Breaking

Η αποκατάσταση της αλήθειας ως προς το χθεσινό (16.11.2021) εις βάρος μου δημοσίευμα του Μιχαήλ Ιγνατίου

450 επίσημες (officialy) σελίδες αποκαλύπτουν τα σχέδια της Τουρκίας και του Ρεντζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Σε βαρύ κλίμα η 44η Κληρικολαϊκή συνέλευση Ελληνορθόδοξης Κοινότητας στις ΗΠΑ

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ.Τ. Ερντογάν, ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα και η εύλογη ανησυχία της Ουάσιγκτον...

Μνημειώδες συλλαλητήριο για τη Μακεδονία!

Αυτή είναι η (μοναδική) αλήθεια για τον Εθνικό Κήρυκα κ. Διαματάρη και το πρόσφατο ιστορικό παρελθόν του!

Ο π. Αλέξανδρος Καρλούτσος ( Father Alex Karloutsos) με εντολή του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου υπογράφει υπέρ του Ιμάμη Fethulah Gulen για να παραμένει στην Αμερική!

ΦΕΝΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ (FETHULAH GULEN): Η ζωή του, η πολυσχιδής δράση του το έργο και όσα δεν γνωρίζουμε ...

Η τελευταία, μοιραία, ανάρτηση του Σωκράτη Γκιόλια , (στο τρωκτικό)

Εις το όνομα του Αλλάχ και του Προφήτη του Μωάμεθ...

Το Συνοδικό Πολίτευμα και ο Χρυσός Κανών της Εκκλησίας είναι η μια και μόνη απάντηση στα περί Σύγκλησης της Πανορθόδοξης...

Κρίσιμες ώρες (αγωνίας) και προσευχής εν όψει της Μεγάλης Πανορθόδοξης Συνόδου

Στην τελική ευθεία για την Μεγάλη Πανορθόδοξο Σύνοδο ή για το μεγάλο σχίσμα;

9 Μαϊου 2010. Μια ημέρα πριν η Ελλάδα διαβεί την είσοδο στο βαθύ σκοτεινό τούνελ των μνημονίων...

Ενότητα και χέρι φιλίας από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο προς τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Δεν είναι λαϊκισμός, είναι η αποτύπωση της κοινωνικής πραγματικότητας

Δεκάδες εικόνες, δεν αρκούν οι λέξεις...

...επειδή πλέον η είδηση βρίσκεται πίσω από την "είδηση"

Τελετάρχης στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης ο Μίκης Θεοδωράκης!

EDITORIAL / GREEK LOBBY / ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ / ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ / ΘΕΜΑ Ι / ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ / ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛ. ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν.Υ. / ΠΡΟΣΩΠΑ / ΠΡΟΣΩΠΑ / ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ / 24 Φεβρουαρίου 2018

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ! Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ! ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΟΗΕ!

Στην Θεσσαλονίκη στις 21 Ιανουαρίου και στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου 2018 γράφτηκε ιστορία με δυο αδιαμφισβήτητα παλλαϊκές κινητοποιήσεις για το ζήτημα των Σκοπίων. Μερίδα του Ελληνικού Λαού, όχι ευκαταφρόνητη εκφράστηκε. Έντονα. Με πάθος. Με γνήσιο πατριωτισμό και υψηλό εθνικό φρόνημα. Έστειλε το δικό της μήνυμα συνολικά  προς την ελληνική πολιτική ηγεσία. Έστειλε σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση!

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ – ΕΚΧΩΡΗΣΗ – ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ! Μήνυμα σαφές και πολύ ξεκάθαρο! Προς κάθε κατεύθυνση!

Συλλαλητήριο Αθήνα. Πλατεία Συντάγματος

Ανεξάρτητα από το εάν συμφωνεί κάποιος ή διαφωνεί –όχι με την ουσία του κεντρικού αιτήματος των διοργανωτών αυτών των συλλαλητηρίων- αλλά με επί μέρους εικόνες, μεμονωμένα στιγμιότυπα ή άλλα ευτυχώς (από)μονωμένα  που είδαμε και καταγράψαμε το μήνυμα ήταν σαφές! Και το έλαβαν εκείνοι που έπρεπε και εντός συνόρων της χώρας αλλά και εκτός!

Αυτά σε επίπεδα λαϊκών κινητοποιήσεων έλαβαν χώρα. Καταγράφηκαν. Η κυβέρνηση, πάλι από την δική της πλευρά θα πράξει αυτό που ήδη έχει δρομολογηθεί όπως (δια) φαίνεται από όλες τις κινήσεις.  Το έχει πει σε όλους τους τόνους.   Το έχουν διακηρύξει! «προχωράμε σε σύνθεση ονομασία  και με την λέξη Μακεδονία»!

Από την άλλη, σε επίπεδο διπλωματικό οι κινήσεις επίσης έχουν δρομολογηθεί. Ένθεν κακείθεν. Και από την πλευρά της Ελλάδος αλλά και από την πλευρά των Σκοπίων. Τελευταία εικόνα; Εκείνη της υποδοχής του Σκοπιανού Πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ από την  Γερμανίδα  Καγκελάριο κ. Μέρκελ «καλωσορίζουμε τον Μακεδόνα πρωθυπουργό».  Λίγα 24ωρα μετά ο Έλληνας Πρωθυπουργός συναντά την Γερμανίδα Καγκελάριο στην οποία επαναλαμβάνει τις –ήδη γνωστές – ελληνικές θέσεις που συμπεριλαμβάνουν και την λέξη Μακεδονία στην ονομασία των Σκοπίων αλλιώς «δεν θα είμαστε ρεαλιστές» όπως έχει επαναλάβει σε όλους τους τόνους ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος από την άλλη όπως είπε ναι μεν είδαμε μεγάλες λαϊκές συγκεντρώσεις αλλά αποτελούμενες από έναν «ετερόκλητο όχλο!» όπως χαρακτήρισε τον Λαό και τους Πολίτες που συγκεντρώθηκαν σε Θεσσαλονίκη  και Αθήνα αντίστοιχα! Κρίμα… «Ετερόκλητος όχλος» ο Λαός!;!; κι όμως ελέχθη δια στόματος του Έλληνα Πρωθυπουργού! Θα κριθεί από τον Λαό και την ιστορία και δεν χρειάζεται κάτι άλλο επ αυτού.  Από την άλλη, οι πιέσεις, ανάλογα  εντείνονται και προς τις δυο χώρες!  Σε Αθήνα και Σκόπια.  Πάνε και έρχονται στα Σκόπια οι πολιτικές ηγεσίες του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής επιτροπής. Το ίδιο και ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ. Πάει κι έρχεται, μεταξύ των άλλων χωρών και  στην Τουρκία. Αυτό ας το κρατήσουμε.

Και όσο πλησιάζουμε προς τον Ιούλιο που είναι η σύνοδος του ΝΑΤΟ οι εξελίξεις θα επιταχύνουν διαρκώς. Προς μια κατεύθυνση. Την είσοδο των Σκοπίων, έστω και με την ιδιότητα του παρατηρητή στο ΝΑΤΟ. Το τι θα σημαίνει αυτό για την Ελλάδα θα φανεί αργά ή γρήγορα. Τώρα όμως τα βλέμματα όλων αναγκαστικά στρέφονται στην Ουάσιγκτον. Εκεί λαμβάνονται οι αποφάσεις και από εκεί ξεκινούν σε ότι αφορά γενικότερα την Δύση. Καλώς ή κακώς.

Ο λαός και οι Πολίτες -και όχι όχλος!- μίλησαν!

Όπως θα φανεί το αργότερο μέχρι τις 3 Μαρτίου, σε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που –όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω πολύ καλά- στο περιοδικό Επίκαιρα θα αποκαλυφθεί με ακόμα γκρίζα πτυχή αυτής της υπόθεσης που εξηγεί και απαντά στο κεντρικό ερώτημα «γιατί τώρα; Γιατί τόση βιασύνη; Γιατί τόση πίεση;». Μάλιστα τα όσα αποκαλύπτονται, μέχρι εκείνη την στιγμή απόρρητα  θα προσδώσουν και άλλες διαστάσεις στο ζήτημα αποκαλύπτοντας πολλά από όσα έχουν ήδη (προ)διαγραφεί και δρομολογηθεί πολύ πριν το ταξίδι του Έλληνα Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα  στην Ουάσιγκτον στις 17 Οκτωβρίου 2017 όταν τον υποδέχθηκε ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλτ Τράμπ στον Λευκό Οίκο. Κοντολογίς.

Μοιραία τα φώτα θα στραφούν πάλι στην πέραν του Ατλαντικού πλευρά και για έναν ακόμα λόγο.

Στις 18 Μαρτίου η Ελληνική κοινότητα και οι παμμακεδονικές οργανώσεις παίρνουν την σκυτάλη από την Ελλάδα των δυο συλλαλητηρίων και προγραμματίζουν μια –να το πω αυτό μη νομισθεί κάτι φοβερό και τρομερό ή εφάμιλλο των δυναμικών κινητοποιήσεων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα- συμβολική ακτιβιστική δράση με μια κατά το δυνατόν πολυπληθή συγκέντρωση πάλι για το ζήτημα των Σκοπίων στην 1η Λεωφόρο στου Manhattan έξω από το κτήριο των Ηνωμένων Εθνών. Μοιραία λοιπόν το θέμα θα ξανά φουντώσει καθώς ξεκινά και ο επόμενος γύρος των(τυπικών πλέον) διαπραγματεύσεων υπό τον Μάθιου Νίμιτζ, καθώς πλέον οι διαπραγματεύσεις γίνονται απευθείας με τις δυο κυβερνήσεις, και εκεί θα επισφραγιστούν, οι μέχρι εκείνη την στιγμή, τα σημεία συμφωνίας και τα σημεία που εξακολουθεί να υφίσταται σοβαρή διαφωνία μεταξύ των δυο χωρών. Ελλάδος και Σκοπίων.

Νομίζω, πως αυτή η ώρα που πλησιάζει είναι η ώρα των Ελλήνων της Αμερικής! Η ώρα των Ομογενών σε όλο τον κόσμο! Η Ελλάδα έκανε αυτό που επέβαλε η ιστορία και η αξιοπρέπεια του Ελληνικού Λαού με τις δυο συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Και θα το ξανά κάνει αν οι περιστάσεις το απαιτήσουν! Και θα το απαιτήσουν όπως φαίνεται ο λαός να ξανά διατρανώσει την ισχυρή αντίθεση του! Τώρα όμως  το λόγο έχει η Ελληνική κοινότητα των ΗΠΑ!

Καλά τα συλλαλητήρια και οι συγκεντρώσεις! Δεν αντιλέγω! Έγραψα περί αυτών αρκετά στη σελίδα μου αλλά και όπου αλλού συνεργάζομαι. Τώρα όμως είναι η κρίσιμη ώρα για τον Ελληνισμό της Αμερικής! Τώρα είναι η στιγμή που θα αδράξει την ευκαιρία και θα δείξει την δύναμη του!  Όχι με μια ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση έξω από τα ηνωμένα έθνη. Μακάρι να γινόταν. Το εύχομαι. Αλλά το όπλο και η ισχύς του Ελληνισμού στις ΗΠΑ δεν βρίσκεται στις συγκεντρώσεις. Και το γνωρίζουμε αυτό πολύ καλά. Η εμπειρία και το παρελθόν διδάσκουν πολλά. Και από το 1974 με την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο μας  που αυθόρμητα οργανώθηκαν συγκεντρώσεις σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη αλλά και το 1992 (πάλι) με το ζήτημα των Σκοπίων.

Αλλού βρίσκεται η δύναμη του Ελληνισμού της Αμερικής και το γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά! Στην οργάνωση!  Στη  δράση! Κάποτε θα λέγαμε, τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι τα τέλη της 10ετιας του 1990, στο Ελληνικό Lobby! Τώρα δεν μπορούμε να το πούμε γιατί πολύ απλά  δεν υφίστανται τέτοια –σε επαγγελματικό επίπεδο- οργάνωση και σχεδιασμός όπως αντίστοιχα ισχύει για το Τουρκικό ή πολύ περισσότερο το  Ιουδαϊκό ή άλλα  Lobby’s . Τα πράγματα άλλαξαν ! Χρειάζεται μέθοδος. Ταχύτητα!

Γνωρίζουμε όμως ότι υπάρχει μια ισχυρή ομάδα ανθρώπων στις ΗΠΑ! Άλλοι πιο έντονα δραστήριοι άλλοι λιγότερο αλλά που όταν όλοι μαζί (συν)ενώνονται πετυχαίνουν πολλά! Πάρα πολλά! Ξέρουν που και πως να δράσουν. Σε ποιους να μιλήσουν. Με ποιο τρόπο. Πως να πιέσουν. Γιατί και να πιέσουν μπορούν όταν θέλουν. Το έχουν αποδείξει στο παρελθόν.

Είναι εκείνοι που πάντα αναλαμβάνουν δράση και βοηθούν είτε εμφανώς είτε αφανώς την Ελλάδα. Την Κύπρο και το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Ο κάθε ένας μας γνωρίζει τους δικούς του στην πολιτεία που ζει. Σε κάθε πολιτεία υπάρχει μια μικρή αλλά κρίσιμη και ισχυρή ομάδα! Όπου υπάρχουν Έλληνες σε κάθε πολιτεία, μεγάλη η μικρή υπάρχει και μια ολιγομελής ομάδα που δραστηριοποιείται! Που δρα. Που αγωνιά. Που κινείται. Που φτιάχνει ψηφίσματα σε τοπικό αλλά και διαπολιτειακό επίπεδο. Ψηφίσματα που πολλές φορές φτάνουν μέχρι την Γερουσία ή και τον Λευκό Οίκο! Έχει ξανά γίνει στο παρελθόν!

Αλλά σε Παναμερικανικό επίπεδο υπάρχει μια ακόμα ομάδα που λίγο ως πολύ όλοι τους γνωρίζουμε.  Είναι ο Father Alex Karloutsos! Ο Φίλιππας Κρίστοφερ από την ΠΣΕΚΑ που πάντα μπαίνει μπροστά. Είναι ο Τάσος Ζαμπάς από την Παγκύπρια Ομοσπονδία. Είναι οι μεγάλοι Ελληνες της Αμερικής που είναι πρώτα Έλληνες  και μετά Αμερικανοί! Ας μου επιτραπεί να αναφέρω συμβολικά κάποια ονόματα που έχουν στηρίξει ο κάθε ένας στο μέτρο των δυνατοτήτων του τους εκάστοτε Αμερικανούς Προέδρους των ΗΠΑ ειδικά την τελευταία 30ετια. Όπως ο  Άγγελος Τσακόπουλος. Ο Γιάννης Κατσιματίδης. Ο Αλεξ Σπανός. Ο Μιχάλης Χαλκιάς (στο Brooklyn). Ο Δ. Μητρόπουλος. Ο Γ. Κάλαμος. Θα μπορούσα να αναφέρω 10αδες άλλα ονόματα που φιγουράρουν στις λίστες του περιοδικού Forbs και  έχουν διαθέσει και χρόνο και χρήμα!

10αδες άλλοι Έλληνες Αμερικανοί  οικονομικά ισχυροί στις ΗΠΑ. Που πάντα ενισχύουν  το ένα ή το άλλο κόμμα. Είναι η Ελληνική ομάδα για να μη λέμε lobby και εγείρονται –δικαιολογημένα – αντιδράσεις.

Μια μικρή ευέλικτη αλλά  ισχυρή Ελληνική ομάδα που όταν συνενώνονται όλοι μαζί μπορούν  και πετυχαίνουν πολλά! Τώρα λοιπόν είναι αυτή η ώρα! Η ώρα της ισχυρής Ελληνικής ομάδος!

Λευκός Οίκος 2017

Της ομάδος που θα ξανά βρεθεί στο Λευκό Οίκο πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόνατλ Τράμπ! Μια συνάντηση καθιερωμένη πάντα με αφορμή τον  καθιερωμένο εορτασμό για την 25ης Μαρτίου του 1821 που τιμούν και οι ΗΠΑ τιμώντας έτσι όχι μόνο τους Έλληνες που ξεσηκώθηκαν τότε αλλά στο πρόσωπο αυτών των ηρώων και τους σημερινούς Έλληνες των ΗΠΑ κατ επέκταση και τους  απανταχού Έλληνες!

Εκείνη στην ημέρα λοιπόν, που όλοι θα βρεθούν στο Λευκό Οίκο, με επικεφαλής (πάλι) και μάλιστα για τελευταία φορά, τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο-καθώς ήδη έχει ολοκληρώσει την θητεία του και έχει θέσει εαυτόν στην διάθεση του Οικουμενικού Πατριαρχείου την επομένη της Κληρικολαϊκής συνέλευσης τον προσεχή Ιούνιο- είναι η μεγάλη στιγμή που θα πρέπει να μιλήσουμε στον Αμερικανό Πρόεδρο!

Είναι η ημέρα, όποια και είναι αυτή, όταν και όποτε ορισθεί από τον Λευκό Οίκο όπως κάθε έτος που,  επίσης 10αδες άλλες  λαμπερές προσωπικότητες από όλους τους χώρους θα βρεθούν ενώπιος ενωπίω με τον Ντόναλτ Τράμπ!

Ας προετοιμαστούν λοιπόν κατάλληλα όλοι οι Έλληνες των ΗΠΑ, πέρα από την συγκέντρωση έξω από τον ΟΗΕ στις 18 Μαρτίου, να αναλάβουν δράση!   Μπορούν επίσης  να βοηθήσουν την εθνική υπόθεση της υφαρπαγής του ονόματος της Μακεδονίας  έστω με  μια (κοινή) επιστολή τους στον Αμερικανό Πρόεδρο.  Με  μια μεγάλη ολοσέλιδη καταχώριση στον Αμερικανικό Τύπο.

Μπορούν αν θέλουν, να αφιερώσουν αυτή την παρέλαση στην 5η Λεωφόρο στην Μακεδονία! Και 10αδες χιλιάδες Έλληνες να διατρανώσουν στην 5η Λεωφόρο ότι ο Ελληνικός Λαός δεν εκχωρεί και δεν παραχωρεί το όνομα της Μακεδονίας πουθενά και σε κανέναν! Για καμία σκοπιμότητα!

ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ!

Συλλαλητήριο Αθηνών 04 Φεβρουαρίου 2018

Να προχωρήσω ένα βήμα πιο πέρα τις σκέψεις μου; Ας κηρύξει ως τελετάρχη της παρελάσεως στην 5η Λεωφόρο τον Μίκη Θεοδωράκη! Ας τον προσκαλέσει στις ΗΠΑ να πει με στενορεία τη φωνή όσα είπε και στην Ελλάδα στην πλατεία  συντάγματος! Ας τον έχει επικεφαλής η Ελληνική κοινότητα όταν θα βρεθεί ενώπιον ενωπίω με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλτ Τράμπ για να πει και εκεί όσα χρειάζεται! Η ιστορία γράφεται από τέτοιες στιγμές και από ανθρώπους που τολμούν! Και ο Μίκης Θεοδωράκης τόλμησε και το απέδειξε! Με όσα είπε!  Ξεπέρασε όρια και σύνορα! Ιδέες και αντιθέσεις! Ιδεολογίες και ιδεολογήματα! Αγκυλώσεις και φανατισμούς του παρελθόντος!

Ας το κάμει πρόταση κάποιος στην προσεχή Πανομογενειακή συγκέντρωση, ας την δευτερώσει κάποιος και ας την πάρει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων και ας την κάμει όπλο ισχύος! Ο Μίκης αν του ζητηθεί, παρά τις δυσκολίες της εύθραυστης υγείας του θα πάρει το αεροπλάνο και θα κάμει με το υπερατλαντικό ταξίδι! Αρκεί να του ζητηθεί. Αν ξεπεραστούν αγκυλώσεις και διαχωρισμοί  του παρελθόντος ο Μίκης Θεοδωράκης θα ενώσει! Ελλάδα και Ομογένεια! Θα γίνει φωτιά που θα κατακαύσει κάθε αμφισβήτηση! Που θα συνενώσει Λαό και πολιτική ηγεσία. Που θα δώσει πνοή ζωής και δύναμη στις κουρασμένες πολιτικές ηγεσίες της Ελλάδος αλλά και της ομογένειας!

Υπάρχουν 10αδες δράσεις που μπορούν να αναλάβουν οι ΕλληνοΑμερικανοί υπό την προϋπόθεση ότι θα είναι  ενωμένοι με τον απλό Λαό! Μια γροθιά!

Καλοί οι ηγέτες και οι έχοντες και κατέχοντες αλλά τούτες τις ώρες χρειάζεται ενότητα. Χρειάζεται  Εθνική ομοψυχία. Συνεργασία. Σχεδιασμός. Στρατηγική. Η Ελλάδα δυστυχώς το προσεχές διάστημα θα διέλθει δια πυρός και σιδήρου! Έρχονται δύσκολες ώρες! Πολύ δύσκολες! Απαιτείται ενότητα! Εθνική ομοψυχία! Αδελφοσύνη!  Και ο Μίκης Θεοδωράκης τώρα στα στερνά του ενώνει! Ας παραμερίσουμε ότι μας (δια)χώριζε στο παρελθόν και ας (συν)ενωθούμε! Οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε πολλά! Ο απανταχού  Ελληνισμός ενωμένος μπορεί πολλά περισσότερα!

Και οι Έλληνες της Αμερικής στο παρελθόν όταν ήθελαν το απέδειξαν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έφτασαν τόσες φορές σχεδόν μια ανάσα πριν τον Λευκό Οίκο οι Έλληνες! (Τσόγκας, και Δουκάκης) και τόσοι άλλοι που θήτευσαν στην Γερουσία αλλά και στις κατά τόπους πολιτείες ως τοπικοί Βουλευτές. Η δύναμη μας είναι όλο αυτό το έμψυχο δυναμικό που οφείλει και υποχρεούται να κινητοποιηθεί! Τώρα είναι η ώρα των Ελλήνων της Αμερικής. Ας το δείξουν μια φορά ακόμα! Ας το αποδείξουν και πάλι.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Μ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ


Alexandros Stafanopoulos
Previous Post

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΕΡΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Next Post

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αποφασισμένες οι ΗΠΑ να κλείσουν το "Μακεδονικό"

0 Comment


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


More Story

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΕΡΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΙΖOΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ  ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

6 February 2018
Γραφτείτε στο Newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Ενημερωθείτε στο email σας για όλες τις νέες μας αναρτήσεις

Η εγγραφή σας ολοκληρώθηκε με επιτυχία