φίλη με μια παρέα. Ελέγχου της συζήτησης μεταξύ φίλων. Των αγορών μας. Η πρώτη περιφερειακή -που δεν μας άγγιζε άμεσα – αλλά ουσιώδης αλλαγή στις ζωές μας έγινε αντιληπτή μετά τον Σεπτέμβριο του 2001. Όλα άλλαξαν στο όνομα της διεθνούς τάξης και ασφάλειας. Τώρα στο όνομα της δημόσιας υγείας αλλάζουν όλα ακόμα και η ίδια η υγεία μας. Ο καθείς απειλείται πλέον με ένα σωρό μέτρα, προσωπικές κυρώσεις, αντίποινα και ποινές που φτάνουν μέχρι την σταδιακή απομείωση προσωπικών και ατομικών ελευθεριών. Ακόμα και το δικαίωμα όχι μόνο του συνέρχεσθαι αλλά και του να ταξιδεύουμε απειλείται. Όπως και τόσες άλλες ως χθες αυτονόητες μικρές ή μεγαλες κατακτήσεις της Κοινωνίας μας μετά από τόσο αίμα τόσες θυσίες με την πρώτη δεύτερη τρίτη και τέταρτη βιομηχανική επανάσταση. Η ψηφιακή επανάσταση την δεκαετία 2010-2020 προχώρησε με απίστευτους ρυθμούς. Με ιλιγγιώδεις ταχύτητες ασύληπτες. Όλα αλλάζουν. Βίαια. Από την μια στιγμή στην άλλη μπορείς να κατηγορηθείς ως απειλή για την δημόσια υγεία αν δεν φοράς μάσκα! Να διασυρθείς. ήδη ο κοινωνικός αυτοματισμός καθημερινά εισβάλει στις ζωές μας. Προσβάλει τις ελευθερίες μας. Αν τώρα δεν αντιδράσουμε αύριο -κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά – ίσως είναι πάρα μ πάρα πολύ αργά. Οι τρόποι αντίδρασης απλοί. Βαττοί και κατανοητοί. Πρώτον κλείνουν οι τηλεοράσεις. Όλες οι εστίες μόλυνσης και μετάδοσης του πιο τροματικού ιού, του ιού του φόβου. Του ιού του πανικού. Του ιού της υστερίας απομονώνονται. Με το πιο απλό τρόπο. Την απομάκρυση μας απ΄κάθε τέτοια εστία μόλυνσης. Δεν αξίζει ούτε να τους αναγνωρίζετε ακόμα και με αυτά τα υποτημικά χλευαστικά και σχόλια αποδοκιμασίας. Αδιαφορήστε για ότι σας λένε. Στραφείτε σε ανεξάρτητες πηγές. Υπάρχουν αρκεί να τις ψάξετε. Να ερευνήσετε. Να διαθέσετε χρόνο. Προσέξτε μη παρανοηθεί ο Λόγος μου. Δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι δεν υπάρχει αυτή η ίωση. Αντιθέτως. Υπάρχει και είναι πολύ επικίνδυνη όταν αφεθεί. Όταν κυκλοφορεί στις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις. Όταν τελικώς καταλήγει να μετατρέπεται σε βαριά πνευμαονική λοίμωξη. Μια απλή γρίπη με την χαμηλότερη θνητότητα την προκαλούν και την εξελίσσουν σε ένα δολοφονικό όπλο! Όπλο μαζικών δολοφονιών. Γιατί αυτό κάνουν. Και οι κυβερνώντες το γνωρίζουν πολύ καλά! Αδιαφορούν όμως. Κοιτούν την προσωπική τους καλοπέραση. Την προσωπική τους ευαιξία. Την άνεση τους. Τα ψώνια τους. και για ξεκάρφωμα κάνουν και ένα καλό. ένα ψυχικό άνευ κόστους. Δίνουν όχι από το δικό τους περίσσευμα ή υστέρημα αλλά από τα δικά μας. ναι από τα δικά μας! Φτάνει πια! Αντιδράστε. Σηκωθείτε από τους καναπέδες. Βγείτε έξω. Μιλήστε. Γελάστε. Παίξτε. Ενημερωθείτε για την τραφική κατάσταση στο Αιγαίο και όσα κάμουν οι Τούρκοι. Προβληματιστείτε για όσα συμβαίνουν…. Προβληματιστείτε για την ελληνική αφωνία. Η Τουρκία στις 26 Δεκεμβρίου υπέγραψε μια εμπορική συμφωνία μαμούθ με την Μεγάλη Βρετανία αλλά τα Ελληνικά συστημικά διεφθραμένα ΜΜΕ δεν αξιολόγησαν την είδηση γιατί αμέσως ο Έλλην πολίτης ευλόγως θα αναρωτηθεί και η Ελλάδα που είναι ; τι κάνει; Που είναι ο αρμόδιος υπ. Εξωτερικών Νίκος Δένδιας; Οι συναρμοδόδιοι υπουργοί; Θα μπορούσα να αναφέρω 10αδες τέτοια γεγονότα που τα συστημικά ΜΜΕ αποκρύτπουν επιμελώς ενώ τα λαμβάνουν στις αίθουσες σύνταξης των καναλιών , των ραδιοφώνων και των εφημερίδων αλλά εις μάτειν κοπιάζω..

Και ενώ γύρω μας συμβαίνουν αυτά -και τα Ελληνικά συστημικά ΜΜΕ, αυτά στυλιτεύω αυτά καυτηριάζω, απολαυάνουν την ασυλία και την ατιμωρισία αλλά και επιβράβευση τους για τα δισθεώρητα οικονομικά χρέη της κακοδιαχείρισης τους επί 30 έτη – με την πλήρη διαγραφή των χρεών τους, με το πρόσχημα της στήριξης τους και της ανάπτυξης τους, την ίδια στιγμή που σφίγγουν ασφυκτικά την θηλεία στο λαιμό 100αδων χιλιάδων συνανθρώπων μας εκβιάζοντας τις ζωές μας και οθώντας όλους μας , και οθώντας μας σε μια ζωή με δόσεις. Δόσεις για όλα!

Δόσεις για την εφορία. Δόσεις για τα δάνεια. Δόσεις για τους λογαρισμούς. Δόσεις για τις αγορές μας. Δόσεις για τα νοσήλεια μας. Δόσεις για τα φάμρακα μας. Δόσεις για όλα. Όλα με δόσεις. Δόσεις Χ δόσεων. Δόσεις Δια δόσεων. Και εν τω μεταξύ σφίγγει η θηλειά στο λαιμό.

Και οι αυτοκτονίες που σκανδαλοδώς αποκρύπονται, αποσιωπούνται και την στιγμή που το κράτος δολοφόνος, επιμελώς τις αυξάνει με γεωμετρικά επιταχυνόμενους ρυθμούς. Κάθε εβδομάδα και ένα περιστατικό. Την ίδια στιγμή που ο κοινωνικός ιστός διαρυγνίεται. Κομματιάζεται. Διαλύεται. Αποσυντίθενται. Αποσαθρώνεται. Μοιάζει να χάνεται κάθε ελπίδα. Η απελπισία και η ψυχολογική δυσανεξία σε κάθε σπίτι είναι ο εφιάλτης που απειλεί ζωές. Τις ζωές όλων μας.

Όλη αυτή η δύσοσμη κατάσταση προσβαλει την ψυχική μας Υγεία. Καταπονεί τις οικογένειες μας. Δοκιμάζει τις αντοχές μας. Δοκιμάζει τις ανθρώπινες σχέσεις. Τις μεταξύ μας σχέσεις τις θέτει πλέον εν αμφιβόλω αφού πια το μόνο που μας νοιάζει είναι να επιβιώσουμε εμείς. Όχι να ζήσουμε αλλά να επιβιώσουμε εν μέσω ενός σκληρού και αδίστακτου οικονομικού πολέμου. Με 1000αδες οικονομικά θύματα. Με 100αδες καθημερινούς πολυτραυματίες από τα χτυπήματα της καθημερινότητας μας. Το κλείσιμο 100αδων μικρό μεσαίων επιχειρήσεων είναι η σκληρή οδυνηρή πραγματιότξτα και από πάνω καθημερινά εξαπατούν πως ενισχύουν με επιδόματα. Ανύπαρκατα επιδόμοματα που εξαλυλωνται πριν καν βγουν από τα ΑΤΜ. Τα έχουν παρακρατήσει οι “συνήθεις γνωστοί μας” . Οι νταβατζήδες μας. Το κράτος. Οι ΔΟΥ. Η ΑΔΑΕ. Από την σκύλα στην χάριβδη.

Από την απογοήτευση! Στην απελπισία. Το ένα αρνητικό συναίσιημα διαδέχεται το άλλο. Ο καθημερινός βιασμός μας διαδέχεται και διαπαλεύει με την συνεχή συστηματική ψυχολογική κακομεταχείριση μας. Την υποτίμηση της νοημοσύνης μας. Τον συνεχή και αδιάκοπο βιασμό της νοημοσύνης μας με τα συνεχή συστηματικά ψεύδη που μεταδίδουν τα συστημικά κρατικό δίαιτα ΜΜΕ. Όλα μηδενός εξαιρουμένου. Η μομφή στρέφεται προς όλα τα συστημικά ΜΜΕ. Πρόσωπα ή εταιρίες. Όλα εξαπατούν τον Έλληνα Πολίτη με γνώμονα το ιδιωτικό προσωπικό τους συμφέρον. Τον εκιβασμό -ή μου τα χώνεις (….) – ή σε αποδομώ. Σε χτυπώ. Μανιοδώς. Λυσσαλαία και “επενδύω και στους χαζό βλαμμένους πατριώτες της πεντάρας”! Και έτσι να το μαρούλι. Ο Μπερντές (διαφημίσεις κρατικές) και όσο βρίζεις τόσο πέφτει το χρήμα στους λογαριασμούς. Τρελαίνεται το κοντέρ. Οι άλλοι οι “καθαροί” δηλωμένοι συστημικοί αυτοί διαπραγματεύονται ευθέως την πραγμάτεια τους με την διαγραφή προσωπικών ή εταιρικών χρεών. Κοντολογίς. Όλοι δουλεύουν μόνο για την πάρτι τους. την προσωπική τους καλοπέραση! Και ενώ νοσεί ολόκληρη η χώρα. Στην εντατική βρίσκεται η καρδιά της χώρας μας. Η ίδια μας η Κοινωνία. Το πιο υγειές κομμάτι της, η νεολαία που καλείται να εργαστεί με όρους δουλείας για 500 ευρώ το μήνα με καθημερινό 9ωρο επί έξι ημέρες, υποβάλλεται καθημερινά σε ένα stress test! Η υπομονή μας. Η αντοχή μας. Καταβαραθρώνεται η ελπίδα μας! Δολοφονείται συστηματικά η αξιοπρέπεια μας. Σκοτώνουν τις ελπίδες μας. Τα ίδια μας τα παιδιά. Τα διαβάλλουν. Τα προσβάλλουν με όσα κάνουν! Βιάζουν την ελευθερία τους! Τα διώκουν. Τα καταδιώκουν. Τα λιθοβολούν. Τα χτυπούν μανιοδώς. Τα στρέφουν εναντίον της Ελλάδος. Εναντίον της πατρίδος. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τώρα υποχρεώνοντας τα να φορούν και τις μάσκες, στον καθαρό αέρα, υποθάλπτουν την υγεία και το μέλλον τους με όσες ασθένειες εγγυμοννούν οι συνεχείς καταχρήσεις της μάσκας και του βιασμού της κοινωνικότητας τους. Της αποψίλωσης της ελευθερίας τους. Πρόκειται για αδίστακτους. Για συμμορία. Για μαφιόζους. Για εγκληματική οργάνωση! Αυτοί κερδίζουν εις βάρος μας. Αισχροκερδούν. Εις βάρος μας και εις βάρος του μέλλοντος των παιδιών μας. Εγκληματούν. Βυσσοδομούν εναντίον της  Κοινωνίας των Πολιτών.

 

 

ΒΙΩΝΟΥΜΕ την  πιο  σκληρή κατοχή  που βίωσε η Ελλάδα, τα τελευταία 100 χρόνια το διεθνές και ενχώρειο ντόπιο ολιγαρχικό κομματικό  σύστημα προστατεύουν όλα τα ελεγχόμενα από τον George Soros και τις λοιπές δημοκρατικές  δυνάμεις,  ΑΜΚΕ ( ΜΚΟ ) και  τα κινήματα των ANTIFA

 

Χρησιμοποιούν  τους ίδιους «γνωστούς  τρόπους» : στημένες και ελεγχόμενες αναταραχές, σπάσιμο καταστημάτων, λεληλασία περιουσιών,  κλοπές, πλιάτσικο,  απειλές(!) βία και τρομοκρατία φτάνοντας ακόμα και σε πιο απάνθρωπους  σκληρότερους μεθόδους  καίγοντας ζωντανούς ανθρώπους (Marfin)!

 

«Ξεκάρφωμα» του σκληρού και αδίστακτου κομματικού συστήματος  ο δικός τους πλήρως και απολύτως  ελεγχόμενος από τον γερμανικό παράγοντα,   Κυριάκος Βελόπουλος.

 

Η Ελλάδα οδεύει ολαταχώς προς «αιφνιδιαστικές εκλογές».

 

Ο ανασχηματισμός που φημολογείται -εδώ και ημέρες «παίζει» στα συστημικά φίλια και μη ΜΜΕ θα είναι ένας εκλογικός ανασχηματισμός. Τα πρόσωπα που στρατεύονται είναι κυρίως οι δυσαρεστημένοι του κομματικού και κοινοβουλευτικού μηχανισμού.

Ο κομματικός μηχανισμός της κυβερνώσας παράταξης-της ΝΔ- έχει δεχθεί καίρια  σφοδρά πλήγματα. Οι νομαρχιακές υπολειτουργούν ή σχεδόν έχουν κλείσει  εδώ και μήνες –  και πριν τον Μάρτιο και ασχέτως των «έκτακτων υγειονομικών  μέτρων» – καθώς οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι της συντηρητικής πλευράς είναι έντονα δυσαρεστημένοι με τις κεντρικές επιλογές σε θέσεις κλειδιά του κυβερνητικού έργου. Σχεδόν αποκλεισμένοι όλοι οι επίλεκτοι του κόμματος και στελέχη που ανέμεναν θέσεις και διορισμούς.  Από την επομένη των εκλογών του Ιουλίου του 2019, ως επί το πλείστον,  κατά κόρρον έχουν χρησιμοποιηθεί άνθρωποι του μηχανισμού Κώστα Σιμήτη του Αλέξη Τσίπρα και της Φώφης Γεννηματά (ορισμένοι και του ΚΚΕ) προκειμένου να πλαισιώσουν κρατικές δευτερεύουσες και τριτεύουσες θέσεις { Γενικών και ειδικών  γραμματέων, γενικών  διευθυνητών, εποπτών, ελεγκτών,  κτλ}.  Ο κεντρικός κρατικός σχεδιασμός συνεχώς και αφειδώς -και με το πρόσχημα της ίωσης του Covid19- δημιουργεί θέσεις (με ολιγόμηνες συμβάσεις έργου για να είναι όμηροι ).

 

Οι  εθνικές εκλογές

Σχεδιάζονται.  Προετοιμάζονται. Ο κρατικός μηχανισμός ετοιμάζεται.

Εθνικές Εκλογές. Μέσα  στο 2021.  Θα δείτε κεντρική αλλαγή στο πρόσωπο που θα αναλάβει το αρμόδιο υπουργείο. Πάντως δεν θα είναι άνθρωπος του Κώστα Σιμήτη ( Τ. Θεοδωρικάκος). Προφανώς θα ανασυρθεί κάποιο κομματικό στέλεχος ίσως και εκ της ναφθαλίνης…

 

Το πλήρως ελεγχόμενο  σύστημα εταιρίες δημοσκοπήσεων, κρατικά ιδιωτικά ΜΜΕ, οικονομικά συμφέροντα και φαμίλιες, γνωρίζουν και προετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα.

 

 

Όλοι όσοι τρέφει το αδίστακτο κομματικό σύστημα με κρατικό χρήμα.

Χρήμα του Έλληνα Πολίτη από τους φόρους. Τις θυσίες του. Προετοιμάζονται για νέες αρπαχτές. Νέες χρηματοδοτήσεις. Νέες επιδοτήσεις.

 

Μοιράζεται αδειδώς κρατικό χρήμα σε φίλους

  1. 000.000 εκατομμύρια ευρώ μόνο στην Aegean του κ. Βασιλάκη… με το πρόσχημα της ενίσχυσης για την αντιμετώπιση του Covid19 και έπονται και άλλες τέτοιες -κάτω από το τραπέζι – χρηματοδοτήσεις. Και όποιος δεν παίρνει φωνάζει. Βρίζει.. εκβιάζει… Χυδαιλογεί. Συκοφαντεί

Πέφτει άφθονο χρήμα. Χρήμα  σε φίλους και  Συγγενείς. Χρήμα παντού.

Μπουκώνουν όλους ώστε με γεμάτο στόμα και στομάχι -μέχρι σκασμού- να μη μιλούν. Οι άλλοι -εμείς δηλαδή η πλειοψηφία – ή να υποκύψουμε στο σύστημα ώστε να συνεχίσει να υπάρχει και τρώνε οι γνωστοί μπαρμπάδες και αφεντάδες και ότι μείνει -αν μείνει – στα σκυλιά… στους δούλους. Στους πλειβίους. Εκείνοι -των κομμάτων και του συστήματος-   περνούν καλύτερα και ακόμα καλύτερα και εμείς πλέον  χειρότερα και ακόμα χειρότερα. Εως θανάτου. Εως πλήρους αφανισμού μας.

Αυτή είναι η αλήθεια που δεν θέλουν να ακούγεται για να μη ξεσηκωθεί ο λαός. Να μην εξεγερθεί. Τον φιμώνουν -κυριολεκτικά και μεταφορικά – του ζητούν να σκύψει το κεφάλι πάντα επισείοντας τον φόβο τον τρόμο και τον πανικό σε βαθμό υστερίας, και τον υποτάσσουν κάνοντας τον πειραματόζωο!  Δεν υπάρχει αιδώς. Δεν υπάρχει ντροπή. Δεν σταματούν.

Παίζουν τα ρέστα τους ως κράτος. Ως  κρατικός μηχανισμός.  «Πρέπει να επιβιληθεί το κράτος» έλεγε προ ημερών ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης σε εντεταλμένα στελέχη της αστυνομίας προ των χριστουγέννων.  Ο ΠΘ αποκάλεσε ψεκαμένους -και δνε ντράπηκε – όσους έχουν κάθε λόγο να αμφισβητεί την όλη ιστορία με τον covid 19 με όσα αποκαλύπονται. Κάθε λεπτό. Η Ιατρική κοινότητα στην Ελλάδα έχει υποστεί ανεπανόρθωτο καίριο πλήγμα στην αξιοπιστία της με ότι συνεπάγεται αυτό για το άμεσο μέλλον της δημόσιας υγείας.

 

Οι κυβερνώντες και οι του κομματικού συστήματος και του κατεστημένου ξέρουν ότι επίκεινται μεγάλο ξέσπασμα της λαϊκής οργής.

Γνωρίζουν τι επίκεινται… Ξέρουν τι έρχεται. Έχουν τις υπηρεσίες. Καταγράφουν. Υποκλέπτουν συνομιλίες πολιτών. Συστηματικά εδώ και χρόνια. Ειδικότερα την τελευταία πενταετία.

 

Κυκλοφορούν άφθονο χρήμα από τα ευρωπαϊκά ταμεία σε πρόσωπα που δεν χρήζουν κάν οικονομικής υποστήριξης.

 

Δίδουν άφθονο χρήμα. Σε όλους. Στους δικούς τους κατά προτεραιότητα. Τους ανθρώπους του κομματικού κατεστημένου. Από την μια άκρη της βουλής εως την άλλη. Τα κόμματα και τυπικά έχουν μεταβληθεί σε εταιριές εκπροσώπησης  πολυενθικών συμφερόντων. Η υπόθεση της Novartis ωχρειά μπροστά σε αυτά που συντελούνται από τον Μάϊο του 2020. Δίδεται χρήμα. Πολύ χρήμα. Όχι μόνον στα συστημικά και καθεστωτικά  ΜΜΕ αλλά και στους φίλους και  δικούς τους υμέτερους.

Το Χρήμα που δίδεται είναι άνευ ιστορικού προηγούμενου. Δίδουν   Παράνομα. Νομότυπα.  Χρήμα. Μαύρο και κρατικό χρήμα.

 

ΑΥΤΉ ΕΙΔΙΚΆ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ

 

Συντελούνται τα μεγαλύτερα οικονομικά σκάνδαλα!

 

Το  φαινομενικό κοματικό  πρόταγμα για την προκήρυξη εθνικών εκλογών εκ μέρους του πρωθυπουργεύοντα Κυριάκου Μητσοτάκη;

 

Η Προκλητικότητα της Τουρκίας, οι  συνθήκες εκτάκτου ανάγκης    και η «αποδυνάμωση» της απλής αναλογικής.

 

Και φυσικά η ενίσχυση του κομματικού κατεστημένου!

 

Η αλήθεια και η ουσία;

 

Ένα νέο γκρίζο 1989!

 

 

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ!

 

 

Υπό το άγρυπνο βλέμμα και την έμμεση και άμεση εμπλοκή

 

του Κώστα Σιμήτη

 

Με υποστήριξη των

 

Κυριάκου Μητσοτάκη

 

Αλέξη Τσίπρα

 

Φώφης Γεννηματά

 

Γιάνη Βαρουφάκη

 

Το  διακύβευμα;

 

Η  υπογραφή μιας συμφωνίας με την Τουρκία!

 

Με αβέβαιο το νομικό καθεστώς του Καστελόριζου και νησιωτικών περιοχών που η Τουρκία έχει γκριζάρει    με  De Jure ( De facto!) ενέργειες επί χρόνια! (1996 – 2004 / 2011- 2020 )

 

Η «συμφωνία»  που προωθείται χωρίς την συνέναιση  και την έγκριση του Ελληνικού Λαού  ονομάζεται

 

«συμφωνία του αιώνα για την ειρήνη στην Μεσόγειο και το Αιγαίο».

 

Με την «συμφωνία» αυτή που προετοιάζεται  και θα υπογραφεί ενώπιον εκπροσώπων της   Ευρωπαϊκής Ένωσης  και της Γερμανίας ,  του ΝΑΤΟ (ΗΠΑ)

 

την ίδια στιγμή που όλα  αυτά προετοιμάζονται στο άδηλο και σκοτεινό παρασκήνιο

 

η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη (Κώστα Σημίτη)

 

ταυτόχρονα,

 

με όσα άλλα δεινά βιώνει καθημερινά

 

ο Έλληνας και η Ελληνίδα

 

-με την δέσμευση προσωπικών και εταιρικών λογαριασμών

-με την ψήφιση του πτωχευτικού κώδικα

-την προώθηση της νέας κρυφής επί πλεον  φορολογίας

-της υπέρ φορλόγισης γης ,

-της υπέρ φορλόγισης   ιδιοκτησίας,

-των υπέρ φορολόγισης    αγαθών και υπηρεσιών

 

-της καταλήστευσης περιουσιών που αρπάζουν οι τράπεζες

οι εισπρακτικές και εταιρίες ξένων συμφερόντων

 

φτωχοποιείται μαζικά και μεθοδευμένα  το μεγαλύτερο μέρος  της Ελληνικής κοινωνίας!

 

Η Ελληνική Κοινωνία μπαίνει σε «εργασιακή και κοινωνική αναστολή»

 

Η ραχοκοκαλιά της  εθνικής οικονομίας η μικρομεσαία τάξη Δολοφονείται. Εν ψυχρώ!  Αφανίζεται.

 

Συρικώνεται. Διαλύεται. Καταστρέφεται!  Εξαϋλωνεται οικονομικά.

 

Η ελληνική  οικονομία δέχεται ισχυρά πλήγματα! Σε όλους τους τομείς.

 

παραδίδεται στις Γερμανικές και ευρωπαϊκές  πολυεθνικές

 

το λιανεμπόριο , η μικρό εστίαση, οι μικρό μεσαίες επιχειρήσεις

κλείνουν! εξαϋλώνονται.

 

Υπέρ χρεώνονται στις τράπεζες και στο δημόσιο  με παράνομους και υπερβολικούς  τόκους,  δάνεια συνεχείς  δόσεις (στις ΔΟΥ -ΑΔΑΕ) !

Δόσεις ασφυκτική  θηλιά στο λαιμό των οικογενειών.

 

Πλήρη και μεθοδευμένη  και στοχευμένη  διάλυση της ελληνικής κοινωνίας. Ώστε αυτή να ζει με κουπόνια. Με ελεγχόμενες κρατικές και τραπεζικές  επιχορηγήσεις.   Με  κάθε είδους επιδοτήσεις άρα να ελέγχεται άμεσα και έμμεσα κάθε κίνηση…

 

Των νοικοκυριών. Των μικρό επιχειρήσεων.  Των οικογενειών.  Των Πολιτών.

 

Ο Τουρισμός δέχεται ισχυρά χτυπήματα

 

Μικρά καταλύματα κλείνουν. Μαραζώνουν.

 

Μετατρέπονται σε κτήρια φαντάσματα.

 

Οι επιχειρηματίες και οι οικογενειακές επιχειρηματίες

οι οικογενειακές επιχειρήσεις  αδυνατούν να ανταποκριθούν.  Κλείνουν . Οριστικά. Αμετάκλειτα.  Χρεώνονται. Υπερχρεώνονται. Καταληστεύονται.

Από τις συστημικές τράπεζες.

 

Λένε ψέματα ότι δίνουν δάνεια. Περιουσίες αρπάζουν. Λογαριασμούς δεσμεύουν. Κάθε ημέρα. Αυτό συμβαίνει μήνες τώρα.

Δεν υπήρξε ποτέ καμία κανονικότητα!

 

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά και ακόμα χειρότερα

 

Η κυβέρνηση του Πρωθυπουργεύοντα

Κυριάκου Μητσοτάκη (Κώστα Σημίτη) :

 

Χαρίζει 130.000.000 ευρώ στην Aegean (Olympic) air

στο συγγενή και φίλο Βασιλάκη…

 

καθημερινά ο «αντ Αυτού»  πρωθυπουργικός φίλος ταμείας και στενός  συνεργάτης,  ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ  μοιράζει  10αδες εκατομύρια στα κρατικά ιδιωτικά ΜΜΕ.

 

10αδες εκατομύρια σε φίλα προσκείμενες εταιρίες επικοινωνιών

εταιρίες φαντάσματα που στήθηκαν εν μια νυκτί…

νομιμοποιήθηκαν με φωτογραφικές διατάξεις

Η κυβέρνηση πρωθυπουργεύοντος  Κυριάκου Μητσοτάκη

 

χαρίζει και διαγράφει :

 

προσωπικά και εταιρικά  δάνεια σε συστημικά ΜΜΕ

 

την ίδια στιγμή το γερμανοκρατούμενο κομματικό σύστημα

 

επανά -ανακεφαλαιοποιεί για έκτη φορά μέσα στην 10ετια

μυστικά όλες  τις συστημικές τράπεζες…

 

ξεπουλά εθνική περιουσία μέσω του ΤΑΙΠΕΔ (ΑΔΑΕ )

 

για όλους  αυτούς τους λόγους

 

η Ελληνική Κοινωνία πρέπει να είναι σε πλήρη και απόλυτη καταστολή.

 

με την εργαλειοποίηση της διαχείρησης της ίοσης του Covid 19

 

οι Έλληνες μετά τα συνεχή και απανωτά χτυπήματα

την 10ετια 2010 -2020

 

ζουν και κυριαρχούνται  υπό το κράτος φόβου.

 

Τρόμου. Πανικού.  Κοινωνικής  Υστερίας. Κοινωνικού αυτοματισμού.

 

Ζουν και διαβιούν -επιβιώνουν

 

Με  όρους κατάθλιψης

 

η ελληνική οικογένεια αποδομείται.

 

Η ψυχοσύνθεση του Έλληνα λεηλατείται!

 

Παράληλα το κομματικό  κράτος  των προνομίων των λίγων εις βάρος της κοινωνικής πλειοψηφίας

 

Προχωρά με όλο και πιο σκληρά και επώδυνα μέτρα

 

με σταθερή και σταδιακή

 

απομείωση προσωπικών,

 

κοινωνικών και συλλογικών ατομικών  ελευθεριών

 

 

 Η εικόνα της Ελληνικής  Κοινωνίας  αυτή την περίοδο

 

 

  • Η πλειοψηφία των Ελλήνων Πολιτών οδηγείται
  • μαζικά στην απόλυτη φτωχοποίηση!
  • Τα ελληνικα νοικοκυριά συρικνώνονται. Καθημερινά.
  • Ο οικογενειακός προϋπολογισμός απομειώνεται. Διαρκώς.
  • Μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας αδυνατεί να ανταπεξέλθει ακόμα και στα βασικά απαιτούμενα για την επιβίωση του.
  • Τα μεσαία κοινωνικά στρώματα που επιβίωναν από τις μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις
  • Διαλύονται
  • Κλείνουν.
  • Οριστικά.
  • Αμετάκλειτα.
  • Κυρίσσουν πτώχευση.
  • Και όμως υπέρ χρεώνονται με τον νέο πτωχευτικό κώδικα.
  • 1000αδες κοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις
  • Αφανίζονται.
  • 10αδες άνθρωποι οδηγούνται στην φυσική αυτοκτονία τους.
  • Αλλά τα συστημικά ΜΜΕ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ!
  • Η αλήθεια δεν παρουσιάζεται. Κρύβεται. Αποσιωπάται.
  • Πουθενά στα κρατικά συστημικά ( τύποις ιδιωτικά ) ΜΜΕ
  • Και όσες μικρό οικογενειακές επιχειρήσεις υφίσταται
  • Το ερώτημα είναι : για πόσο ακόμα (;) – εν όσω φυτωζοούν
  • Ο πρωτογενής τομέας, σε όλες τις πτυχές του, έχει δεχθεί ανεπανόρθωτα χτυπήματα.
  • Στην γεωργία από τις συνεχείς  καταστροφές στις καλλιέργιες
  • Στην κτηνοτροφία
  • Στην αλίεια

 

 

Η Ελληνική Κοινωνία

 

παρουσιάζει επικίνδυνα φαινόμενα όπως :

 

α) αύξηση σε ανησυχητικό επίπεδο

του κοινωνικού  αυτοματισμού

σε κάθε επίπεδο και πιο συγκεκριμένα

στα ΜΜΜ , σε δημόσιους χώρους, πλατείες, πάρκα,   φαρμακεία,

super market, πολυκατοικίες, στο προάυλιο  Ιερών  Ναών…

 

β) επαύξηση  του δημόσιου  στιγματισμού

όσων αρνούνται συνειδητά, την χρήση μάσκας,

καθώς γνωρίζουν τι μπορεί να προκαλέσει σε βάθος χρόνου,

 

αλλά,

 

ο κοινωνικός αυτοματισμός εντείνεται και γίνεται όλο και πιο βίαιος

και για όσους αρνούνται  την χρήση μάσκας να την χρησιμοποιήσουν ακόμα   και για σοβαρούς  ιατρικούς λόγους….

 

Ναι σωστά διαβάσατε!

 

Δεν μπορεί ο χρόνια πάσχων από αναπνευστικά προβλήματα αλλά και οι έχοντες αλεργικές αντιδράσεις, οι άλλες παθήσεις  να υποχρεώνονται να φορούν μασκα!  Και όμως !

Υποχρεώνονται αφού τα δημόσια νοσοκομεία αρνούνται να εκδόσουν βεβαιώσεις απαλλαγής από την χρήση μάσκας!

10αδες καταγγελίες ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού

100αδες καταγγελίες από Πολίτες

Καταγγελίες

που αποσιωπούνται…

Αποκρύπτονται…

 

Και όμως το Ελληνικό(;) κράτος  δολοφονεί τους Πολίτες του…

 

Ειδικά όταν πλέον  είναι γνωστό

τι μπορεί να προκαλέσει η συνεχής χρήση μάσκας

 

Ερευνήστε την διεθνή βιβλιογραφία, πρόσφατη και παλαιότερη που έχει γραφεί σε προγενέστερο διάστημα και άσχετο χρονικά με όσα συμβαίνουν αυτή την περίοδο (2020-2021).

 

Θα βρείτε αρκετό υλικό που αναφέρεται στις βλάβες που μπορεί να προκαλέει η κατάχρηση της μάσκας ειδικά σε άτομα υγειή όπως η πλειοψηφία του γενικού  πληθυσμού.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ τα δημόσια νοσοκομεία αρνούνται να χορηγήσουν τέτοιες βεβαιώσεις σε αληθινά πάσχοντες και άτομα που πραγματικά κινδυνεύουν από την -συνεχή και πολύωρη – χρήση μάσκας!

 

Ο Κοινωνικός ρατσισμός

εντείνεται με απρόβλεπτα αποτελέσματα στην Ελληνική Κοινωνία καθώς παρατηρούνται φαινόμενα

 

γ) που προκαλούν  την  περιθωριοποίηση όσων προβάλλουν

διαφορετική άποψη

επικαλούμενοι ακόμα και έγκυρες επιστημονικές αναλύσεις!

 

Τα συστημικά κρατικά ΜΜΕ

κατευθύνουν τον γενικό πληθυσμό προς τέτοιες επιλογές…

Επιλογές που , στο όνομα της  « προστασίας δημόσιας υγείας»

Στοχεύουν και αν δεν  ( την ) προκαλούν

 

δ) στην  στοχοποίηση όσων αντιδρούν

σε  χαρακτηρισμούς που οδηγούν ακόμα  στην κοινωνική  βία

10αδες τα περιστατικά κοινωνικής βίας στα ΜΜΜ από κατατρομοκρατημένους  ανθρώπους που επιτίθενται σε εκείνους που για συγκεκριμένους λόγους  ( ήδη αναφέρθηκαν μερικοί ) δεν φορούν μάσκα…

 

Η υπάρχουσα ζοφερή κατάσταση δείχνει να  οδηγεί :

 

ε) στην άμβλυνση των ψυχοσυναισθηματικών αντοχών

ειδικώς ως προς  τα αδύναμα και ευάλωτα  κοινωνικά στρώματα

 

στ) στην συστηματική κατασττολή

των  αμυντικών μηχανισμών της ανθρώπινης ψυχοσύνθεσης

 

ζ) στην ραγδαία  αυξήση  στις  πωλήσεις  αντικαταθλιπτικών

 

η)στις καταφυγή μεγάλου μέρους της κοινωνίας

στις ψυχότροπες ψυχο -κατασταλτικές (εξαρτησιογόνες )  ουσίες…

 

θ) στην ανησυχητική  αύξουσας μορφής

ενδοοικογενειακής και οικογενειακή βίας

 

(10αδες τα  περιστατικά που αποσιωπούνται στις μικρές και κλειστές κοινωνίες αλλά και στα μεγάλα  αστικά κέντρα)

 

Το κράτος αποδεικνύεται σε κοινωνικό επίπεδο ακόμα πιο ανάλγητο αφού έχουν αναφερθεί 100αδες  περιστατικά  που οι υπηρεσίες του  ζητούν  φορολογική ενημερότητα από αποδεδειγμένα κοινωνικά ευάλωτα πρόσωπα. Φορολογική ενημερότητα από  ΑΣΤΕΓΟΥΣ!

 

 

Από  εντελώς οικονομικά  άπορους…

κοινωνικά και οικονομικά αδύναμους,

άστεγους (!)

πεινασμένους ανθρώπους

που επιβιώνουν από τα κοινωνικά συσίτια

 

 

Η οικονομία και οι δείκτες που παρουσιάζονται  

 

Στην πλειονότητα τους δεν ανταποκρίονται στην πραγματικότητα

 

Είναι πλασματικοί! Αλοιωμένοι. Ψεύτικοι. Εξαπατούν. Συστηματικά.

 

Η ζοφερή οικονομική  πραγματικότητα κωδικοποιημένη σε τίλους

 

  1. τεράστια καθίζηση της οικονομίας αποκρύπτεται συστηματικά η αλήθεια

 

  1. παρουσιάζονται πλασματικοί δείκτες σε όλα τα επίπεδα

 

μικρό οικονομία,

επενδύσεις,

χρηματιστηριακή αγορά,

αγορά ακινήτων,

 

3) η ανεργία έχει αυξηθεί κατακόρυφα και ξεπερνά και τα όρια της περιόδου 2009-2016

 

 

4) καθημερινά βάζουν λουκέτο οριστικά και αμετάκλειτα

πάνω από 100 μικρό επιχειρήσεις σε πανελλαδικό επίπεδο

 

10αδες χιλιάδες επιχειρήσεις έχουν καταστραφεί

το διάστημα Απρίλος – Δεκέμβριος 2020

μόνο στο 3μηνο Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου Νοεμβρίου

εβαλαν λουκέντο 130.000 επιχειρήσεις στο λιανεμπόριο

 

Αυξήθηκαν τα χρέη οι τόκοι και ανατοκισμοί δανείων

 

έχουν τεθεί σε αναστολή εργασίας

οι διπλάσιοι εργαζόμενοι

από αυτούς που παρουσιάζονται στα κρατικά ιδιωτικά ΜΜΕ

 

τα επιδόματα που αναφέρονται ως εξαγγελίες υπό στήριξης των διαφόρων επαγγελματικών -κλαδικών ομάδων συχνά δεν ανταποκρίνονται στην  πραγματικότητα

 

Η αλήθεια για την μεταφορά αποπληρωμης δόσεων προς τις ΔΟΥ

Δεν είναι αυτή που εξαγγέλθηκε και εκείνη που παρουσιάζεται στα κρατικά ιδιωτικά ΜΜΕ

 

Αποκρύπτεται δηλ συστηματικά ότι  το πάγωμα πληρωμής δόσεων, προς το δημόσιο, που εξαγγέλθηκε ουσιαστικά μεταφέρθηκε ολόκληρο για τους μήνες Ιανουάριο Φεβρουάριο Μάρτιο του 2021!

 

Με αποτέλεσμα να διογκώνονται τα χρέη των νοικοκυριών και των (μικρό) επιχειρήσεων

 

Δεν ισχύει το ίδιο για τις μεγαλό επιχειρήσεις.

Ψηφίστηκαν φωτογραφικά ευεργετικές διατάξεις.

 

Επί πλέον,

Αλλάζουν χέρια και εθνική ιδιοκτηρία 10αδες επώνυμες ελληνικές επιχειρήσεις

 

τους τελευταίους μήνες ( από τον Σεπτέμβριο του 2020 )

 

Πρεσβείες όπως των ΗΠΑ της Αυστραλίας του Καναδά και άλλων ευρωπαϊκών  χωρών, όπως η Γερμανία  έχουν δεχθεί 10αδες  αιτήματα για μεταναστευτική βίζα.

 

ΔΗΛΑΔΗ,

Ξεκινά νέο μεγάλ δεύτερο -μετά το 2010- μεταναστευτικό

βίαιο κύμα μαζικής  φυγής ! Ελλήνων !

 

Φεύγουν  ή προετοιμάζονται να φύγουν

Κατά 100αδες  νέα παιδιά αναζητώντας καλύτερες προοπτικές ζωής

Καλύτερη ποιότητα ζωής. Προσδοκώντας στην Ελπίδα. Το όνειρο.

 

 

Πολλά από αυτά που ανακοινώνονται ως μέτρα κοινωνικής υποστήριξης ευάλωτων κοινωνικά ομάδων  και ως  στήριξη  της οικονομίας είναι  :

 

παντελώς ψευδή

ή ανυπόστατα επί της ουσίας τους και ως προς το προσδοκόμενο αποτέλεσμα τους

ή τεχνηέντως  ανακριβή

ή εσκεμένα  ελλειπή

 

ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ,

 

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ  ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ

 

– οι πολίτες δεν έχουν τρόπους νόμιμης αντίδρασης και υπεράσπισης των δικαιωμάτων τους  σε όλο αυτό που συμβαίνει  με την συστηματική απομείωση  προσωπικών και διασυλλογικών ελευθεριών .

 

-Τα δικαστήρια κλειστά,

 

-αρκετοί δικηγόροι αρνούνται να αναλάβουν δράση εναντίον της πολιτείας, λόγω των εκφοβιστικών έκτακτων νομοθετικών πράξεων

 

Οι πολίτες οφείλουν να προσφύγουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη

 

Και κατά  συγκεκριμένων προσώπων κρατικών αξιωματούχων

που κάνουν συστηματική  κατάχρηση εξουσίας

 

– το ελληνικό δικαστικό σύστημα βρίσκεται σε απόλυτη απραξία σε ότι αφορά την προστασία των πολιτών ενώ ταυτόχρονα παρέχει κάλυψη και πλήρη νομιμοποίηση

σε έκνομες και παράνομες

κυβερνητικές αποφάσεις

και κρατικές  πράξεις…

 

Οι εισαγγελικές αρχές έχουν διαταχθεί να διώκουν όσους αρνούνται να υποταχθούν και να συμβιβαστούν με όσα μέτρα και αποφάσεις υποστέλλουν και αναστέλλουν δικαιώματα και ελευθερίες

 

Παράλληλα σε ένα θέατρό σκιών και απίστευτου εμπαιγμού όλων των παιχτών του  αδίσταχτου κομματικού κράτους όλων των ιδεολογικών αποχρώσεων συναγωνίζονται, και οι μεν και οι δε,

στο ψέμα και την διαβολή

ως προς την αντιμετώπιση της ίωσης SARS  της Covid 19/22 .

 

Διαγκωνίζονται στα ψεύδη.

Την διαβολή ο ένας του άλλου. Την διαστροφή της αλήθειας.

 

Ο ένας αλληλοκατaγγέλlει τον άλλο χωρίς να παρεμβαίνει ούτε ένας εισαγγελέας !

 

Αντιθέτως ο υπερβάλλων ζήλος που επιδεικνύεται, από μερίδα των εισαγγελικών λειτουργών και εκπροσώπων των συστημικών ΜΜΕ

 

εναντίον Πολιτών που έχουν κάθε λόγο να αντιδρούν στα μέτρα αυτά δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις εύλογης  αμφισβήτησης του υπάρχοντος διεφθαρμένου  πολιτικού συστήματος

 

 

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

 

Ενημερώνεστε  όχι από τα κρατικά ιδιωτικά συστημικά ΜΜΕ

 

ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΙΚΆ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ?

 

ΔΙΟΤΙ  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΆ ΚΑΘ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟΔΩΣ,  ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ!

 

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ

 

ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

 

ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!

 

Τα κρατικά επιδοτούμενα συστηματικά ιδιωτικα ΜΜΕ

-λειτουργούν με μοναδικό γνώμονα τα υπέρ κέρδη από τα έσοδα

από τις κρατικές διαφημίσεις

τις διαφημίσεις από τις φαρμακευτικές

άλλες παράλληλες ή συναφείς επιχειρηματικές δράσεις

τομέων της αγοράς που ευνοούνται από όλη αυτή την τραγωδία

και υπέρ χρηματοδοτούνται από το Ελληνικό  κράτος

και τους ευρωπαϊκούς μηχανισμούς υποστήριξης.

 

ΚΡΑΤΙΚΆ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ,

 

ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ

ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

 

Με διαφημίσεις για την σκανδαλώδη  υπέρ προβολή

 

Της ΔΕΗ

 

Της COSMOTE

 

Της Aegean (Olympic) Airline

που  επίσης υπερχρηματοδοτήθηκε

παράνομα και χωρίς την έγκριση των Ελλήνων Πολιτών

με επί πλέον των 130.000.000 ευρώ τον Νοέμβριο του 2020

+plus προηγούμενων κρατικών επιχορηγήσεων και ευρωπαϊκών  χρηματοδοτήσεων

 

Των συστημικών τραπεζών

( που κρατιούνται με τις ανακεφαλαιώσεις από τα χρήματα, τις παράνομες  δεσμεύσεις λογαριασμών και τους διογκομένους έκνομους  τόκους από τα δάνεια   των Ελλήνων Πολιτών )

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

 

Τα κρατικά επιδοτούμενα συστηματικά (ιδιωτικα) ΜΜΕ

 

-δεν λένε την αλήθεια!

-δεν προστατεύουν τους πολίτες !

-δεν ενημερώνουν έγκυρα!

-δεν λειτουργούν με ανεξαρτησία

-κάνουν επιλεκτική «ενημέρωση»

 

Στην διαχείριση της ίωσης SARS2- Cov19

 

-λειτουργουν ως να βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία

-ξεπερνούν και τα όρια προπαγάνδας τύπου Γκέμπελ και Μπερια

-τα δελτία τρομοκρατούν

-σπέρνουν  πανικό και φόβο

-χρησιμοποιούν τακτικές του δόγματος ΣΟΚ & ΔΕΟΣ

-Παραπληροφορούν!

-Συστηματικά!

-Χλευάζουν (πολίτες που έχουν διαφορετική άποψη )

-Λοιδορούν  ( επιστήμονες με αρνητική δημόσια τοποθέτηση )

-στην πλειονότητα τους παραπλανούν.

-Στοχοποιούν όσους αντιδρούν ως έχουν δικαίωμα

-Δημιουργούν κοινωνικό ρατσιμό και λειτουργούν

ως προπαγανδριστικά όργανα οργουελικού χαρακτήρα

 

-αποκλείουν την διαφορετική αποψη επί του συγκεκριμένου ζητήματος

 

-στοχοποιούν πολίτες που παγιδεύονται και  δέχονται να βγούν για λίγα λεπτά σε ζωντανές συνδέσεις, αγνόντας ότι έχει στηθεί ένας  ολόκληρος μηχανισμός διαπόμπευσης του προσκεκλημένου  ο οποίος εκπροσωπεί ή αντιπροσωπεύει ομάδα ή κοινωνικες πλειοψηφίες που αντιδρούν στα συγκεκριμένα μέτρα -διαχείρισης του ιού Covid 19/22

 

Πολίτες που αντιδρούν στην χρήση υποχρεωτικής μάσκας

και στον υποχρεωτικλό εμβολιασμό  χλευάζονται.

 

Γίνονται στόχος υποτιμητικών σχολίων από παραγωγούς και παρουσιαστές εκπομπών…

 

Η Κοινωνία που αντιδρά σε όλη αυτή την οδυνηρή έκρυθμη  κατάσταση

τελεί καθημερινά εκτός κρατικής υποστήριξης

βρίσκεται διαρκώς

υπό την  απειλή ποινικής δίωξης

και βίαιης προσαγωγής

για  εμβολιασμό!

 

ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΆ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΙΔΩΤΙΚΑ ΜΜΕ

 

-αποκρύπτουν ή αλλοιώνουν συστηματικά τα όσα συμβαίνουν παγκοσμίως με ογκώδεις διαδηλώσεις και δράσεις  εναντίον της διαχείρισης της Covid-19/22 από τις κυβερνήσεις των κρατών

 

Αποκρύπτεται συστηματικά ή αλλοιώνονται γεγονότα από αντιδράσεις Πολιτών που αντιδρούν και  κρίνουν ως υπερβολική αλλά  και ως βίαια κατάχρηση κρατική εξουσίας  με στόχο την απομείωση των κοινωνικών προσωπικών και διασυλλογικών  δικαιώματάτων με  την επιβολή περαιτέρω  αστυνομικών μέτρων καταστολής κάθε μορφής  αντίδρασης..

 

ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΆ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΜΕ

 

-αλλοιώνουν και παραποιούν γεγονότα.

– διαπιστώνονται και καταγράφονται καθημερινά

10αδες   παραπτώματα και παραβιάσεις

της διεθνούς εφαρμοσμένης δημοσιογραφικής δεοντολογίας

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

 

ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ! ΑΣΥΣΤΟΛΑ!

 

 

Τι πραγματικά  συμβαίνει στην  Ευρώπη και τον κόσμο της Δύσης

 

σήμερα Δεκέμβριος 2020

α) διαδηλώσεις στην Γερμανία ,

στην Γαλλία ,

στην Ιταλία ,

στην Γερμανία,

στην Πολωνία,

στην Αυστρία,

και σε  άλλες μεγάλες  ευρωπαϊκές πόλεις

στην Μεγάλη Βρετανία

ο κόσμος κυκλοφορεί Ελεύθερα

τα καταστήματα λειτουργούν

(με ελεγχόμενα μέτρα προστασίας)

 

ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

 

α) πλήρης αποσυντονισμός, βρισκόμαστε ίγο πριν ένα παγκόσμιο κράχ!

β) συρίκνωση των δομών της παγκόσμιας οικονομίας

γ) καθολική -ανεπανόερθωτη-ζημιά στην παγκόσμια οικονομία

ίσως πολλαπλάσια του οικονομικού κράχ του 1929 με απρόβλεπτες συνέπειες για την ανθρωπότητα και ειδικότερα για τις δυτικές οικονομίες

 

 

ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ

Περί Παγκοσμιοποίησης

Ουδείς μιλά γράφει ή παρουσιάζει

Τις αρνητικές επιπτώσεις των κακών και αρνητικών εφαρμογών

της Παγκοσμιοποιήσης και μαζοποίησης – κονιορτοποίησης

Ανθρώπων,

Κοινωνιών

Λαών

και Εθνών

 

ουδείς αναζητά

– ποια είναι η βαθύτερη  στόχευση;

-που οδηγεί την ανθρωπότητα

αυτή η διαρκώς εντεινόμενη αρνητική  κατάσταση

 

ΟΥΔΕΙΣ ΕΡΕΥΝΑ

-για τι ακριβώς  μας προετοιμάζει

όλη αυτή η  τραγικά οδυνηρή κατάσταση

 

 

 

ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ

(από τα συστημικά κρατικά ιδιωτικά ΜΜΕ)

 

-για τον ύποπτο   ρόλο των διεθνών οικονομικών  κέντρων που κερδοσκοπούν από αυτή την ανθρώπινη τραγωδία

 

ΟΥΔΕΙΣ ΕΡΕΥΝΑ

-τον ρόλο των  πολυεθνικών  των φαρμακευτικών

-των  πολυεθνικών  των ασφαλιστικών

-τις  πολυεθνικές ελέγχου

των παγκόσμιων συστημάτων

και μικρό εφαρμογών χειραγώγησης  της καθημερινότητας μας

 

ΟΥΔΕΙΣ από τα κρατικά συστημικά ιδιωτικά ΜΜΕ μιλάει

-για την  μείωση του ανθρώπινου παράγοντα στην παραγωγή έργου και κάθε μορφής δράσης

ΟΥΔΕΙΣ ΕΡΕΥΝΑ

-για την  προετοιμασία και  την προσαρμογή στην  εποχή της τεχνητής νοημοσύνης

 

ΟΥΔΕΙΣ εκ των συστημικών κρατικών ιδιωτικών ΜΜΕ

Ερευνά ή κάνει ρεπορτάζ  για

τα μεγάλα ζητήματα που θα καθορίσουν τον 21ο αιώνα

– την κοινωνία των αποστάσεων και την  «νέα κανονικότητα»

– το γεννετικά τροποιημένο DNA ( RNA)

– τις νέες μορφές νέας εργασίας

– την  τρομακτική μείωση του ανθρώπινου παράγοντα

στην παραγωγή και σε κάθε άλλη μορφή εργασίας

-Την ρομποτοποίηση της καθημερινότητας μας

 

 

 

 

ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΝΕΙ  ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ ΕΡΕΥΝΑ

-για την  «νέα εποχή»

-την βασική  διαφορά της

με όλες τις προοηγούμενες περιόδους εμφάνισης παρόμοιων εποχών

(όπως η εποχή του New Age ktl)

 

Οι σκέψεις αυτές που ακολουθούν για όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες  στόχο έχουν:

Να πληροφορήσουν..

Να ενημερώσουν…

Να δώσουν πρόσβαση  και  σε άλλες πηγές

ενημέρωσης και πληροφόρησης

Πληροφρόρηση και ενημέρωση

εκτός παγκόσμιου ελεχγόμενου συστήματος…

 

Να προβληματίσουν

Να αφυπνίσουν…

Να θέσουν τον απανταχού Ελληνισμό σε εγρήγορση

Να κινητοποιήσουν όλες τις υγιείς πνευματικές δυνάμεις

Να συνενώσουν

Πρόσωπα και Συλλογικές προσπάθειες

Όλους τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο…

Όπου Υπάρχουν Έλληνες

Τον κάθε Έλληνα και την Κάθε Ελληνίδα…

Που συνομολογούν και αντιλαμβάνονται

Τις ίδιες αγωνίες για το μέλλον

Των Παδιών μας

Των επόμενων γενεών

Το μέλλον και την κατάσταση

Της Χώρας μας

Το κοινό  Μέλλον του Ελληνικού Έθνους

Των  μεγάλων  διαχρονικών  ιστορικών αξιών που

Κράτησαν το γένος όρθιος σε καιρούς χαλαιπούς

Τα βίντεο αυτά  έχουν στόχο και σκοπό

Να κινητοποιήσουν τον Ελληνισμό

Τους Έλληνες

Να οργανωθούν. Ενωμένοι.  Να αντιδράσουν.

Ενάντια στις επιταγές της Παγκοσμιοποίησης (Globalization’s)

Να οδηγήσουν την Ελληνίδα και τον Έλληνα

Να σηκωθούν από τον καναπέ και να Δράσουν…

Να αντιδράσουν…

Να αντιταχθούν…

Με κάθε νόμιμο και θεμιτό τρόπο…

Με όποια μέσα παρέχει

Η ελληνική πολιτεία

Και  ό,τι έχει απομείνει

από το Ελληνικό Σύνταγμα

Καταστατικό χάρτη

Το οποίο κατάντησαν κουρελόχαρτο

Με ένα νόμο.

Πολλά άρθρα και 10αδες

Πράξεις Νομοθετικού περιεχομένου

100αδες ΚΥΑ

Οι σκέψεις αυτές θέτουν προβληματισμούς δημοσίως με το μόνο μέσο ποτ μας απέμεινε προς το παρόν ελεύθερο ανελεύθερο

(για όσο συνεχισθούν)

Στόχο και σκοπό έχουν

Να θέσουν προσβληματισμούς

Στους Έλληνες εντός και εκτός Ελλάδος,

Να θέσουν στον δημόσιο διάλογο

Σκέψεις και προβληματισμούς

 

Προβληματισμούς

πέρα από την ελεγχόμενη συστημική παρά πληροφόρηση

Να θέσουν την ατζέντα στον δημόσιο διάλογο

για  γόνιμες και παραγωγικές  συζητήσεις

Στο σπίτι με τους οικείους μας.

Τους φίλους μας…

Τους συναν θρώπους μας

Στην εργασία…

Στη γειτονιά…

Να στείλουν θετικά μηνύματα ενάντια στην κοινωνική απελπισία

Να παράγουν γόνιμο ελπιδοφόρο αποτέλεσμα για την Κοινωνία των Πολιτών

Το κείμενο αυτό και τούτοι οι Λόγοι  δημιουργούνται ως εργαλείο στα χέρια όλων  για δημόσια χρήση τους   Να αναρτηθούν στα κοινωνικά δίκτυα

Ώστε να διεγείρουν την κοινή ιστορική μνήμη,

Να αφυπνίσουν

Την Εθνική και Κοινωνική Συλλογική Συνείδηση

Την ιστορική μνήμη…

 

Οι σκέψεις αυτές και οι προβληματισμοί αυτοί ήταν δικό σας αίτημα

Ύστερα από 1000αδες συζητήσεις

Εδώ και πολλούς μήνες…

Πριν ξεσπάσει η μεγάλη παγκόσμια θύλελλα, τον Οκτώβριο του 2019

Τα βίντεο αυτά δημιουργούνται 

Ύστερα από συζητήσεις μηνών  με ηλεκτρονική αλληλογραφία

Ύστερα από κατάθεση δικών σας προβληματισμών  και σκέψεων

κάτω από τα βίντεο, τα post και τις αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα

άλλων πολλών  καλών Φίλων και κυρίως έντιμων Ελλήνων Πολιτών

Ελλήνων που στοχοποιούνται για τις απόψεις τους,

για τα Πιστεύω τους,

για την Ορθόδοξη Πίστη τους,

για την στοχοποίηση τους επειδή εναντιώντονται

σε κάθε τι εθνομηδενιστικό,

επειδή αντιστρατεύονται

τους επαγγελματίες βολεμένους πατριώτες

που σουλατσάρουν στα κανάλια

πιάνοντας στασίδι κάθε πρωί,

ενισχύοντας ένα σάπιο, ανήθικο και βρώμικο κατεστημένο

 

Τα βίντεο αυτά δημιουργούνται

και θα συνεχίσουν

να αναρτώνται όσο ( μας ) το επιτρέπουν

Οι συνθήκες και οι δυνατότητες μας

 

Τα βίντεο αυτά και οι προβληματισμοί που θέτουν

Δημιουργούνται ύστερα από την απαίτηση

Της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας

Που Προτάσσει Πρώτα την Ελλάδα!

Μια Ελλάδα που στα στενά γεωγραφικά όρια που της απέμειναν

Ασφυκτιά αλλά συνάμα και φυλορροεί

Λόγω του δημογραφικού,

Λόγω του στραγγαλισμού της εθνικής οικονομίας

 

Τα βίντεο αυτά δημιουργούνται

με την δική σας δύναμη και προτροπή

δημιουργούνται και αναρτώνται

ύστερα από τα 1000αδες σχόλια στο διαδίκτυο

στα κοινωνικά δίκτυα,

στο Face Book,

στο Twitter,

στα 10αδες ανοικτά και κλειστά

μέσα κοινωνικής δικτύωσης  που κατακλύζουν τον παγκόσμιο ιστό (στο διαδίκτυο)  όλες αυτές οι σκέχεις όπως και τα βίντεο αυτά  { 1, 2 , 3, 4 } που από τα τέλη Νοεμβρίου δημοσιοποιήθηκαν  στοχεύουν και σκοπεύουν :

Στην εθνική και ιστορική συλλογική κοινωνική συνείδηση

Στοχεύουν στο

Να αντιταχθούν…

στην απογοήτευση…

την κοινωνική απελπισία..

Τον κοινωνικό αυτοματισμό…

Τον διασυρμό συνειδήσεων

Τα βίντεο αυτά   στόχο έχουν:

Να πληροφορήσουν

με πληροφορίες από κλειστές και ανοιχτές  πηγές

με πληροφορίες  που δεν βλέπουν εύκολα ή καθόλου

το φως της δημοσιότητας…

με πληροφορίες που τις καλύπτει πέπλο σιωπής…

να εστιάσουν σε γεγονότα

που δεν θα ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ

και δεν θα προβάλλουν τα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ συστημικά ΜΜΕ

ή σχεδόν ποτέ…

όταν δεν τα παραποιούν…

 

Οι σκέψεις τούτες και οι προβληματισμοί αυτοί  στόχο και σκοπό έχουν

ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΟΥΝ

Αθεάτες πτυχές του δημόσιου Βίου στην Ελλάδα

Αλλά και στην Ομογένεια των ΗΠΑ…

Να δημοσιοποιήσουν ευρύτερα

γεγονότα και καταστάσεις

που τα Ελληνικά και διεθνή  συστημικά

ΜΜΕ… ΔΕΝ ΘΑ  προβάλλουν ποτέ!

 

Γιατί δεν τους επιτρέπουν οι επιβεβλημένες

Δια-κομματικές και  πολυεθνικές

εταιρικές και προσωπικές συνθήκες…

συνθήκες που ευνοούν και υπηρετούν μόνον τα δικά τους συμφέροντα

συνθήκες που επιβάλλουν κύκλοι σκοτεινοί και αθέατοι

των διεθνών και τοπικών προσωπικών συμφερόντων

 

Συμφερόντων   εταιριών και οικογενειών

που κυβερνούν την Ελλάδα 200 χρόνια τώρα

από το 1821 εως και σήμερα  στο κατώφλι του 21ου αιώνα

 

Οι σκέψεις αυτές και οι προβληματισμοί αυτοί    στόχο έχουν

Να «ψηλαφίσουν» και να προσεγγίσουν

Ζητήματα της καθημερινότητας μας

Να αγγίξουν με ευαισθησία κοινωνικά προβλήματα

που τα συστημικά ΜΜΕ στην Ελλάδα δεν αγγίζουν

…και δεν πρόκειται να σχοληθούν… ποτέ!

παρά μόνο

όταν οι κοινωνικές και οι πολιτικές συνθήκες

το επιβάλλουν…

 

 

 

Οι σκέψεις τούτες και οι προβληματιμσοί αυτοί στόχο να καταγραφούν δημοσίως  και σκοπό έχουν:

Να ενημερώσουν και να πληροφορήσουν

για προβλήματα υπαρκτά των  Συνανθρώπων μας…

των ανθρώπων της διπλανής πόρτας

των ανθρώπων που πεινούν και από αξιοπρέπεια σιωπούν…

των  ΣυνΑνθρώπων μας που

πάσχουν και πλήττονται:

από την συνεχή φτωχοποίηση των πολλών,

την κοινωνική εξαθλίωση,

την οικονομική αποτέφρωση των νοικοκυριών,

την διάλυση της οικονομίας,

της Ναυτιλίας,

Του πρωτογενούς τομέα,

Την κακοποίηση όλων των τομέων της οικονομίας

Την διάλυση της μεσαία τάξης,

Που αποτελούσε και αποτελεί

την ραχοκοκαλιά κάθε εθνικής οικονομίας.

 

Βασικός στόχος και σκοπός να παρουσιάζουν με τρόπο απλό, γλαφυρό και ανθρώπινο την απαλλοτρίωση της προσωπικής ζωής,

των παράνομη δέσμευση

των λογαριασμών και

των  προσωπικών περιουσιών

που με αίμα απέκτησαν οι πρόγονοι μας,

περιουσιών που διατήρησαν

με κόπο, μόχθο και θυσίες

οι  Παππούδες και οι Γιαγιάδες μας

Συνέχισαν να διατηρούν

οι Πατεράδες και οι Μητέρες μας

Και ο Κάθε Έλληνας και η Κάθε Ελληνίδα,

Παραλαμβάνοντας την σκυτάλη συνέχισαν

να εργάζονται.

Να μοχθούν  στην Γη,

Να κοπιάζουν με τις μικρές προσωπικές οικογενειακές

επιχειρήσεις τους,

επιχειρήσεις που κάποτε κρατούσαν την εθνική οικονομία

και που ήταν το καύχημα του ΑΕΠ

και που σήμερα διαλύονται!

κατεδαφίζονται.

Καταστρέφονται.

Καίγονται στο βωμό των συμφερόντων

Των πολυεθνικών

Των εταιρικών πολυεθνικών  Mall

Των πολυεθνικών των Super Market

Των πολυεθνικών εταιριών που εισβάλλουν στις ζωές μας

Και κατεδαφίζουν όνειρα και προσδοκίες

Γκρεμίζουν ελπίδες και ζωές

 

Οι σκέψεις αυτές και οι προβληματισμοί αυτοί στόχο και σκοπό έχουν

να πουν αλήθειες για όσα δεν λένε και δεν θα πουν τα συστημικά ΜΜΕ

πικρές αλήθειες για ζωές που απαλλοτριώνονται και

Δεσμεύονται με τον πτωχευτικό κώδικα!

Ζωές και νοικοκυριά που πνίγονται από τις δόσεις στην εφορία

Τα γραμμάτια και τις ακάλυπτες επιταγές

Όλα όσα καταγράφονται

Στόχο έχουν να πουν αλήθειες  για όσα ακόμα χειρότερα βιώνουν

Οι Έλληνες τώρα, ύστερα από αιματηρές θυσίες μιας 15ετιας τουλάχιστον, Θυσιών που συνέχισαν και συνεχίζουν, εν μέσω αιματηρών και ζοφερών εποχών, να επαυξάνουν ώρα την ώρα!

Ημέρα την ημέρα!

μήνα το μήνα.

χρόνο με χρόνο,

τον εθνικό μας πλούτο,

ανορθώνοντας την εθνική οικονομία

με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

που κάποτε ανθούσαν και τώρα

κλείνουν. Η μια μετά την άλλη!

100αδες χιλιάδες λουκέτα μόνο στο

Τελευταίο 6μηνο Μαϊου – Οκτωβρίου 2020

Χρόνια γεμάτα

Θυσίες αιματηρές στον πρωτογενή τομέα,

οργώνοντας την Γη

που τώρα οι ευρωπαίοι ζητούν να ξεριζωθούν και ένας ακόμα πυλώνας εθνικού πλούτου,

τα ελαιόδενδρα!

 

Θυσίες και θαλασσοπνιγμοί στων ωκεανών τα βάθη

και τις θάλασσες του πλανήτη

με τα 3000 (και πλέον)

πλοία του Ελληνικού Ναυτικού στόλου

που σήκωσαν την Ελλάδα ψηλά.

Ενός στόλου που τώρα εξαναγκάζεται

να οργώνει τις θάλασσες και τους ωκεανούς με ξένη σημαία!

Κάτω από τις συνεχείς πιέσεις της ΕΕ και της Γερμανίας ειδικότερα

 

Θυσίες των Ελλήνων στα πέτρινα χρόνια της μεταπολίτευσης

Των λίγων και της μεγάλης σκλαβιάς των Ελλήνων.

Θυσίες που ποτίστηκαν με αίμα δάκρυα και ιδρώτα

Εργαζόμενοι

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ

Θυσίες που καίγονται

Στο βωμό των συμφερόντων των λίγων

Θυσίες  με τον τίμιο ιδρώτα Της Οικογένειας τους

Οικογένειες που σήμερα διαλύονται

κυριολεκτικά!

Καταστρέφονται!

Μαραζώνουν!

Καταθλίβονται!

Οικογένειες που για να επιβιώσουν

Ψυχοσυναισθηματικά

Κρατιούνται με αντικαταθλιπτικά

Και ψυχοκατασταλτικά χάπια

 

Θυσίες που

Όλα αυτά τα χρόνια της οικονομικής και κοινωνικής

ανόρθωσης της Ελλάδας,

ύστερα από τον τελευταίο εμφύλιο

1944-1950

Χάθηκαν. Εξανεμίστηκαν

Εξαϋλώθηκαν…

Πληστηριάστηκαν!

Στα διεθνή FUND!

 

Στα χρόνια της “Μεταπολίτευσης”

Χρόνια αλαζονείας!

Χρόνια Έπαρσης, Οίησης

Και απίστευτης κοροϊδίας

Εν τούτοις, και

παρ όλα αυτά…

Οι  Έλληνες συνέχισαν….

Τον αγώνα τους. Προσωπικά και συλλογικά

 

και όσο εκείνοι, οι λίγοι

και οι φαμίλιες τους πλούτιζαν

και κεφαλαιοποιούσαν τις μετοχές τους μέσα από

κόμματα και αποκόμματα

τόσο εμείς, ο λαός εξαθλιωνόταν

 

 

 

Οι Έλληνες όμως

Συνέχισαν τον αγώνα της ζωής,

να σηκώσουν την Ελλάδα ψηλά!

Μια Ελλάδα που σήμερα ξεπουλούν.

 

ΟΙ Έλληνες

Συνέχισαν και όρθωσαν

την  ζωή τους

το βιός τους

ανάστησαν παιδιά

 

ο κάθε Έλληνας και η Κάθε Ελληνίδα

Συνέχισαν  – συνεχίζουν –

Για να διατηρήσουν όλον αυτόν τον εθνικό πλούτο

που μας κληρονόμησαν οι πρόγονοι μας

Πλούτο που ξεπούλησαν

όλοι τους

ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ

μέσα σε μια 20ετια!

(2000 -2020)

Όλα αυτά που με κόπο απέκτησαν οι πρόγονοι μας

 

Σήμερα στο κατώφλι του 21ου αιώνα ξεπουλήθηκαν !

 

Και αφού πήραν και δέσμευσαν

-με τα τέσσερα μνημόνια

και πάμε για πέμπτο μνημόνιο-

τον εθνικό πλούτο, τις περιουσίες και τα σπίτια μας

 

ΣΗΜΕΡΑ

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ  2020 – ΑΡΧΕς 2021

Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ, ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΘΟΛΕΣ ΓΚΡΙΖΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ,

ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ  ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ

ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ

10ΑΔΕΣ  ΚΥΑ

ΣΗΜΕΡΑ,

ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝΤΑΙ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,

 

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΥΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ

ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΒΑΨΕ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ

15 χρόνια τώρα

(2005 – 2020)

ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΜΑΤΗΡΩΝ

αγώνων και θυσιών

Θυσίες προσωπικές

Με 1000αδες αυτοκτονίες

Και 100ΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ

Τραγωδίες οικογενειακές

και αφού

Η εθνική οικονομία διαλύθηκε…

Συρρικνώθηκε εντελώς

Αποστειρώθηκε…

Μπήκε στην εντατική

Η χώρα Διασωληνώθηκε…

Δεν οξυγονώνεται

Ο Πρωτογενής τομέας κατέστη σχεδόν ανύπαρκτος

Ο Δευτερογενής τομέας

μπήκε στο γύψο και στις

επιδοτήσεις….(μόνο για φίλους και κολλητούς)

Ο Τριτογενής τομέας το ίδιο

Ο Τουρισμός

έγινε η ευκαιρία μόνο για τους λίγους

Τους κολλητούς

Τους εγκάθετους των κομμάτων

Και των υποτακτικών τω μεγάλων οικογενειών

Ευκαιρίες μόνον για τους πολύ λίγους

Τους φίλους τους

Τους κομματικούς

 

Η Εθνική μας Ναυτιλία

με απαίτηση της Γερμανίας

σχεδόν εκδιώθηκε!

 

ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ

ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΤΑ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΩΣΑΜΕ

ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

 

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

Το δικο τους κράτος

ΑΥΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ “ΦΑΜΙΛΙΑ”

ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΑ

ΥΠΟΠΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ…

ΑΔΙΑΦΑΝΗ

ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

 

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΤΟΥΣ)

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΜΥΖΑ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ

ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΤΟΥΣ)

ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ

ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ

ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!

ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ

ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΚΑΝΑΝ

ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ

ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΜΑΣ

ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ

Το αντίτιμο αυτού του κράτους;

το κλείδωμα των προσωπικών λογαριασμών!

ο Πτωχευτικός κώδικας

Σκληρότερος και πιο απάνθρωπος ανήθικος νόμος δεν γινόταν!

Κατάληστεύει την ίδια μας την ζωή!

Την ύπαρξη μας

Την ελευθερία μας

αλλά ουδείς μιλάει!

Τα συστημικά ΜΜΕ

Μπουκωμένα καθώς είναι…

με τις συνεχείς τονωτικές οικονομικές  ενέσεις

και τις διαγραφές προσωπικών και εταιρικών χρεών

ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!

ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ!

 

Στάχτη μόνον στα μάτια (μας) στις  καλό πληρωμένες

αδρά πρωινές εκπομπές

 

έδεσαν στο λαιμό του Έλληνα και της Ελληνίδας

μια θηλιά και σιγά σιγά την σφίγγουν….

Με το  πάγωμα λογαριασμών

τις συνεχείς δόσεις στην εφορία

την κλοπή των περιουσιών

Το κουπόνι για το καθημερινό της ζωής

το Δελτίο στα τρόφιμα και στα είδη πρώτης ανάγκης

τις  ουρές και την ταλαιπωρία στις τράπεζες για τα

πετσοκομμένα επιδόματα

τις ανύπαρκτες επιδοτήσεις

που στα μισά του δρόμου χάνονται

εξανεμίζονται

εξαϋλώνονται

από άλλα πρόσθετα έξοδα που επιβαρύνουν τις έκτακτες «οικονομικές βοήθειες»

ψίχουλα ρίχνουν στα πεζοδρόμια…

και εν τω μεταξύ οι κομματικοί εγκάθετοι

όλο και φουσκώνουν τους λογαριασμούς τους

και το κράτος των δελτίων των ιδιωτικών συμφερόντων

επιστρατεύουν

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ !

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΜΜΕ

Και των πιστών υπηρετών τους…

 

ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΝΟ

ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ  ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ

ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

Των καναλιών της διαπλοκής

Της συγκάλυψης

Των στρατευμένων καναλιών

Γεμάτα ανέξοδες κυβερνητικές εξαγγελίες

Γραμμάτια και επιταγές στο σύστημα

μόνον για την διαγραφή χρεών

φίλων και κολλητών

στα συστημικά ΜΜΕ!

Και οι κυβερώντες οι νυν και οι πρώην

ΛΟΓΙΑ ! ΜΟΝΟΝ ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ!

Οι σκέψεις αυτές στόχο έχουν:

Να ευσθητοποιήσουν

Εσένα!

Εμάς!

Όλους μας!

Να μας συνενώσουν

Σε μια μεγάλη κοινή προσπάθεια

Για την Εθνική Ιστορική

Κοινωνική και Οικονομική

επιβίωση

του Κάθε Έλληνα

της Κάθε Ελληνίδας!

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ

ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

 

ΜΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΩΣ ΕΠΙΛΟΓΟ

ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΙΣΗ

ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

 

(ΠΡΟ) ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ

ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ

ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ (ΜΥΣΤΙΚΆ)

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!

ΈΡΧΕΤΑΙ…

ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ!

ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΓΓΥΗΤΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

 

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

 

Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ

ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΠΑΓΡΥΠΝΑ

ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

Ό,τι απομείνει από Αυτήν…

μετά τον εθνικό διαμελισμό

 

Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

ΟΛΟΙ ΜΑΣ

ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ

ΟΦΕΙΛΕΙ

ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ

(ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ)

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ

ή ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ

ΝΑ ΑΦΥΝΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥ

ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ

ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ

γιατί φοβάται….

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ…

Τους ρουφιάνους…

ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥ…

ας κάνει (τουλάχιστον) το απλό και αυτονόητο!

 

ας προωθήσει αυτά τα βίντεο!

Και όσα άλλα βρίσκει στο διαδίκτυο

Με ανεξάρτητη και αδέσμευτη πληροφόριση

ας τα αναρτήσει

σε όσο πιο πολλά κοινωνικά δίκτυα

ας τα στείλει όπου μπορεί

 

ο κάθε Έλληνας οφείλει και υποχρεούται!

Να προασπίζεται τις Προσωπικές και Κοινωνικές

Ελευθερίες και τα Ατομικά  Δικαιώματα Του

Η Αλήθεια είναι Γνώση

Και η Γνώση Δύναμη

Ο Κάθε  Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα

Οφείλει και υποχρεούται να υπηρετεί την Αλήθεια.

Να υπερασπίζεται την Αλήθεια!

Με ήθος. Με πάθος. Με ανιδιοτέλεια.

Χωρίς δόλο. Με αυταπάρνηση

 

ο Κάθε Ελληνας και η Κάθε Ελληνίδα

έχει χρέος

ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ

ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ

ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ

ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ

ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ

 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ

ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ

ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΕΣ

ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, & BLOGs

ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΟΧΙ ΟΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ

ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ

ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΕΣ ΦΩΝΕΣ!

Υπάρχουν και είναι πολλές!

alexstefanopoulos@yahoo.com

Ει ο Θεός Μεθ Ημών Ουδείς καθ Ημών

*Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2021






Alexandros Stafanopoulos




Previous Post

{ΑΝΑΛΥΣΗ -ΕΡΕΥΝΑ } Τα αληθινά και βαθύτερα αίτια της βαθιάς κρίσης στις ΗΠΑ την επομένη των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου 2020

Next Post

Η δική μας μεγάλη Πατρίδα Κύριε Ερντογάν! {Open letter to Turkish President Recep Tayip Erdogan}





0 Comment


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


More Story

{ΑΝΑΛΥΣΗ -ΕΡΕΥΝΑ } Τα αληθινά και βαθύτερα αίτια της βαθιάς κρίσης στις ΗΠΑ την επομένη των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου 2020

QVO VANDIS AMERICA ?  ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ, (5ο) ΦΑΚΕΛΟΣ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΈΣ 2020 Άλλο...

17 November 2020
Γραφτείτε στο Newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Ενημερωθείτε στο email σας για όλες τις νέες μας αναρτήσεις

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία