Breaking

450 επίσημες (officialy) σελίδες αποκαλύπτουν τα σχέδια της Τουρκίας και του Ρεντζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Σε βαρύ κλίμα η 44η Κληρικολαϊκή συνέλευση Ελληνορθόδοξης Κοινότητας στις ΗΠΑ

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ.Τ. Ερντογάν, ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα και η εύλογη ανησυχία της Ουάσιγκτον...

Μνημειώδες συλλαλητήριο για τη Μακεδονία!

Αυτή είναι η (μοναδική) αλήθεια για τον Εθνικό Κήρυκα κ. Διαματάρη και το πρόσφατο ιστορικό παρελθόν του!

Ο π. Αλέξανδρος Καρλούτσος ( Father Alex Karloutsos) με εντολή του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου υπογράφει υπέρ του Ιμάμη Fethulah Gulen για να παραμένει στην Αμερική!

ΦΕΝΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ (FETHULAH GULEN): Η ζωή του, η πολυσχιδής δράση του το έργο και όσα δεν γνωρίζουμε ...

Η τελευταία, μοιραία, ανάρτηση του Σωκράτη Γκιόλια , (στο τρωκτικό)

Εις το όνομα του Αλλάχ και του Προφήτη του Μωάμεθ...

Το Συνοδικό Πολίτευμα και ο Χρυσός Κανών της Εκκλησίας είναι η μια και μόνη απάντηση στα περί Σύγκλησης της Πανορθόδοξης...

Κρίσιμες ώρες (αγωνίας) και προσευχής εν όψει της Μεγάλης Πανορθόδοξης Συνόδου

Στην τελική ευθεία για την Μεγάλη Πανορθόδοξο Σύνοδο ή για το μεγάλο σχίσμα;

9 Μαϊου 2010. Μια ημέρα πριν η Ελλάδα διαβεί την είσοδο στο βαθύ σκοτεινό τούνελ των μνημονίων...

Ενότητα και χέρι φιλίας από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο προς τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Δεν είναι λαϊκισμός, είναι η αποτύπωση της κοινωνικής πραγματικότητας

Δεκάδες εικόνες, δεν αρκούν οι λέξεις...

...επειδή πλέον η είδηση βρίσκεται πίσω από την "είδηση"

Μάνα μου Ελλάς που τα παιδιά σου ξεπουλάς

EDITORIAL / 8 Ιουλίου 2014

 ΞΥΠΝΑ! ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙΣΕ! ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΑΚΟΜΑ… ΒΓΕΣ ΕΞΩ…ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.. ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ…  

{youtube}iOuegbpSYH0{youtube}

200 χρονια η ίδια ιστορία. Η ίδια προδοσία…Η ίδια νοοτροπία. Από πάππου προς πάππου. Τότε ήσαν οι Εγγλέζοι και οι Ρώσσοι, η Γερμανία και οι μεγάλες (δήθεν εγγυήτριες) δυνάμεις. Σήμερα πάλι η Γερμανία μας εκδικείται! Για τις νίκες των παππούδων και των πατεράδων μας. Αυτοί ήσαν πίσω από τους Τούρκους το 1922 αυτοί και σήμερα!  Από τον Όθωνα στον Ράιχενμπαχ και τον Φούχτελ. Από τον Ελ. Βενιζέλο στον Μητσοτάκη & τον Σαμαρά. Από τον Γεώργιο Παπανδρέου και τα ξερονήσια στον Ανδρέα Παπανδρέου και στο "Τσοβόλα, δώστα όλα" και από τον Κώστα Σημίτη και το Χρηματιστήριο στον Γ.Α. Παπανδρέου και  στο "λεφτά υπάρχουν". Τούτος ο τόπος άγιασε γιατί μάτωσε  από ήρωες και μάρτυρες, μονάχα όταν η γης ποτίστηκε με αίμα. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει, παρά από τον ξεσηκωμό. Όσο καθόμαστε, τόσο θα αργοπεθαίνουμε. Αυτό μας διδάσκει η ιστορία μας. Αυτό επιτάσσει και επιβάλει το χρέος προς τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές. Μην εφησυχάζουμε. Όσο δεν αντιδρούμε τόσο θα αποθρασύνονται! 

Σηκωθείτε και βγείτε στους δρόμους. Επαναστατήστε! Όπως μπορείτε με όποιον τρόπο μπορείτε! Βγείτε στις πλατείες. Στα πάρκα. Στις γειτονιές. Μιλήστε ο ένας στον άλλο. Να γίνουμε όλοι Έλληνες μια γροθιά! Μια δύναμη. Μια ψυχή!  Βγείτε στους δρόμους. Με ότι βρείτε. Με τις άδειες  κατσαρόλες. Χτυπάτε τες μέχρι ο ήχος να γίνει σειρήνα και οι σειρήνες να γίνουν καμπάνες!  ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ! ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ! ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ! ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ; ΠΟΣΟΥΣ; 

ΟΛΟΙ μας δουλεύουν! ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Ν!

Τους νοιάζει μόνον το χρήμα! Το σίγουρο χρήμα! Από την Βουλή και τα κρατικά ταμεία. Το χρήμα από το ΕΣΠΑ (που το έχουν κατασπαράξει οι κολητοί των κολητών) και οι 15 γνωστές οικογένειες. Μας κλέβουν τον ιδρώτα. Πίνουν το αίμα του λαού με το μπουρί της σόμπας!

Μας απομυζούν καθημερινά! Κάθε  μέρα και ένας κρυφός φόρος! Μας κλέβουν! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ! ΟΙ 4 ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. ΔΙΚΑΣΤΕΣ(ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ). ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ(ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ). ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ! ΟΛΟΙ ΟΙ MEGA- ΛΟ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ! ΑΥΤΟΙ ΤΡΩΝΕ ΜΕ 100 ΜΑΣΣΕΛΕΣ! ΤΩΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ. ΤΡΩΝΕ 100ΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ! ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΙΝΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ. ΝΑ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΞΕΝΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΛΑΪΚΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ! Του Κουβέλη του είπε ο Λαός δεν ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΑ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ. ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΙΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΛΕΣΧΕΣ! ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΕΟ!    

Απαγορεύουν ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ σταδιακά τα πάντα. Την ελευθερία λόγου. Το δικαίωμα στην απεργία.  ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ! ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ! ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ… ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΟΣ… ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ! 

ΤΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΤΡΩΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ. ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΛΟΙΜΟΝΟ…ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ. 

Συνεχίζεται…

Αλέξανδρος Στεφανόπουλος, 8 Ιουλίου 2014

{youtube}Hct28745u0U{/youtube}

{youtube}skPjBa9k6A0{/youtube}

 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : αν δεν με συλλάβουν θα συνεχίσω μέχρι να ξεσηκωθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! 






Alexandros Stafanopoulos




Previous Post

Ιδού η ευκαιρία για να αποδείξει τη διαφάνειά της η ΕΥΠ

Next Post

Ανυπεράσπιστη η Βουλή για υποκλοπές και διαρροές, επίκειται θωράκιση





0 Comment


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


More Story

Ιδού η ευκαιρία για να αποδείξει τη διαφάνειά της η ΕΥΠ

..και όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της από εποχής Κων.Μπίκα – Φώτη...

6 July 2014
Γραφτείτε στο Newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Ενημερωθείτε στο email σας για όλες τις νέες μας αναρτήσεις

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία