Breaking

Η αποκατάσταση της αλήθειας ως προς το χθεσινό (16.11.2021) εις βάρος μου δημοσίευμα του Μιχαήλ Ιγνατίου

450 επίσημες (officialy) σελίδες αποκαλύπτουν τα σχέδια της Τουρκίας και του Ρεντζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Σε βαρύ κλίμα η 44η Κληρικολαϊκή συνέλευση Ελληνορθόδοξης Κοινότητας στις ΗΠΑ

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ.Τ. Ερντογάν, ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα και η εύλογη ανησυχία της Ουάσιγκτον...

Μνημειώδες συλλαλητήριο για τη Μακεδονία!

Αυτή είναι η (μοναδική) αλήθεια για τον Εθνικό Κήρυκα κ. Διαματάρη και το πρόσφατο ιστορικό παρελθόν του!

Ο π. Αλέξανδρος Καρλούτσος ( Father Alex Karloutsos) με εντολή του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου υπογράφει υπέρ του Ιμάμη Fethulah Gulen για να παραμένει στην Αμερική!

ΦΕΝΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ (FETHULAH GULEN): Η ζωή του, η πολυσχιδής δράση του το έργο και όσα δεν γνωρίζουμε ...

Η τελευταία, μοιραία, ανάρτηση του Σωκράτη Γκιόλια , (στο τρωκτικό)

Εις το όνομα του Αλλάχ και του Προφήτη του Μωάμεθ...

Το Συνοδικό Πολίτευμα και ο Χρυσός Κανών της Εκκλησίας είναι η μια και μόνη απάντηση στα περί Σύγκλησης της Πανορθόδοξης...

Κρίσιμες ώρες (αγωνίας) και προσευχής εν όψει της Μεγάλης Πανορθόδοξης Συνόδου

Στην τελική ευθεία για την Μεγάλη Πανορθόδοξο Σύνοδο ή για το μεγάλο σχίσμα;

9 Μαϊου 2010. Μια ημέρα πριν η Ελλάδα διαβεί την είσοδο στο βαθύ σκοτεινό τούνελ των μνημονίων...

Ενότητα και χέρι φιλίας από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο προς τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Δεν είναι λαϊκισμός, είναι η αποτύπωση της κοινωνικής πραγματικότητας

Δεκάδες εικόνες, δεν αρκούν οι λέξεις...

...επειδή πλέον η είδηση βρίσκεται πίσω από την "είδηση"

Δεν είμαστε προφήτες! Ερευνούμε και διαβάζουμε τις αποδείξεις

(ΑΛΛΕΣ) ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / EDITORIAL / ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ / ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ / ΔΙΑΦΘΟΡΑ / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ / ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ / ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (ΕΥΠ-ΚΥΠ) / ΟΜΑΔΕΣ / ΠΡΟΣΩΠΑ / ΣΚΑΝΔΑΛΑ / ΣΤΟΙΧΕΙΑ / 28 Ιουνίου 2014

Ο εκτροχιασμός στην ΕΥΠ φαινόταν απο το 2013. Πλήρης και απόλυτη δικαίωση της μεγάλης  έρευνας του GreekAmericanNewsAgency – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΜΕ

Ποιοι και γιατί αγόρασαν τελευταίου τύπου ηλεκτρονικά συστήματα και ανταγωνίζονται την ΕΥΠ. Δεν ξέρει κανείς από που να προφυλαχθεί…

Αποτέλεσμα εικόνας για ευπΟΚΤΩ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ υπηρεσίες πληροφοριών, σαν την παλιά ΚΥΠ ανταγωνίζονται τη σημερινή ΕΥΠ, σε υποκλοπές και άλλες βρώμικες δουλειές, δημιουργώντας ένα ανεξέλεγκτο στην κυριολεξία παρακρατικό δίκτυο, που καθίσταται επικίνδυνο για το λαό, για τη Δημοκρατία, αλλά και την ίδια την ασφάλεια της χώρας.

Οι ιδιώτες που αγόρασαν με «νόμιμο» τρόπο υπερσύγχρονα μηχανήματα υποκλοπής από ευρωπαϊκές εταιρείες, ανέρχονται σε οκτώ! Η νομοθεσία δεν απαγορεύει την αγορά των μηχανημάτων και διώκεται μόνο όποιος συλληφθεί να κάνει υποκλοπές.

Προφανώς ο νομοθέτης θεωρεί ότι όλοι αυτοί που αγοράζουν βαλίτσες υποκλοπών τις χρησιμοποιούν για να διακοσμήσουν το σπίτι τους ή το γραφείο τους και γιαυτό δεν προέβλεψε ποινές για τους κατόχους…

Σύμφωνα με πληροφορίες της Kontranews, οι οκτώ ιδιώτες που αγόρασαν έναντι αστρονομικών ποσών τελειοτάτου τύπου ηλεκτρονικά μηχανήματα υποκλοπών, εργάζονται για λογαριασμό μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων.

Κάποιοι από αυτούς αναλαμβάνουν εργολαβικά δουλειές και για λογαριασμό τρίτων, ενώ στελεχώνουν τις ιδιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών κυρίως με έμπειρο προσωπικό που εργάζονταν παλαιότερα στην ΕΥΠ και έχει βγει στη σύνταξη.

Έχοντας στην υπηρεσία τους πρώην πράκτορες της ΕΥΠ, αφ΄ ενός εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα υπηρεσιών ειδικά στις υποκλοπές, αλλά και πρόσβαση στα κλιμάκια της Κατεχάκη για άντληση χρήσιμων πληροφοριών από νευραλγικές υποθέσεις, που χειρίζονται φίλοι και πρώην συνάδελφοί τους.

Ορισμένες από τις ιδιωτικές ΕΥΠ – ΚΥΠ αναλαμβάνουν συμβόλαια και για λογαριασμό ξένων πρεσβειών, αφού μετά το φιάσκο των υποκλοπών που οργάνωση η αμερικανική πρεσβεία χρησιμοποιώντας το δίκτυο της VODAFONE, όλοι επιδιώκουν να αποφύγουν ενδεχόμενο νέο «ατύχημα». Οι ιδιωτικές ΕΥΠ – ΚΥΠ εκτός από υποκλοπές αναλαμβάνουν επίσης την κλοπή εγγράφων, από οποιοδήποτε υπολογιστή, καθώς επίσης και σάρωση μηνυμάτων και κάθε επικοινωνία που έχει σχέση με το διαδίκτυο. Το ερώτημα που τίθεται έχει σχέση με την ιδιότυπη ασυλία που έχουν εξασφαλίσει οι παρακρατικοί αυτοί μηχανισμοί, αφού οι ιδιωτικές εταιρείες και η ΕΥΠ αποτελούν κατά κάποιο τρόπο συγκοινωνούντα δοχεία, κυρίως λόγω των προσωπικών σχέσεων που υπάρχουν.

Ορισμένες φορές είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις ποιοι δουλεύουν για το κράτος και ποιοι για τους ιδιώτες, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των χειριστών στις ιδιωτικές εταιρείες, χρησιμοποιούν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΥΠ που έχουν ισχυρούς δεσμούς με τους σημερινούς υπαλλήλους της Κατεχάκη.

Οι οκτώ βαλίτσες βρίσκονται μονίμως σε κίνηση, ιδιαίτερα στην παρούσα φάση που συγκρούονται μεγάλα ιδιωτικά και πολιτικά συμφέροντα για την αρπαγή της δημόσιας περιουσίας και ο ανταγωνισμός έχει φτάσει στο έπακρο.

Οι ιδιώτες πράκτορες συγκεντρώνουν στοιχεία και καυτό υλικό για κορυφαίους παράγοντες της οικονομικής ζωής, χωρίς ωστόσο να μένουν αδιάφοροι απέναντι σε δημόσια πρόσωπα, που βρίσκονται σε νευραλγικές θέσεις και από τις αποφάσεις τους κρίνονται μεγάλες δουλειές.

Το ερώτημα είναι αν οι βαλίτσες των υποκλοπών έχουν τεθεί σε υπηρεσία μηχανισμών για την παρακολούθηση κομμάτων και πολιτικών. Οι καταγγελίες που διατύπωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια εφησυχασμού. Η πιάτσα θεωρεί σίγουρο ότι οι βαλίτσες παρακολουθούν τους πάντες και τα πάντα.

Εξάλλου είναι περισσότερο ασφαλές να αναθέσουν οι ξένοι τις βρώμικες δουλειές σε ιδιωτικές εταιρείες που είναι στεγανοποιημένες, παρά στην ΕΥΠ.
Γιατί ακόμα και στην περίπτωση που συλληφθούν κάποιοι για υποκλοπές, κανείς δεν πρόκειται να τους συνδέσει με τον πραγματικό εντολέα που φροντίζει πάντα να μένει αόρατος. Γιαυτό επιβάλλεται άμεση κινητοποίηση των αρμοδίων αρχών, προκειμένου να εντοπιστούν οι μηχανισμοί των ιδιωτικών υπηρεσιών πληροφοριών. Σε πρώτη φάση θα έπρεπε να ζητηθούν όλα τα στοιχεία αυτών που αγόρασαν τα πανάκριβα μηχανήματα υποκλοπών από το εξωτερικό. Στη συνέχεια να διευρυνθεί η έρευνα για να εντοπίζουν οι πρώην πράκτορες της ΕΥΠ, που οργανώνουν τα δίκτυα υποκλοπών για τους ιδιώτες.

Στην περίπτωση κατά την οποία η Δικαιοσύνη κινηθεί μεθοδικά και αποφασιστικά είναι σίγουρο ότι θα φτάσει στα πραγματικά αφεντικά του παρακρατικού μηχανισμού.
Διαφορετικά η χώρα θα γίνει ξέφραγο αμπέλι ισχυρών παρακρατικών μηχανισμών, με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη για τα δημόσιο βίο.

Πηγή

*Δημοσιεύτηκε στο Greek American News Agency στις 28.6.2014


Alexstefanopoulos ΣΠ
Previous Post

Απαραίτητη η δημόσια επαινετική αναφορά στην υπάλληλο της ΕΥΠ, Ευγενία Λ.

Next Post

Ο Σαμαράς μπλοκάρει την έρευνα για το σχέδιο Πυθία. Μήπως φοβάται το "χρησμό";

0 Comment


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


More Story

Απαραίτητη η δημόσια επαινετική αναφορά στην υπάλληλο της ΕΥΠ, Ευγενία Λ.

Ευτυχώς υπάρχουν και ιστορίες ανιδιοτελούς προσφοράς στην λαβωμένη...

26 June 2014
Γραφτείτε στο Newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Ενημερωθείτε στο email σας για όλες τις νέες μας αναρτήσεις

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία