Breaking

Η αποκατάσταση της αλήθειας ως προς το χθεσινό (16.11.2021) εις βάρος μου δημοσίευμα του Μιχαήλ Ιγνατίου

450 επίσημες (officialy) σελίδες αποκαλύπτουν τα σχέδια της Τουρκίας και του Ρεντζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Σε βαρύ κλίμα η 44η Κληρικολαϊκή συνέλευση Ελληνορθόδοξης Κοινότητας στις ΗΠΑ

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ.Τ. Ερντογάν, ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα και η εύλογη ανησυχία της Ουάσιγκτον...

Μνημειώδες συλλαλητήριο για τη Μακεδονία!

Αυτή είναι η (μοναδική) αλήθεια για τον Εθνικό Κήρυκα κ. Διαματάρη και το πρόσφατο ιστορικό παρελθόν του!

Ο π. Αλέξανδρος Καρλούτσος ( Father Alex Karloutsos) με εντολή του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου υπογράφει υπέρ του Ιμάμη Fethulah Gulen για να παραμένει στην Αμερική!

ΦΕΝΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ (FETHULAH GULEN): Η ζωή του, η πολυσχιδής δράση του το έργο και όσα δεν γνωρίζουμε ...

Η τελευταία, μοιραία, ανάρτηση του Σωκράτη Γκιόλια , (στο τρωκτικό)

Εις το όνομα του Αλλάχ και του Προφήτη του Μωάμεθ...

Το Συνοδικό Πολίτευμα και ο Χρυσός Κανών της Εκκλησίας είναι η μια και μόνη απάντηση στα περί Σύγκλησης της Πανορθόδοξης...

Κρίσιμες ώρες (αγωνίας) και προσευχής εν όψει της Μεγάλης Πανορθόδοξης Συνόδου

Στην τελική ευθεία για την Μεγάλη Πανορθόδοξο Σύνοδο ή για το μεγάλο σχίσμα;

9 Μαϊου 2010. Μια ημέρα πριν η Ελλάδα διαβεί την είσοδο στο βαθύ σκοτεινό τούνελ των μνημονίων...

Ενότητα και χέρι φιλίας από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο προς τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Δεν είναι λαϊκισμός, είναι η αποτύπωση της κοινωνικής πραγματικότητας

Δεκάδες εικόνες, δεν αρκούν οι λέξεις...

...επειδή πλέον η είδηση βρίσκεται πίσω από την "είδηση"

Ένα μήνυμα ενότητας και αγώνα για τη Μακεδονία μας!

EDITORIAL / ΔΙΕΘΝΗ / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΣΧΟΛΙΑ / 25 Ιανουαρίου 2018

Προς Οργανωτές-διοργανωτές του Συλλαλητηρίου των Αθηνών στις 4 Φεβρουαρίου(ή όποτε γίνει) για το εθνικό ζήτημα της Μακεδονίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για συλλαλητηριο θεσσαλονικηΑξιότιμοι Κύριοι/Κυρίες,

Κατ’ αρχήν Θερμά _Θερμότατα _ συγχαρητήρια γιατί πραγματικά μια ολιγομελής ομάδα, απλών ανθρώπων της καθημερινότητας, της διπλανής μας πόρτας κατάφεραν το ακατόρθωτο! Αυτό που πλέον δεν μπορεί να καταφέρει ΟΥΔΕΙΣ πολιτικός! Κανένας πολιτικός φορέας. Δεν μπορεί να εμπνεύσει πια κανένας εκ του υπάρχοντος θνησιγενούς πολιτικού συστήματος, απ άκρη σ΄άκρη του ιδεολογικοπολιτικού φάσματος, Κανένας από τους εντός και εκτός Βουλής! Κανένας από όλους εκείνους τους επίδοξους εθνοσωτήρες πατριδοκάπηλους. Κανένας! Τους αγνοεί προκλητικά ο απλός λαός. Οι απλοί πολίτες που τους υποτιμούν οι πάντες ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ στο πολιτικό-εκδοτικό-mediaκο-δημοσιογραφικό σύστημα! Που αγνοεί προλητικά κάθε απλό Πολίτη.

Εσείς μια μικρή ομάδα ανθρώπων, αγωνιστών της καθημερινότητας.

Καταφέρατε, μετά απο τις μεγαλειώδεις λαϊκές κινητοποιήσεις του 2012, να  ξανά βγάλετε από τον καναπέ τον Έλληνα!  Να αφυπνίσετε.  Να τον  κινητοποιήσετε! Να ΞΕσηκώσετε Τον Έλληνα και  την Ελληνίδα! Να ξεσκηκώσετε Την Νεολαία! Τους Κληρικούς. Τους μοναχούς! Να θέσετε σε πνευματική εγρήγορση την Ζώσα ορθόδοξη Εκκλησία! Και ως Ζώσα Εκκλησία νοείται, όχι βέβαια ο εκάστοτε Επίσκοπος Μητροπολίτης ή Αρχιεπίσκοπος, αλλά το Κανονικό ζων Ποίμνιο! Εκείνο που εκκλησιάζεται. Θρησκεύει συνειδητά. Νηστεύει. Κοινωνεί των Αχράντων Μυστηρίων. Ξέρει γιατί είναι Χριστιανός και Δει Ορθόδοξος Χριστιανός.

Καταφέρατε το ακατόρθωτο. Να  βγάλατε τους πάντες έξω! Για να διαδηλώσουν για το εθνικό μας θέμα, αυτό της  Μιάς και ενιαίας Ελληνικής Μακεδονίας, που βλέπουμε να ξεπουλιέται! Το όνομα είναι η αρχή. Μετά θα έρθουν και τα υπόλοιπα, αν τώρα υποχωρήσουμε…

Καταφέρατε να Εμπνεύσετε ολόκληρες Οικογένειες, ώστε να πάρουν το αυτοκίνητο τους, μη υπολογίζοντας έξοδα (και σήμερα αυτά τα “μικρό έξοδα” των 30 και 90 ευρώ έχουν τεράστια αξία για κάθε σπίτι) και να έρθουν εκεί, αψηφώντας έξοδα, καιρικές συνθήκες και άλλες προσωπικές δυσκολίες του κάθε ενός ξεχωριστά.  Καταφέρατε να κάνετε ομάδες σπουδαστών και φοιτητών να πάρουν το ΚΤΕΛ και να έρθουν στην Θεσσαλονίκη… Τους αφυπνίσατε. Τους ξυπνήσατε! Τους κινητοποιήσατε. Τους ανάψατε την φλόγα και το πάθος για την Πατρίδα μας. Πάθος και Φλόγα που όχι μόνο δεν έχει σβήσει, αλλά σιγοκαίει… Φλόγα που αν θεριέψει, θα κατακαύσει όλους εκείνους που στο όνομα της προσωπικής τους βόλεψης(όλα από εκεί ξεκινούν δυστυχώς), είναι έτοιμοι να ενδώσουν…

Εσείς μια χούφτα ανθρώπων! Χωρίς μέσα. Χωρίς καμία τεχνική υποστήριξη. Με πενιχρά, πενιχρότατα μέσα! Χωρίς καμία -μα καμία- απολύτως οικονομική υποστήριξη (γνωρίζω άριστα πολλά εκ των έσω, αλλά δεν είναι της παρούσης… να ειπωθεί τίποτα απολύτως) και μείνατε  με τις  υποσχέσεις  για χρηματοδότηση που έμειναν υποσχέσεις… Ξέρω τι (σας) λέω…

Μη σταθείτε όμως σε όλα αυτά τα μικρά και μη τα αφήσετε να σας διχάσουν. Μη μένετε σε εκείνα που χωρίζουν και διαχωρίζουν.  Μονιάστε. Εμψυχωθείτε μεταξύ σας. Πάρτε θάρρος από το πάθος και την φλόγα όλων αυτών που συνυπέγραψαν μαζί σας και βροντοφώναξαν μαζί σας ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Μη διαγκωνίζεστε ούτε για την πατρότητα της διοργάνωσης (άρα και τις μεγάλης επιτυχίας). Ούτε για τα πρωτεία. Ούτε για τα οφίκια. Ούτε για το ποιος θα φανεί περισσότερο. Αυτά διχάζουν. Μη αφήσετε να καπελώσει κανείς -μα κανείς – αυτή την πηγαία και στα αλήθεια γνήσια και αυθόρμητη μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση.  Αυτό το τελευταίο προσέξετε το ιδιαίτερως… Θέμα που σας δίχασε. έχετε μαζί σας τον Λαό και την Εκκλησία. Ξέρω τι σας Λέω, έχετε Λαό και Εκκλησία. Μην αφήσετε να διχαστείτε. Μη εμπιστεύεστε ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ (ΠΙΘΑΝΟΝ) ΧΤΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΚΑΡΙΕΡΑ… ΕΙς ΒΆΡΟΣ ΜΑΣ…Εις βάρος του εθνικού μας ζητήματος.  ΜΑΚΡΙΑ! ΦΕΥ! Μέχρις εδώ! Εως εδώ και μη παρέκει!  Δεν πρέπει να πω περισσότερα… Δεν κάνει… Δεν πρέπει…

Κόμματα και ΜΜΕ (όλα τα συστημικά ΜΜΕ) καραδοκούν στην αποτυχία (σας). Στοχεύουν στο διαχασμό σας. Έχουν όλοι λερωμένη την φωλιά τους… Ουδείς μετέδιδε ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ μέχρι την στιγμή που είδαν ότι “εδώ κάτι γίνεται έχει κόσμο…” “κάτι συμβαίνει…”  Μη αυταπατάσθε! Κανένα συστημικό ΜΜΕ (είτε έντυπο, είτε ειδικά διαδικτυακό) δεν υποστηρίζει την εθνική υπόθεση. Ελάχιστοι… Μόνον μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού… Ξέρω τι σας λέω… Κάθε μέσο που έχει αιμοδοσία(οικονομική) από Τράπεζες, κρατικούς φορείς…κτλ δεν μπορεί ακόμα και αν υπάρχουν μεμονωμένα προσωπα μέσα στο σύνολο ενός ΜΜΕ, δεν μπορεί να κάνει ΤΙΠΟΤΑ! είναι απόλυτως εξαρτημένα! Όλα τα ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ  ΜΜΕ! ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ!

Αναγκάστηκαν να το προβάλουν εκ των υστέρων και αφού είδαν ότι έχασαν! Το έθαψαν ως θέμα! Ενώ όλοι γνωρίζαμε ότι από την Παρασκευή προσέρχονταν αρθόα στη Θεσσαλονίκη κανένα ΜΜΕ δεν μετέδιδε τίποτα απολύτως! Κανένα! Τελεία και Παύλα. Περιμένουν στην γωνία για να πέσουν πάνω σας/ μας να μας/ σας ξεσκίσουν.

Μη τους κάμετε λοιπόν το χατήρι. Ενωθείτε. Διώξετε τους καιροσκόπους. Απομακρύνετε (από την εξέδρα εννόω και τυχόν επιδίωξή τους, ακόμα και έναν απλό χαιρετισμό μην αφήσετε τέτοια περιθώρια. Μη δώσετε την Αποτέλεσμα εικόνας για φράγκος φραγκούληςδυνατότητα σε όλους εκείνους να σας διχάσουν. Μη δώσετε βήμα σε κάνεναν που επιχειρεί να καπηλευτεί. Εν ανάγκη “θυσιάστε” ακόμα και τον εντιμότατο Στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη, να μη βγει μπροστά, ούτε να μιλήσει, ούτε καν να χαιρετίσει, ας σταθεί εκεί ως παλιός στρατιώτης  αρκεί να είστε ενωμένοι! Το ίδιο πράξετε και για κάθε άλλον που συνδέεται με την μια ή την άλλη ιδεολογική παράταξη… Κόμμα ή συμφέροντα. Απομονώστε κάθε στοιχείο που διχάζει… Όλοι απλοί στρατιώτες. Και εσείς προ πάντων. Απλοί Στρατιώτες και Εσείς. Μη διαψεύσεστε κανένα (μας)! Δουλέψτε ενωμένοι. Μονιαστε. Εμψυχωθείτε από το βαθύ νόημα της εθνικής υπόθεσης. Το όνομα είναι μόνον η αρχή… Αν τώρα υποκύψει η Ελλάδα μετά θα έρθουν και όλα τα υπόλοιπα… δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο. Το μήνυμα το πήρατε… Εμπνευστείτε από την μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης της 21ης Ιανουάριου. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΟΥΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ! ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ και το όνομα της Μακεδονίας μας δεν χαρίζεται! δεν παραχωρείτε έναντι ουδενός τιμήματος! Απομονώστε τους επίδοξους εθνοσωτήρες, από όπου και αν προέρχονται. Σας Παρακαλώ στο όνομα της Ελλάδος. Στο όνομα της Μακεδονίας μας. Σας όνομα όλων εκείνων που με το αίμα τους πότισαν το Άγια χώματα της Μακεδονίας μας. Τα χώματα της πατρίδος μας. Σηκώστε ψηλά της σημαία. Ψηλά το κεφάλι.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Μ. ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ1: Και χρήματα θα βρεθούν!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ2: και επιτυχία θα έχει αρκεί να είμαστε ενωμένοι! ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ3: στην διάθεση σας, απλός συνοδοιπόρος συμμαχητής συν αγωνιστής απλός Πολίτης αλλά και ένας ακόμα ΕΛΛΗΝΑς !!

Στον απόηχο του μεγάλου εθνικού ιστορικού χαρακτήρα Συλαλλητηρίου στην Θεσσαλονίκη (5)
Στον απόηχο του μεγάλου εθνικού ιστορικού χαρακτήρα Συλαλλητηρίου στην Θεσσαλονίκη (4)
Στον απόηχο του μεγάλου εθνικού ιστορικού χαρακτήρα Συλαλλητηρίου στην Θεσσαλονίκη (3)
Στον απόηχο του μεγάλου εθνικού ιστορικού χαρακτήρα Συλαλλητηρίου στην Θεσσαλονίκη (2)
Στον απόηχο του μεγάλου συλλαλητηρίου (1)
Η προνομιακή σχέση Τσίπρα-Ιερωνύμου
Οι πύλες της κολάσεως στα Βαλκάνια
Επικίνδυνος για τα ελληνικά συμφέροντα ο Νίμιτς
Όταν ο λαός αγνοεί την ΕκκλησίαΠερί συλλαλητηρίου ο λόγος
Πάνω από 500.000 συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης
Το Σκοπιανό & η γεωπολιτική των Βαλκανίων
Ο διεθνής τύπος για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης
“Η χρήση ονομασίας “Μακεδονία” από τα Σκόπια συνιστά απροκάλυπτη αμφισβήτηση των ελληνικών συνόρων”
Πλάνα από το Συλλαλητήριο για το Μακεδονικό
Μια καταγραφή όλων όσων έγιναν στο χθεσινό συλλαλητήριο
Φραγκούλης: Ο Νίμιτς πρέπει να αντικατασταθεί
Μπουτάρης: Η αντίληψη πως η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική και τίποτε άλλο, είναι κακή
Πόσο στέρεα είναι τα θεμέλια της ελληνικής διαπραγμάτευσης στο Σκοπιανό;
Απαρχή πολιτικών (και όχι μόνον) εξελίξεων στα Βαλκάνια το τεράστιο σε μέγεθος συλλαλητήριο για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη!
Τζανακόπουλος για το ζήτημα της ονομασίας: Σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό ή χρονικό προσδιορισμό
Πλήθος κόσμου -πέρα από κάθε προσδοκία- στη Θεσσαλονίκη
Η κίνηση Τσίπρα να επισκεφθεί τον Αρχιεπίσκοπο, η αλλαγή στάσης από τον Ιερώνυμο & οι τριγμοί στο εσωτερικό της Ιεραρχίας
Στολτενμπεργκ: Ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, μόνο αν λυθεί το ζήτημα της ονομασίας
Έκτακτη συνεδρίαση της ΔΙΣ για το Σκοπιανό
Αμβρόσιος: Προτιμώ να με αποκαλείτε Φασίστα, όχι όμως …….Κατσαπλιά
Άνθιμος: Να επανεξετάσει η εκκλησία τη στάση της για τα συλλαλητήρια
Ιερώνυμος: Μόνο 9 από τους 82 μητροπολίτες συμμετείχαν στο συλλαλητήριο
Εκκλησία Κρήτης: «Η Μακεδονία είναι μία, Ελληνική και αδιαπραγμάτευτη!
“Τεράστια Εθνική προδοσία αν δοθεί ο όρος Μακεδονία”

Πηγή

*Δημοσιεύθηκε στο Greekamericannewsagency.com στις 24.01.18


Alexstefanopoulos ΣΠ
Previous Post

Γιατί διεθνή ΜΜΕ στοχοποιούν τον Βαρθολομαίο για την Ιερουσαλήμ

Next Post

Ραντεβού με την ιστορία μας! Να είμαστε συνεπείς όλοι!

0 Comment


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


More Story

Γιατί διεθνή ΜΜΕ στοχοποιούν τον Βαρθολομαίο για την Ιερουσαλήμ

Τα διεθνή ΜΜΕ ''απορούν" με τη σιωπή Πατριαρχείου για το ζήτημα της...

25 January 2018
Γραφτείτε στο Newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Ενημερωθείτε στο email σας για όλες τις νέες μας αναρτήσεις

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία