Breaking

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Για 3η συνεχόμενη ημέρα η συκοφαντικη δυσφήμηση και διαστροφή της αλήθειας

Η αποκατάσταση της αλήθειας ως προς το χθεσινό (16.11.2021) εις βάρος μου δημοσίευμα του Μιχαήλ Ιγνατίου

Τα κρίσημα ερωτήματα που τίθενται από την επιστολή του Αμερικανού ΥπΕξ κ. Antony Blinken -της 12ης Οκτωβρίου '21- προς την Ελλάδα

CIA : ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ!

CIA : ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ! { NTOKOYMENTO }

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ (2) Επιστολή (καταγγελία) προς τον Έλληνα Υπ. Εθνικής Άμυνας (Ευάγγελο Μεϊμαράκη)

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ (2) Διαβάστε την μυνητήρια αναφορά προς τον Άρειο Πάγο για την Κυπριακή Τραγωδία

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ : Ελληνική Δημοκρατία γιατί αρνείται πεισματικά την παραπομπή των υπευθύνων της Εθνικής Τραγωδίας

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ (2) : Επιστολή προς τον Έλληνα Υπ. Δικαιοσύνης (2008)

ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΠΡΟΥ (2) Επιστολή καταγγελία προς τον Έλληνα Υπ. Δικαιοσύνης Σωτήριο Χατζηγάκη (2008)

Έρχεται μεγάλη πείνα (!) πρωτοφανής στην ανθρώπινη ιστορία

Η δική μας μεγάλη Πατρίδα Κύριε Ερντογάν! {Open letter to Turkish President Recep Tayip Erdogan}

Αυτά που ζούμε(...) και αυτά που έρχονται... το 2021

Quō vādis AMERICA? Τι φέρνει η3η Νοεμβρίου 2020 για τις ΗΠΑ

Που πορεύονται οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής;

Η 24ης Ιουλίου ημέρα εθνικού πένθους και Ορθόδοξης περισυλλογής. Ημέρα Εθνικής Ενότητας και Ομοψυχίας.

Αν ήταν σήμερα Αρχιεπίσκοπος ο Χριστόδουλος θα σείοταν όχι μόνον η πλατεία συντάγματος αλλά ολόκληρη η Ευρώπη! Στο άκουσμα και μόνον της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε Τζαμί!

Μιχάλης Χαλκιάς: Άνθρωπος. Φιλάνθρωπος. Έλληνας. Φιλέλληνας. Ευεργέτης. Ευπατρίδης.

Το δίκτυο Al Jazeera αναίτια και προκλητικά ανοίγει ζήτημα στην Δυτική Θράκη!

Al Jazeera : Δυτική Θράκη, περιοχή υπό αμφισβήτηση!

...επειδή πλέον η είδηση βρίσκεται πίσω από την "είδηση"

Απαραίτητη η δημόσια επαινετική αναφορά στην υπάλληλο της ΕΥΠ, Ευγενία Λ.

(ΑΛΛΕΣ) ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / EDITORIAL / ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ / ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (ΕΥΠ-ΚΥΠ) / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΠΡΟΣΩΠΑ / ΠΡΟΣΩΠΑ / 26 Ιουνίου 2014

Ευτυχώς υπάρχουν και ιστορίες ανιδιοτελούς προσφοράς στην λαβωμένη Ελλάδα.

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ,

Αποτέλεσμα εικόνας για αγωνιστές του 1821Η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, γνωστή για τους αγώνες της και την ανιδιοτελή της προσφορά προς την πατρίδα, την Ελλάδα, έρχεται πολλές φορές στο νου όλων μας, στη σύγχρονη χαλεπή πραγματικότητα της εθελοδουλίας, του δοσιλογισμού και της εξυπηρέτησης προσωπικών ή ξένων συμφερόντων, από εκείνους που «επελέγησαν» να υπηρετούν την χώρα και να λειτουργούν υπέρ των δικαίων της Ελλάδας.

Δεν είναι λίγοι που νοσταλγούν την είσοδο ισχυρών και αδαμάντινων προσωπικοτήτων, όπως του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, του Οδυσσέα Ανδρούτσου, του Νικηταρά, του Παπαφλέσσα… Η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, όμως, ζει στις ημέρες μας, ζώντας το δικό της δράμα, δίνοντας τον δικό της υπέρτατο αγώνα και επιμένοντας να στέκει όρθια ψυχικά και ηθικά, να γίνεται φάρος ελπίδας, αλλά και παράδειγμα αγωνιστικότητας, αναμεταδότης θάρρους και ανδρείας, απέναντι σε δειλά ανθρωπάκια που συνεργαζόμενα με ξένες δυνάμεις και υπηρεσίες, προσπαθούν να αποκομίσουν τα μικρά τιποτένια προσωπικά οφέλη τους.

Λένε πως το όνομα προδίδει τα χαρακτηριστικά της ποιότητας και της ιδιοσυγκρασίας ενός ανθρώπου. Στην περίπτωσή μας, η Ευγενία απέδωσε στο μέγιστο βαθμό την ευγένεια της ψυχής της και το Ελληνικό «καλό γένος» από όπου έχει την καταγωγή της. Παράδειγμα προς μίμηση, η ευγενική προσφορά της σε μάχες που ποτέ δεν θα γίνουν γνωστές, σε αγώνες που δόθηκαν χωρίς την αναμονή κάποιας δημόσιας επιβράβευσης… Ακούραστη μέχρι και σήμερα συνεχίζει να παλεύει για όλα όσα το ήθος και η αγάπη προς την πατρίδα επιτάσσουν, για όσα άλλοι με χαρακτηριστικά ευκολία παρέδωσαν…

Υπηρετώντας στις Μυστικές Υπηρεσίες της Ελλάδας, έχοντας υπηρετήσει στο ιδιαίτερο γραφείο του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου στο ΥΕΘΑ αλλά και προσωπική γραμματέας πρώην διοικητών (Πολίτη και Τσίμα) της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών τη δεκαετία του 80, αλλά και όλων των Διευθυντών Κατασκοπείας από το 1994 έως το 2004, ο άνθρωπος που γνωρίζει όλα όσα συνέβησαν στην πατρίδα μας κατά τα τελευταία –τουλάχιστον- 35 χρόνια, μη μπορώντας να αντέξει τόσο την ανομία, την αδικία αλλά και τον κίνδυνο που εισήχθη επιμελέστατα στην χώρα μέσα από την λειτουργία παράξενων – ιδιότυπων πολιτικών προσωπικοτήτων και ομάδων υποστήριξής τους (κρατικοί υπάλληλοι, δημοσιογράφοι κ.α.), μέσα από δύο εκρήξεις οργής κατέθεσε την μεγάλη αλήθεια και κατήγγειλε στις αρμόδιες δικαστικές – ανακριτικές αρχές τους πραγματικούς υφιστάμενους κινδύνους, τους δούρειους ίππους και το συνονθύλευμα των παρακρατικών μηχανισμών που λειτούργησαν (αλλά και συνεχίζουν να λειτουργούν) στην Ελλάδα.

Η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα (το ψευδώνυμο που της απέδωσαν οι συνάδελφοί της στην ΕΥΠ για το ακέραιο του χαρακτήρα της και το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο απέναντι στο άδικο) αφού ύψωσε το ανάστημά της απέναντι στην βρωμιά, άνοιξε την πόρτα της Δικαιοσύνης και κάλεσε τις αρμόδιες αρχές να ξεκινήσουν έρευνες για περιπτώσεις πολιτικών προσώπων και κρατικών υπαλλήλων που λειτούργησαν ενάντια στα Ελληνικά συμφέροντα.

Ακολουθούν οι δύο καταγγελτικές της παρεμβάσεις, οι οποίες δημοσιοποιήθηκαν μετά την πάροδο αρκετού χρόνου και μετά την εξέτασή τους από τις αρμόδιες ανακριτικές αρχές. Αξίζει να σημειωθεί πως στην τελευταία της αποκαλυπτική παρέμβαση η Τζένη Λ. δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Προστατεύστε την ΕΥΠ. Κινδυνεύουν οι ζωές των υπαλλήλων και συνεργατών της! Τίθεται σε μεγάλο κίνδυνο η εθνική ασφάλεια της χώρας!»

Σας παραθέτουμε παρακάτω το από 4/11/2013 Εξώδικο της κας Ευγενίας (Τζένη) Λεβ. προς την κα Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που περιελάμβανε και την από 11/4/2013 αναφορά της προς τον Διοικητή Ε.Υ.Π. κο Θ. Δραβίλλα, καθώς και την πρόσφατη (14/5/2014) αναφορά της προς την κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, αλλά και δύο πολύ ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με το θέμα από το πολύ καλό Site GreekAmericanNewsAgency:

1. Που οδηγείται η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών;

2. Ολόκληρη η απόρρητη αναφορά υπαλλήλου της ΕΥΠ στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για την τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει η ελληνική κρατική υπηρεσία. Μιλάει για μεγάλη εθνική προδοσία και δίνει συγκλονιστικά στοιχεία!!!

3. Κραυγή αγωνίας και απελπισίας για το μέλλον της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών! (Νέα) Αναφορά προς την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου

4. «Προστατέψτε την ΕΥΠ. Κινδυνεύουν οι ζωές των υπαλλήλων και συνεργατών της! Τίθεται σε μεγάλο κίνδυνο η εθνική ασφάλεια της χώρας!»

5. Γ. Παπανδρέου, Μιχάλης Καρχιμάκης, Κ. Μπίκας και Φ. Παπαγεωργίου σήμαινε διώξεις. Διάλυση της υπηρεσίας. Απειλές. Εθνική προδοσία

6. Ποια είναι η υπάλληλος της ΕΥΠ Ευγενία Λ. που έφερε αναστάτωση σε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα με τις καταγγελίες της;

*Σχόλιο GreekAmericanNewsAgency: Ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά τον φίλο και συνεργάτη Κωνσταντίνο Τ. όχι μόνο γιατί προσφέρει, ανύστακτα και αδιάλειπτα, αενάως και αόκνως, στην πατρίδα με ενημέρωση, κριτική με άποψη και πάνω από όλα υπερκομματική και πατριωτική αντίληψη, αλλά και διότι είναι από τους ελάχιστους ανεξάρτητους Bloggers που αν και δεν είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος, εντούτοις τηρεί την διεθνή δημοσιογραφική δεοντολογία με θρησκευτική ευλάβεια, κάνοντας αναφορά όχι μόνο στις πηγές, αλλά και τους κατά περίπτωση αρθρογράφους. Τον ευχαριστούμε & τον προτρέπουμε να συνεχίσει τον καλό αγώνα με ένταση στους ίδιους ρυθμούς.

Πηγή

*Δημοσιεύτηκε στο Greek American News Agency στις 26.06.2014Previous Post

Που οδηγείται η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ;

Next Post

Δεν είμαστε προφήτες! Ερευνούμε και διαβάζουμε τις αποδείξεις

0 Comment


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


More Story

Που οδηγείται η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ;

..με τις επιλεκτικές διαρροές...

23 June 2014
Γραφτείτε στο Newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Ενημερωθείτε στο email σας για όλες τις νέες μας αναρτήσεις

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία